Air torr lera stämpel att få dig Stampin' i stilGöra en imponerande av en snäll lera stämpel med hjälp av PLUS lufttorka lera

Material behöver:

Plus lufttorka lera

Penna eller ett trä spett

Ost cutter knappar, stämplar eller något med en bra konsistens

Ofärgad akrylisk sprayfärg att täta

Matlagning Spray

Se Steg
Relaterade Ämnen

Air torr lera Boho keramik ~ designad av Candie Cooper för ACTÍVA produkter

Material:ACTÍVA Plus luften torr leraSmå, paj plattorBrödkavelRunda cookie fräsarTräkloss frimärkenPlastfolieKlar akryl gloss spray sealerVit färgMjuk penselSteg 1: Förbered dig på att stämpla leran Kavla ut leran ungefärligt 1/8 till ¼ tums tjock.St...

Gör en underbara smycken maträtt med luften torr lera

Jag älskar att arbeta med polymerlera. Om DIYing är min heltid, leker med lera är min hobby och ibland jag också skicka DIYs med lera i min blogg. Här lera jag menar polymerlera. Jag gillar också provar nya produkter och tekniker och så den här gånge...

Misslyckades försök att göra en boll ledad docka från luften torr lera

Medan packa upp mina saker under flytten till vår nya lägenhet kom jag över min övergivna bollen ledad docka projekt. Tyvärr kan jag hitta inte min ursprungliga blåkopia av dockan men jag har några skärmdumpar av min skiss mot dockan från min YouTube...

Torr lera Fleur De Lis armband och hänge

När Mardi Gras kommer runt du vet det är att bli kul! Fira Mardi Gras med fleur de lis armband och halsband hänge gjord av virvlade Lumina lera!Steg 1: materialACTÍVA produktens lera Roller kitLumina luft torr leraCookie fräsar fleur de lis och Mardi...

Hur till göra en låda med luft torr lera

Jag älskar lera. Det har varit min passion sedan jag var barn. I konstskola huvudämne jag i keramik. Efter konstskola blev arbeta med lera svårare för mig. Äger min egen ugn var opraktiskt, så jag inskrivna i keramik klasser då och då bara för att få...

Göra BB8 från luften torr lera

BB8 är breakout stjärnan i den nya Star Wars: The Force vaknar film. Att vara medlem kort som transporterar Club nörd, jag, naturligtvis, behövde min alldeles egna BB8 innan jag ens såg filmen. Låt mig visa dig hur jag byggde min egen BB8.Jag har tag...

Skönhet bland stenar, luften torr lera hänge och pärlor

HejVideon visar enkla sätt att design luften torr lera hänge och pärlor. Hoppas stegen beskrivs tillräckligt för att hjälpa alla som är intresserade i torr vår detta medium för att skapa vackra hand handgjorda smycken. Den lera skapelser kan kombiner...

Påsk kanin godis burk luft torr lera dekoration

Fyll denna älskling burk med alla typer av färgglada godis att ge bort denna påsk. En påskharen sitter stolt i ett bo av gräs med miniatyr påskägg med luften torr lera. Vilken rolig sätt att fira påsk av skulptera din alldeles egna kanin!Material som...

Maskera Mania ~ hur man gör en luften torr lera Mask

Masker har funnits i tusentals år och nu kan du göra din alldeles egna luften torr lera dekorativa mask.Material:ACTÍVA Produkter PLUS lufttorka leraLera Roller kitTrä spett för kapning leraStruktur för lera som färdiga lera frimärken, stämplar, knap...

Återanvända torr lera

Trött på att ha torr lera och behöva gå till affären i behov av mer lera? Prova min metod för att återanvända det och spara en massa pengar!!!Jag gjorde detta slumpmässigt en dag, som jag hade mycket lera kvar som var torr.* JAG HADE CRAYOLA LERA-JAG...

Paperclay recept (luften torr lera)

Intro: Paperclay recept (luften torr lera)Papper och lera på sin egen brist på styrka. Men när de är tillsammans i detta recept lufttorka papper lera, du kan göra fantastiska saker. (Även konstgjorda ben!)Vad är så bra är att det kräver några objekt...

Manly mustasch lera stämpel

Vårt första projekt i min keramik klass var att göra en lera stämpel. Jag gjorde den ultimata manliga stämpel har två sidor, en mustasch och skägg. Det har också en arm muskelbygge som handtaget för att stämpeln....

Mini Air-Drying lera grejen

jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva detta, eftersom jag improviserade lite när jag insåg att min ursprungliga idé (en lera krydda burk) inte skulle träna. Detta är en grundläggande lera idé. Allt jag vet är att, som jag forma leran, det började...

Hur man ångra dina stygn utan att oroa dig!

Så du tittar på din stickning, och du känner dig ganska bra om hur det ser ut!Allt verkar gå bra... då ser du det! Att ett litet misstag mitt i din rad! Ahhh!Inte oroa dig! Jag kommer att visa dig hur man ångra dina stygn tillbaka till det stitch, så...

Tretton idéer att motivera dig själv

Vill du motivera dig?Här är några enkla och rakt framåt steg genom motivation du kan prova dem alla eller bara försöka prova några.Du kan läsa detta inlägg på arabiska på min bloggيمكنك قراءة هذه المقالة باللغة العربية على مدونتىhttp://Idea-Arabic.bl...

Fem tecken på att varna dig om en defekt motor

Ingenting är mer skrämmande än att ha en krånglande motor för en bilägare, och problemet kan förvärras om du ignorera tecken på att din bil ger innan bryta ner. Inte varje motorrelaterade problem kommer att kosta dig dyrt; vissa frågor – om de upptäc...

Hur att tatuera dig själv (pinne och säcken metod)

DET ÄR VIKTIGT ATT LÄSA ALLA STEG INNAN DU FÖRSÖKER OCH BEAKTA ALLA VARNINGAR! FORSKAR INNAN DU FÖRSÖKER REKOMMENDERAS OCKSÅ!Också göra en PATCH TEST innan första tatuering så att du inte är allergisk mot bläck! Om PATCH TEST LÄKER bra kan du fortsät...

'GetUnderTheSkin' - hacka och att göra sensoriska leksak stil Radio.

Detta dokument kommer att visa dig hur man gör en "GetUnderTheSkin" Radio som jag utformat som en del av ett universitet projekt.Vi fick i uppgift att konstruera en radio med befintliga komponenter från en vi fick. Jag började med att designa de...

En söt chokladkaka dekoration med färg Plus luften torr lera

Chokladkakor är så roligt på bröllop, födelsedagskalas eller bara för att säga "Jag älskar dig". Du kan enkelt personliga ett meddelande på varje burk med godis att göra det extra speciellt.Material som behövs:Färg Plus luft torka Färgad lera i...