Ägg i en avokado hålen snabb och hälsosam recept att börja din morgon rätt. Ägg i ett hål avokado är gott och har definitivt blivit en stapelvara i min frukost rutin och kanske din också!

Frukost kan vara tufft, vi inte är alltid redo att äta första sak på morgonen. Även om vi är hungriga, verkar det ofta vara lättare att greppa en sockrade flingor än att helt enkelt göra en hälsosam och näringsrik frukost. Jag har letat efter en ersättare frukost recept för någon gång nu att i min frukost rutin. Jag snubblade över en i Epicurious bloggen häromdagen och ville inte vänta för dem att publicera den svårfångade recept (de skulle få vänta en dag), så jag började forska och kom över den jag delar i detta Instructable.

Som en sista bonus, detta recept lätt kan glutenfria eller paleo vänlig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Avokado Cookies

Har du någonsin varit i en situation där du är hungrig men du är osäker på om du verkligen vill laga mat eller äta? Här är en friskare och lätt att göra lösningen för dig. Om du gillar avokado, är avokado cookies verkligen läckra och lättare snacks....

Avokado Delight

avokado har högsta proteininnehållet i någon frukt.I detta snabba "vänners kompatibla jag ska visa dig hur man förbereder ett riktigt snabbt och hälsosamt mellanmål: The avokado glädje!Du behöver:1 avokado, nötter (tillval), banana(optional), honung...

Avokado glass

Min mamma brukade göra avokado skakar när vi var unga och jag älskade den. Detta inspirerade mig att göra avokado glass som det har varit ett tag sedan jag hade denna typ av efterrätt. Receptet är baserat på Alton Browns recept men jag gjorde vissa k...

Avokado passionsfrukt Milkshake

Avokado passionsfrukt milkshake är en mycket uppfriskande och hälsosamma milkshake. Hoppas ni gillar den.Steg 1: Ingredienser och åtgärder för att förbereda avokado Passion frukt milkshake Ingredienser:Avokado - 1Passionsfrukt - 1/2Mjölk - 1 koppSock...

Avokado och ingefära glass med chili och passion rippel

Jag älskar att experimentera i köket. Att skapa något unikt som smakar riktigt bra.Jag skapar och förbereda nu denna dessert för första gången. Men säkert inte sist.Detta är en frisk. En ren explosion av vitaminer, mineraler och nyttiga fetter.Steg 1...

Avokado Seed fack

Det slog mig att det traditionella sättet att växande avokado frön i en liten kopp vatten skulle kunna förbättras på. Det var en olägenhet att ständigt topp upp små vatten kopparna. Detta instructable handlar om hur jag kom upp med ett mer effektivt...

En annan växande en avokado (12 år i vardande)

detta är en annan hur man odlar en avokado från en grop. Detta INSTRUCTABLE är lite annorlunda eftersom det visar denna process genom att i slutet. Det är också varför det tog ungefär 12 år till ut det tillsammans.Bara lite om mig att ställa på scene...

BARNETS första mat: avokado Mos

första gången en baby äter fasta ämnen är en milstolpe både för mor och barn. Avokado puré är ett enkelt recept som man kan prova för spädbarn över 6 månader.Avokados är lättsmält för spädbarn och kräver ingen matlagning. Avokado är rika på omega-3 s...

Avokado presentpapper

OK, så, är här hur du kan använda en avokado som en presentförpackning. Jag fick denna idé när en vän till mig var besatt över en vinstock där en liten pojke öppnar sin julklapp, och det är en avokado. Så, jag ger henne en "avocado" till jul! Lå...

AVOKADO med kryddig IMITATION krabba kött fyllning

Även om jag inte planerar att ha en uppstoppad avokado för min lunch idag, en artikel postat på Facebook om faktumet att avokado frön var ätbara föranledde mig att förbereda detta recept. Jag hade en fin, mogen, Haas avokado "vilar" i kylskåpet...

Avokado Pesto Spaghetti Squash

Avokado är en superfood jag har alltid älskat. De hjälper sänka kolesterolet, innehåller folat (bra för hjärthälsa), kontrollera blodtryck nivåer, främja god ögonhälsa, har antinflammatory egenskaper, och många fler. Detta gluten fri och vegan recept...

Avokado pesto pasta med rökt lax

Detta uppfann pastarätt till mig, har haft stor framgång, året runt! Det är lätt att göra, färska, läckra och isär!Avokado pesto själv är Vegan & glutenfria! Jag vet att ni alla kommer att älska detta också! Gör det helt glutenfri och Använd GF pasta...

En snabb avokado sallad som kommer att glädja alla gäster

denna sallad är baserad på en traditionell purssian avokadosallad. Serverar två personer.Steg 1: Ingredienser Att göra denna sallad allt du behöver är2 mogna avokadoHälften av en söt oinion1 stor röd tomat2 msk limejuice (citron är okej att)1/2 av en...

Hur man skär en avokado (Video)

Tryck på kniven i, tills du känner att gropen. Rulla sedan, din avokado genom bladet tills du har klippt till och tillbaka från startpunkten. Tryck och dra isär halvorna. Träffa gropen med kniv kilen och när kniven är inklämd djupt inne i gropen hamm...

Avokado grillad ostsmörgås

äta grillad ost smörgåsar alltid påminner mig om min barndom, så de har blivit en komfort mat i mitt kök. Jag har också nyligen utvecklat en kärlek för avokado, så jag tänkte jag skulle kombinera två. Jag gjorde och det gjorde för den bästa grillad o...

Chipotle Chicken Wrap med avokado

Gå med Amy som hon gör en Chipotle kyckling Wrap med avokado. Denna sjal börjar med matlagning benfritt, skinn kycklingbröst med lök och paprika och en chipotle marinad. Den har chipotle aioli eller majonnäs som tomat och sallad. Denna sjal är fantas...

Botade nötkött & avokado Toast Lunch

Det finns absolut inget bättre än en uppfriskande lunch efter en hektisk förmiddag. Denna vecka, köpte jag del lufttorkad wafer tunn biff. Jag försökte först detta när jag bodde i Italien. Vanligtvis serveras med massor av citronsaft, var det enkelhe...

Enkel avokado grillad ostsmörgås

jag har bara känt underverk av avokado grillad ostsmörgås i en månad och jag måste säga det är en av de bästa smörgåsar jag någonsin provat. Jag blev inspirerad av The Food Network men jag lagt min egen snurra till det (bacon jag tappade limejuice).S...

Gourmet kyckling avokado sallad och tomat (A.L.T.) Sandwich

Med våren äntligen visas, hade jag en plötslig törst efter en saftig tomat och avocado smörgås. Tanken på avokado alltid leder mig tillbaka till mitt besök 8 år sedan till en av de många kaféerna hipster som hade började gro över Parkdale, på tiden e...

2 ingrediens avokado ägg sallad

Jag älskar avokado och jag älskar ägg av alla slag. Jag har försökt att blanda ihop hur jag äter detta par nyligen och kom upp med en mycket enkel kombination som gör en stor "sallad" eller sprida! Jag har haft min på sallad, som ett dopp för gr...