Akut Gift Wrap från Office Suppliesvi alla har haft en dag där saker inte går som planerat. Du är på kontoret och hennes överraskningsfest har redan börjat! Gåvan är på skrivbordet.. .men det inte har radbrutits. Din fil har 15 minuter att slutföra och du är redo att flyga ut genom dörren utom för presentpapper. Vad gör du? Följa upp och jag kommer att visa dig hur att Linda en exceptionell gåva på kontoret utan traditionella omslagspapper.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Office Supplies utmaning - flytande bränsle raketen

flytande bränsle raketen tillverkad av kontorsmateriel. Varning, detta är ganska farligt, jag hade ett slag upp i min hand redan, det var mer häpnadsväckande än något, de två halvorna flög iväg i olika riktningar, (slitage läderhandskar rättvis till...

Citrus stämpel Gift Wrap

har nyligen tog examen från college med en examen i Studio konst, jag letar ständigt efter nya sätt att översätta de färdigheter jag lärt mig i tillämpliga dagliga praktiken. Receptet på min senaste inspiration (dvs, citrus stämpel presentpapper) bes...

Decoy Gift Wrapping

Västvärldens vinterkylan är bara början att stärka dess kopplingar throughtout och med julen precis runt hörnet, som är den hemliga olycksbådande tröja ligan, gåva att ge från runt handlar om sky Rocket in överväxeln.Du vet borren, sjal, rip, upprepa...

Creating Custom Gift Wrap

Du behöver inte vara begåvad för att skapa anpassade presentpapper!; )Jag gjorde denna tutorial att dela mina erfarenheter med Spoonflower för att skapa några riktigt awesome anpassade presentpapper, jag hoppas du finner det lämpligt att se processen...

Shoppingväska Gift Wrap

jag gav min vän studentpresent men hade inte tid att springa till butiken. Istället för att bara lämna det i påsen använde jag påsen som presentpapper och några blue (hennes favoritfärg) strängen som en accent båge. Detta kommer att fungera som väska...

Återanvändbara Gift Wrap

jag har experimenterat med återanvändbara presentpapper för ett par år. Jag försökte sy tygpåsar som jag knutit stängd med band och skära ut rektanglar av tyg med tandning sax. Men i år bestämde jag mig att göra något lite finare men ändå återanvändb...

Office Supplies flygplan

är du uttråkad på jobbet? Letar du efter ett bra sätt att hålla dig bort av mat när du glömt att ta din lunch? Intresserad av ett säker sätt att vara den coolaste personen på kontoret? Sedan raid leverans garderoben och få att fungera på detta super...

Potato stämplat Gift Wrap

presentpapper kan vara ganska dyrt, beroende på var den är köpt. Det kan lägga en extra $3-$5 till priset av en gåva. Visste du att du kunde göra en egen? Om du inte kan få bruna papperspåsar, är det möjligt att använda denna samma teknik på frys pap...

Gift Wrap DIY

om du vill göra egna gåva wrap i år, eller bara lägga till en touch av fantasier till din gåva, stenciler kan vara en stor hjälp för att uppnå ditt mål. Och allt är möjligt med Tom stencil mallar till ditt förfogande. Följ dessa steg för att skapa di...

Flaska Gift Wrap för örter

jag har sparat tomma A-1 flaskor eftersom jag älskade formen, de är glas, brun, och jag visste att jag skulle tänka på ett sätt att göra dem till något praktisk och vacker. Slutligen tänkte jag på något och det är vad som inspirerade detta Instructab...

Christmas Gift Wrap

Med julen precis runt hörnet är här en extremt snabb men verkligen fantastiskt sätt att liva upp dina gåvor.Steg 1: Du behöverVävnaderSaxGarnFärgade lakanSteg 2: VikSteg 3: klippSteg 4: öppnaÖppen upp den kompletta vävnadenSteg 5: nypNyp ihop från ce...

Gift Wrapping Candy Bar

Vill du snabbt slå in en liten present? Behöver du ett annat alternativ förutom en presentpåse eller "gåva inslagning ravioli"? Denna metod är för dig!Steg 1: materialFör projektet behöver du ett ark av omslagspapper, dubbel dubbelhäftande tejp...

Gift Wrapping band rosett

VÄNLIGEN TITTA PÅ FILMEN OVAN FÖR ENKLA STEGHär är mycket lätt present förpackning band rosett att göra tutorial.Dessa present förpackning band rosett är så lätt att göra att även din 6-7 år gamla barn kan göra det.I present förpackning band rosett p...

DIY kreativa present förpackning idéer | Snabb Gift Wrap Hacks!

I denna tutorial får du lära dig att göra roliga förpackning papper som är så kreativa som din gåva, i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.Följ mig...

Spray målade anpassade Gift Wrap

lägga till en speciell touch till dina gåvor med anpassade gjort presentpapper. Detta projekt är så snabbt och enkelt!Använder en enkel spray färg, eller använda två färger och överlappa dem något för en ombre look.TIPS!Leta efter chipboard bokstäver...

Lök väskan Gift Wrap

jag älskar lök väskor för crafting! Jag har så mycket roligare att skapa omslag från engångsdomäner artiklar än shopping för dem i butiken. Varje skapelse har sin egen unika stil. Instructables webbplats har utmanat mig att återvinna. Jag har inte al...

Snowflake mönster Gift Wrap

att göra ditt eget presentpapper är roligt, lätt och ganska billig. Snöflinga stämpel görs med hjälp av ett suddgummi. Det tar bara tid att skriva ut mönster, men din familj och vänner kommer att älska den du skapades för dem!Steg 1: levererar du beh...

Återanvändbara gift wrap skifte

Plutôt que de consommer ruggning papier cadeaux Häll noël ("emballer c'est jeter"): faire des paquets cadeaux réutilisables avec des stuprör de tissus c'est idéal! Et plus på sv fabrique au fur et en mesure des années et plus la tache de faire l...

Making Darts from Office Supplies

There are several instructables on this site on how to make darts. Problemet med helt papper dart är de bara inte hålla sig till något! Andra dart få lite för komplicerad och kräver vikta pappers vingar, lite lim och Bic pennor. Här har jag skapat en...