Akryl USB fall hackadetta är ett fall mod jag gjorde efter skolan en dag, jag glömde att ta bilder tills jag var för långt i :(så nej instructable, ändå tänkte du kanske vill se: D
Relaterade Ämnen

HLR telefon fall hacka

fick Air?Om du är i bergen, på stranden, eller i en butik, det är viktigt att ha en CPR andedräkt barriär med dig vart än du. Att vara amerikanska RödaKorset HLR / AED certifierad, jag har alltid sett för en lätt väg till göra min andedräkt barrer me...

Öl kan USB-hub hacka

verkligen kan göras till något föremål men detta är artikeln jag hade mest av liggande så att det verkligen var ett naturligt val för mig är det ett genombrott och det tillåter ett stort antal USB-hubbar läggas säga 4 X 1to4 nav i en kan gör en 16 po...

Hur man vaknar PC via USB-port - hacka

Beslutet om huruvida eller inte att lämna USB-portens strömkrets aktiverad när systemet är i ("Sova" / "Suspend to RAM") är vänster upp till moderkortet BIOS/firmware.Det kan även ha en BIOS-alternativ kan du konfigurera för detta ända...

IKEA USB lampa hacka

Hej duDetta är min första instructable. Det kom till liv under ovanliga och långt-från-gynnsamma omständigheter. Jag tycker nästan synd att kalla det en hacka; bara allt föll på plats framför mig.Medan jag reser arbete-relatedly jag fick uttråkad och...

LEGO USB fall

Jag hade ett USB-minne som kom ur fallet så jag gjorde ett nytt omslag för den med hjälp av en Dremel & några 2 x 2 LEGO bitar.Steg 1: Saker du behöver:USB-flashminneDremelBorr & routning bitar för din Dremel2 x 2 LEGO tegelstenar--tillräckligt fö...

Spelkort usb fall

jag hade en massa extra kort så jag gjorde detta fallSteg 1: Vad du behöver. 2 korten bit kartong (det är en tjock eller tjockare än usb.)saxtejp eller lim (jag använde band)PenSteg 2: Skär pappen och spåra usb på kartong. Skär pappen så att när täck...

USB-Hub hacka för Raspberry Pi och BeagleBone

Vad:Detta instructable visar hur du förhindrar att en USB-hubb strömförsörjning till din Raspberry Pi eller BeagleBone.Varför:Raspberry Pi och BeagleBone har problem när ett USB-nav levererar makt. Till exempel fungerar nav anslutna USB-enheter inte....

USB-Lockpick - hacka någon lösenord

glömt ditt lösenord? Fick en gammal dator som var lösenordsskyddad?Denna enkla, oskyldiga letar USB-enhet kommer att radera alla Windows lösenord, så att du full tillgång till ett konto. Och bäst av allt, det är 100% gratis! (förutsatt att du redan h...

Kassett band USB

en retro USB fall mod, med hjälp av en gammal data kassettband.Jag hade flera gamla data band liggande, och beslutat att göra en in i en USB-fallet, trött av LEGO tegel mods. Kassettband är perfekt storlek för detta, bara tjock nog, och ändå tillräck...

Cyberpunk USB driva

jag tröttnade på min gamla SanDisk USB fall så jag modded den och kom med detta.Steg 1: Få delar De delarna som jag använde var:1: en SanDisk 2gb U3 skarp driva2: delar från ett musikaliskt födelsedagskort3: delar från en stegräknare4: delar från en...

USB uppvärmda kläder

Hej världenUppdatera: värma ditt huvud medan Cykling; /.Idag vill jag dela med mig av ett projekt som vem som helst kan göra. vintern är redan här, bor du varma.?att göra uppvärmda kläder är lika enkelt som att sy en bit tyg ovanpå en annan bit tyg,...

DIY micro USB till lightning kabeladapter

Det verkar som jag var fixa mina tjejkompisar ipod laddare varannan dag och när jag inte var fastställa det hon var ute att köpa en ny en som vill leva ett kort liv. Anledningen till att hon gick igenom så många kablar var eftersom hon köpte de billi...

USB-valnöt

Hej. Du har någonsin tänkt att din USB-fall är alltför svag och bräcklig, så är detta instructable för dig. Att införa USB valnöt. Detta är en av mina två poster för USB-tävling, och det råkar vara min första instructable.Steg 1: Material / saker beh...

Heat Shrink USB-Mod

fick några extra värme krympslang? Här är en snabb och enkel falländring för ett USB-minne! Ja, detta är en annan USB-fall mod... Men bli inte upprörd, den här har aldrig gjorts tidigare! Det är ganska rakt framåt att göra, och ganska cool.Steg 1: le...

Hagelgevär skal USB!

Vill ha en kick-ass USB? Tja har du kommit till rätt ställe!Detta instructable visar dig hur man gör den coolaste USB fall mod på planeten!Dess verkligen en mycket enkel projekt som inte ta mycket lång tid alls, hoppas ni gillar det!Steg 1: Material...

USB-fallet: Macaron

hur man gör ett USB fall formad som en macaron, använda lufttorka lera.Känn dig fri att försöka göra detta bättre. Eller göra en bättre slutprodukt :)Detta är en copycat projekt - jag såg på Internet och beslutade att försöka göra min egen version.St...

Nerf Usb/Flashdrive

Varning: innehållet kan vara hett.USB fall brutit? Behöver ett nytt fall? Sedan gör Nerf USB!Detta fall är lätt att göra och som en extra förmån resistent att skada.Steg 1: Steg 1:Gather materialFör detta projekt behöver du:2 fina Nerf kulorEn USB me...

Bredda klart iPhone fall acceptera tillbehör

i detta instructable, du lära dig att ändra öppningen i botten med en akryl iPhone fall acceptera en laddning tillbehör som annars är för bred för det.Detta foto visar fallet själv (rosa sak i ryggen är en stick-on LCD ficklampa) och laddaren. Laddar...

Raspberry Pi Nin10do "Light"-spelkonsol

Okej, innan vi börjar kan du titta på videon för att se vad slags spelkonsol som vi kommer att skapa...Det är en hallon Pi2 baserade gaming station där du kan spela alla dina favoritspel från Mario att GTA och Monkey Island till Load Runner...Konsole...