Åka skidor gratis Yetidu tillbringade bara en givande dag i digital backen spelar den PC classic Ski gratis. Du träffar en massa söta rainbow hoppar, knappt kraschade in några träd eller stenar, och du och din piltangenterna kommer att njuta av en välförtjänt aprés-ski. Vänta... Vad är det? Det är på väg rakt mot dig, och det ser hunnnngry!
Det är den skidar gratis Yeti! Det finns ingen flykt!

Om du spenderat lite för mycket tid att spela gratis Windows spel (antingen som en ungdom eller anställd), känner du igen den här lilla killen. Men jag kalla monster i det här spelet en yeti, kallar officiella Ski gratis hemsida honom den avskyvärda Snow Monster.

Här är vad jag brukade göra min:

verktyg:

 • sax
 • Wire strippor
 • limpistol
 • synål
 • markör
 • hobbykniv

material:

 • grå filt
 • solid core elektrisk tråd
 • runda skosnören
 • röd + gul + svart tråd
 • skrot tyg
 • vadd

* animerade gifSe Steg
Relaterade Ämnen

Öl Julkalender

räkna ner till semestern med en särskild kalender som avslöjar en annan öl varje dag. Öl-Julkalender lägger ett litet mysterium till din semester dricka. Det finns 24 dagar i de flesta adventskalendrar, men min är 25 - för om det finns någon dag när...

Cross Country skidor

Terränglöpning skidor på de billiga. Hitta en uppsättning av utförsåkning skidor och stavar på Goodwill / gratis cykel / varvet försäljning. Mine var $5 på en loppmarknad. 4 hundhalsband var ~ $6 varje. Den metall vattenskål för hälen cup var $5. Plå...

Lyser upp skidor

Lys upp i backen med anpassade flerfärgade flyttbara LED lampor för skidorna.LED-strips är en självhäftande, vattentät produkt från Glowhut.com som körs av en 9-volts, kommer med en IR-fjärr för att ändra ljuset från röd/blå/grön/vit/gul/lila/rosa. O...

Kartong Yeti Effigy

Yukon pedagogiska Theater närmade sig YuKonstruct tidigare i år för att be om makerspace och Chris Lloyd, som designade kartong flygplan kostymer, skulle vara intresserade av att bygga ett porträtt för Burning bort vintern Blues. Naturligtvis hoppade...

Hur jag publicerade min ursprungliga musik på Spotify gratis

för att åstadkomma detta, för mig var det en sak att tänka stort, av att ha modet och visionärt tänkesätt, för att komma dit.Om du inte har tålamod att läsa hela historien, klicka bara här!Först hade jag en inspelning av en originallåt som jag var nö...

Åka skidor Ramp (jätte snö Ramp v.2)

detta är jätte snö Ramp version 2. Sedan förra året där jag bor vi rekord snöfall så vi hade massor av snö att arbeta med och kunde bygga upp en ramp av snö (länk här). Så i år jag inte förväntar mig att mycket snö så för att fortsätta att åka off mi...

Moderna rekurvbågen från skidor!

Detta är min första Instructable om, Tja, allt annat. Jag har byggt upp PVC pipe bågar i nästan två år nu och efter att ha sett detta instructable av Yoshinok, jag blev verkligen inspirerad att försöka bygga en av trä och skidor i våras. Jag gjorde f...

Båge gjord från skidor

Jag gör detta instructable att visa hur jag gjorde min egen båge från ett par skidor. Jag fick idén från en annan instructable så det inte är helt min egen kreativitet men detta är hur jag gjorde det.Om något är oklart i slutet, kommer gärna kommenta...

Hälsosam spannmål gratis hund trakteringen

Detta är min första Instructable och jag är verkligen glada att visa dig hur man gör friska säd gratis godsaker för din hund. Min Yorkshire Terrier, Toby, har korn och ägg allergier. Han älskar dessa behandlar! Så, om du har en hund med allergier, el...

Laserskurna Laptop klistermärken för MacBook och PC (6 gratis mönster)

Med dessa laserskurna laptop klistermärken, kan du göra datorn ännu mer personlig!Gillar du dina saker unik och personlig? Eliza från ZMorph säker gör, det är därför hon beslöt att konstruera och tillverka en uppsättning unika laptop klistermärken fö...

Svetsa gratis elektriska Longboard

Den här gången, vill jag visa dig hur man gör en svets gratis elektriska longboard.Mitt uppdrag var att bygga en mycket professionell elektriska longboard till ett pris av 350-400€. Det är mycket bekväma att rida, eftersom det har 97mm hjul. Så små s...

Easy gratis 3d rendering online

3d rendering online gratisEasy gratis 3d rendering online från AMMONIT A på Vimeo. gå till http://www.sculpteo.com/en/...

Gratis Absinthe fontän

Jag var tvungen att prova absint. Jag gillar svart jellybeans, och bli full. Efter att ha köpt en flaska absint från ett låst fall i paketet store, förbryllad jag ut denna fontän, ganska mycket gratis. Vi är inte fancy.Den är gjord av: en två liters...

En kopp kaffe brygga, Billigt (gratis!) och lätt!

På mitt arbete har vi en herr kaffe, och det fungerar bra. Vi har också en $5.000 espressomaskin, det fungerar också bra. Ibland ändå, jag vill bara en jävla kopp droppe brygga kaffe. Sent på eftermiddagen, när herr kaffe har fått till den skrämmande...

BILLIGASTE LJUSSABEL gratis

det är handledningen av de enklaste och billigaste ljussabelSteg 1: Billigaste LJUSSABEL för gratis du behöver-en ficklampa-Jag vet inte namnet specıfic men jag använde oljat bakplåtspapper men du kan använda någon transparent papperDu kan göra det m...

Bygga ett Proof of Concept: Internet Power-Hub. Få gratis Internet

utvidga ditt nätverk, skapa ett privat sub nätverk, trådlösa funktioner till icke-trådlös anordningen, omfördela en offentlig signal eller kryptera din anslutning för att skydda din integritet. -Detta är några av kapaciteterna av POC och fördelarna m...

Kost-vänlig Cupcakes (Low Carb, nr tillsats av socker, fett gratis)

Cupcakes och muffins är underbara godsaker, men när du är på en diet, se sidan Instructables fylld med cupcake recept kan vara plågsam.Personligen, jag gillar att spela med recept och göra diet-vänliga versioner av de livsmedel som jag saknar när jag...

STÖRRE IKEA penna för gratis

mycket svårt att använda en IKEA penna när din hand är större än normalt. Detta instructable närvarande en idé om att ha en normal storlek penna gjord av två gratis IKEA pennor.Steg 1: material2 pennor1 häftapparatSteg 2: sätta två pennor i raw och "...

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...