Akryl 3D skrivare glödtråden Spool hållare - Laser skär med aluminium DornenMin första 3D-skrivare kit kom med en laserskurna akryl glödtråden spool hållare som lekte på gängstång med nötter på ändarna för att hålla spole av glödtråden. Vid första jag gillade det - det fungerade inte så bra. Då bestämde jag mig att ersätta gängstång med en aluminium bar som bättre passar spolen, och precis som att det började att fungera perfekt.

Nu när jag har börjat arbeta på en 2: a 3D skrivare, behövde jag en annan rulle hållare. Efter att söka de vanliga ställena på Internet, kunde jag inte hitta filer för laserskärning en liknande spool hållare - så jag gjorde vad varje respektabel maker skulle göra - jag gjorde min egen!

Slutprodukten är nästan identisk med en som levererades med min första 3D-skrivare-kit, men har inte orden 3D-skrivare klippa ur varje sida, och är utformad att använda SAE hårdvara istället för metriska hårdvara. (Mått är svårare att hitta och oftast dyrare i USA.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Låg kostnad 3D skrivare glödtråden Spool Stand

jag köpte nyligen några färgade 3D skrivare glödtråden för mina projekt. Glödtråden spolen passade inte på MakerBot Replicator att jag har tillgång till, så jag byggde en spool stå med PVC-rör. Denna design håller rullen på en höjd som gör att glödtr...

Life hack: 30 andra 3D skrivare glödtråden Spool innehavaren

Gör en 3D-skrivare glödtråden spool innehavaren på 30 sekunder... för realsies.Det är som en miljon sätt att göra en rulle hållare, men det är så att jag gör det. Det är billigt, lätt, och har all information om glödtråden du använder på sidan. Ingen...

3D-skrivare glödtråden rulle hållare

Detta instructable visar hur man gör en 3D-skrivare glödtråden rulle hållare med hjälp av ett äldre stationär dator stativ.Innehavaren har lager och är justerbar för olika storlek glödtråden hjulen.Steg 1: Börja med en stationär dator stativ. Först h...

3D-skrivare glödtråden spooler supportguiden församling

idén att göra en 3D-skrivare glödtråden rulle dispenser påbörjar försöker 3D skriva ut några av liknande artiklar tillgängliga på internet.Tyvärr hittade jag projekt perfekt fungerar i teorin men sedan evidentiating mekaniska frågor vilket gör dem nä...

3D-skrivare minimalistisk glödtråden Spool innehavaren

På min fritid jag organisera 3D skrivare montering Workshops och för att göra det, jag använder Buildersbot fräsning anlagen till mill akryl i Prusa i3 ramen. Jag märkte att jag ackumulerar mycket snabbt en hel del akryl vänster overs från denna proc...

Hantera 3D-skrivare glödtråden spolar med Zip band

Som jag är säker på att många människor, jag är kort på maker utrymme i min lägenhet och kunde hantera 3d skrivare spolar bättre. Detta Instructable kom ur nödvändigheten av att hänga min 3D-skrivare och spolar ur vägen när jag inte var med dem. Min...

QUICK & EASY GLÖDTRÅDEN SPOOL innehavaren

behöver en snabb, enkel och låg kostnad glödtråden spool hållare?Steg 1: 1. köpa en liten plast skräp hink ($2,99 på Target), hitta en gammal kvast eller någon annan runda rör att använda som en axel och få en vass kniv. Använd en låsning eller fast...

Gratis stående glödtråden Spool stativ för små 3D-skrivare

En massa små 3D-skrivare kommer inte riktigt standard med en lösning för faktiskt utfodring glödtråden i dem. Detta var fallet när jag fick min Pritnerbot enkel. De sålde vissa delar för att ställa in rullen på barer men de egentligen bara stödde vis...

Glödtråden Spool Rack

Detta är ett sätt att hålla din 3D utskrift glödtråden spolar tidy och snurrar fritt!Vi kommer att göra ett trä glödtråden rack, med vissa trästaven och vissa 3D tryckta delar!Jag designade min att passa i en hylla, men du kan göra din längre/längre...

Universal fristående glödtråden spool innehavaren (fullt 3D-printable)

Denna hållare för 3D-print glödtråden spolar är avsedd att vara fullt 3D-tryckt utan behov av extra fästen eller lim. Alla delar kan vara 3D-tryckt på de flesta 3D-skrivare med bygga volym av 150 x 150 x 113 mm eller större.Spindeln roterar på egna s...

3D skrivare glödtråden buffra innehavaren

Som varje ny 3D-skrivare ägare är en av det första projektet glödtrådens spool innehavaren.Detta är min idé. En själv justera spool innehavaren häxa är liten, lätt att ändra fungerar med alla storlekar av spolen.Vad behöver du?4 st 608ZZ kullager12 s...

3D-printable split glödtråden spool med gängade gemensam

Denna 3D utskrivbara glödtråden spool mått 135 mm jag diameter (≈ 5 inches). Helt omständlig innehåller den ca 350 gram 1.75 mm glödtråden (≈ 12 uns). Det passar axlarna med en diameter på 16 mm eller mindre.Rullen är tillverkad av två separata delar...

Zim glödtråden Spool Adapter projekt

Detta är mitt projekt att skapa en en lättanvänd lösning att köpa dyra patroner eller att behöva utstå det långtråkig arbetet av upprepade gånger påfyllning dem. Jag gör en hel del utskrift, så hela påfyllning processen, för mig, fick gamla mycket sn...

Mini glödtråden spool och örhänge karusell stand

Denna 3D-printable design kombinerar en dekorativ miniatyr 3D-skrivare glödtråden spole och roterande karusell ställning för hängande örhängen.Verktyg som används för detta projekt:-CAD-program: Autodesk Fusion 360-3D-utskrift utsnittet: Simplify3D-3...

3D-skrivare glödtråden exsickator kammare för hygroskopiskt material

När mer och mer experimentella material blir tillgängliga för låg kostnad FDM maskiner, blir behovet av optimerade parametrar och processtyrning starkare uppenbart. Många av de flexibla och vattenlösliga material är ganska hygroskopiskt förekomsten a...

Ändra 3D-skrivare glödtråden i farten / multicolor skriver!

Har du någonsin fått en knut i din 3D-skrivare glödtråden, eller vill göra ett objekt mångfärgade utan att ha 2 extruders? Om så är detta instructable för dig!Nu kan du göra multicolor utskrifter utan en dubbel extruder!För detta instructables behöve...

Göra ringar och armband med överblivna 3D-skrivare glödtråden

Det har hänt så många gånger förr. Du titta över på din 3D-skrivare glödtråden utbudet, och se rester av regenatfilament, knappt en yard lång, hängande från deras rullar. Du ställa dig själv frågan, vad ska jag göra med detta? Tja, har jag fått ett s...

Gör en 3D-skrivare glödtråden monter

Steg 1: Vad du behöver 6 1 1/2 tum av 10 tum 1/3 tum tjocka stavarna 3 bultar ca 1/3 tum av 6 inches 6 brickor 9 nötter att matcha de bultar 2 glödtråd spool nav (skriva ut dessa) www.thingiverse.com/thing/27748 en borr behövs för att borra hål 1/3 t...

1€ glödtråden spool innehavaren

Min flickvän fick idén när en glödtråd spole inte skulle passa min 3d skrivare med ett hål 30mm fäste.Jag tror det är bästa spool innehavaren för mindre än 1€ i världen, någonsin.Men inte ta mitt ord för det, se dig själv:Det kommer att passa alla mo...