Äggskal-täckt Potion Bottledenna typ av flaska är dekorerad med ren, trasiga äggskalen. Skalen skapa en fantastisk fjällande konsistens som kan målas för att göra flaskan ser gamla.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Virka Mana och hälsa Potion Bottle

min väns födelsedag kom upp så jag ville göra honom något som en gåva. Jag vet att han är en World of Warcraft fan så jag bestämde mig att virka något ikoniska från spelet. Jag har aldrig spelat WOW själv så jag hade svårt att hitta något att göra. M...

Love Potion Bottle Charm

https://www.youtube.com/watch?v=WTsEVOQKboY...

Potion flaskor

dessa är några av potion flaskorna jag använda för att dekorera för Halloween. Jag gjorde dem från glasbehållare pryds av polymerlera, färg, planglas kulor, korkar, stämplar, äggskal, garn, pärlor, papper och stearin.Många av de ursprungliga plast el...

Steampunk Potion flaskor

jag är ganska ny på hela con scenen (GMX 2010 var min första!), och jag blev förvånad av den stora mängden fantasifulla kostymer och rekvisita bärs av deltagarna. Det tog mig lång tid att besluta att arbeta på min egen steampunk outfit, men jag bestä...

Tror Geek Hacks tävlingsformulär - återanvända en Health Potion flaska

detta är min post i tycker Geek Hacks tävling. Jag bestämde mig att försöka återanvända en Health Potion energi dryck flaska. Det skulle kunna användas som rekvisita i en rollspel eller som en snygg dekoration. Jag skapade en grundläggande ljus för a...

Enklaste sättet att få äggskal av knäckt ägg

Vi har alla gjort det. Skadade ägg mitt i pannan.Vad händer när en bit av skalet får i den även om??Vi vill inte att.Få ut med händerna kan vara farligt och (jag önskar jag kunde göra en infomercial överdrift) mycket svårt och nästan 99,9% ineffektiv...

3 lätt hantverk med nagellack och äggskal

Detta Instructable visar hur man gör tre olika, lätt, färgglada hantverk med äggskal:Garn äggFönsterdekorationerDekorativa, hållbara äggskalDe två första hantverk göra använda av det faktum att äggskalen lös i vinäger, men nageln polska inte. (Dunkin...

Choklad täckt smällare!

Precis i tid för den 4 juli, choklad omfattas smällare! Serrano Chili Peppers flås, tillskuret av brand kex, fylld med en mörk choklad ganache, sedan doppade i choklad! dessa skönheter kan serveras smällare stil, eller på längre bambu spett "Bottle R...

Vad göra med äggskal?

Har du någonsin tänkt att det finns många användningsområden av äggskal innan kasta bort dem? Jag antar att du inte gjorde. Vad gör du med din tomma äggskal? Vi slänga alltid dem i vår mat-skrot återvinning bin.I detta instructable jag kommer berätta...

Spooky "Voodoo" apotekare pulver & Potion stava flaskor för Halloween

Min Voodoo-inspirerade Halloween altare/display skulle inte vara komplett utan några världsfrämmande pulver & potion spell flaskor! Dessa mystiska rekvisita är äldre titta sekelgamla, dekorerad med vintage symboler och charm som bara "kan" t...

Etsad äggskal Votive skugga lampa

Om du håller dig ett ägg i vinäger för ett par dagar, skalet kommer lös och du kommer vara kvar ett shell-mindre ägg (som visas i vissa Instructables projekt, som den här). Hur fungerar detta? Äggskal består av kalciumkarbonat, och detta kan reagera...

Äggskal dekorerade smycken

Du behöver1. äggskal2. base-trä utskärningar / kartong / befintliga slät yta trä smycken som du vill dekorera3. lim-mod podge eller vitt lim + genomskinligt nagellack (valfritt)4. dekorativa papper för rygg5. livsmedel färg eller vatten färg eller al...

Göra surrande Bottle Cap Bots för världsherravälde

I detta projekt kommer vi att göra "dum" svärm robotar som kan monteras på mindre än 10 minuter och kostar mindre än $5 per bot. De är också extremt lätt att göra eftersom det finns ingen kodning inblandade, ingen microcontroller och inga avance...

Dibella's Potion förförelse (Elder Scrolls)

Så du trodde jag var klar att Elder Scrolls drycker? Åh himlen ingen! Min dorkliness vet inga gränser. Du kommer nu vittnar machinationsna av min konstiga lilla hjärna i alla det är märkliga!Även denna dryck inte kommer i en fin flaska som min Lava W...

Öga för Newt (Potion ingrediens flaska)

jag försökte att tänka på något helt annat att göra för våra barn i år. Några av mina favorit Halloween dekorationer är min grytor och potion ingrediens flaskor. Jag trodde detta skulle vara en söt idé för ett småbarn dräkt.Jag gjorde en enkel klockf...

Vacker blomkruka täckt med reed

Vill ha lite dekoration och du har mycket plats?! Denna blomkruka täckt med reed hittar lite utrymme på din trädgård. Det är lätt att göra och du behöver inte spendera för mycket pengar.MATERIAL:-Pot-Reedoch vissa metalltrådVERKTYG:-pliersSteg 1: Ste...

Bottle Cap språngbräda

Jag har samlat kapsyler ett tag nu, och jag ville prova lite nya hantverk med dem. Jag hade nyligen fått några harts från hem förbättring butik så jag bestämde mig att prova en gör trädgården språngbräda av dessa bottle caps.Steg 1: leveranserHär är...

Kartong äggskal hjärta

nu gifting har aldrig varit detta enklare.Så varför inte vi prova en annan idé från helt lätt material? Detta kan sägas som en listig inredning, gjort med återvunnet äggskal och kartong för din favorit person. Vi får acceptera att papp är den mest må...

BENFRITT nötkött botten runda steken gnids in med knäckt svartpeppar & FYLLDA med ROSTAD vitlök

Eftersom jag brukar laga mat för en (mig), och eftersom nötkött är så dyrt dessa dagar, tycker jag sällan en av mina favorit förrätter - lean, sällsynta, rostbiff. Särskilt rostbiff tillagas mitt sätt; gnuggade med knäckt svartpeppar, fyllda med färs...