AKUT vattenförsörjning, mer av en långsiktig fixa än vatten flaskor i garderobendetta är min långsiktiga lösning på ett akut tillförsel av vatten. Jag har ansluten dessa "vatten kuber" till min rännor så jag kan fånga en hel del regnvatten. Det finns en hel del produkter ute för regn fat ansluter, avleda, filtrering, etc., men jag gjorde de flesta av mina med grejer jag bärgat för ganska mycket gratis, har mindre än $50 bundet i material som det tog för att koppla in 3 behållare.

I detta område dessa "vatten kuber" verkar vara en bristvara. Det finns en plats i närheten av som brukade ha dem för $100, men de är ute och inte vet när de kommer att ha mer. Jag letar efter fler av dessa om någon vet där några är.

FÖRFATTARE LAGT TILL: TYVÄRR, JAG MENADE ATT PEKA UT ATT DETTA VATTEN MÅSTE UPPENBARLIGEN ORENHETER I DEN. DET FINNS EN MASSA BRA KOMMENTARER OM VAD KAN FÅ SPOLAS IN I TANKEN TILLSAMMANS MED VATTEN FRÅN TAKET, FÖR ATT INTE NÄMNA TANKEN SJÄLV. DETTA VATTEN SKULLE INTE VARA TJÄNLIGA SOM LIVSMEDEL OM DET RENAS PÅ ALLVAR FÖRST. SE MIN SIDA MED VATTENRENING IDÉN, JAG HAR LAGT TILL BILDER OCH INFO FÖR ATT HJÄLPA ALLA ATT HITTA GREJER JAG ANVÄNDE.

Relaterade Ämnen

Kort sikt nödsituation vattenförsörjning praktiskt taget fria

Glöm den hela 2012 sak som ingen egentligen verkar veta vad som kommer att hända, om vi skulle uppleva en annan is storm? Det är vettigt att förbereda sig för saker som detta, speciellt om du kan göra det för bredvid gratis. Ta till exempel alla behå...

Minskning vattenförsörjning pressar hemma.

i offentliga vattennätverk finns det ofta en fluktuation i vattentrycket. Detta villkor påverkar alla komponenter är ansluten till nätverket. Batterier, duschar, vattenventiler, etc. Varning: Interferens med vattenförsörjningen är bemyndigad att utfö...

Kontinuerlig vattenförsörjning till Keurig Tank

Jag trött från påfyllning tankningen Keurig nästan dagligen. Filtrerat vatten pip i min sjunka tog för mycket tid att fylla tanken, då finns möjligheten att spilla eller tappa tanken medan placera det tillbaka i kaffebryggaren. Eftersom jag redan had...

Byta ut diskbänken i ett odlade marmor bänkskivan

Det finns en hel del hem med åldrande odlade marmor bänkskivor i sina badrum. Detta material användes flitigt i 1970- och 80-talet. För det mesta det har åldrats ganska bra om det inte har missbrukats. Den inbyggda sjunker i detta ämne har dock nackd...

Vad göra vid en tsunami

en tsunami är en serie av vågor, tillverkad i ett hav eller andra vattenförekomst av ett jordskalv, jordskred, vulkanutbrott eller meteorit inverkan. Tsunamier kan orsaka enorma förstörelse när de träffar kuster.Steg 1: Innan tsunamin anländer: Slå p...

Automatiserad imma sprouter

om du älskar groddar, detta är sättet att odla dem. Det är helt automatiserad, och allt du behöver göra det lägga frön i magasinen och facken i växande bin. När de är redo, skörda, lagra och äta. Min groddar har också ökat betydligt snabbare i detta,...

Maximera Kyckling Coop utrymme för mer kycklingar

jag hade tagit en befintlig liten hund kennel byggnad och gjorde den till en hönshuset. Kenneln hade vattenförsörjning går till den och lampor och betonggolv. När jag först konverterade det jag bara hade utrymme några höns så jag inte var att tänka m...

HillBilly badtunna - mer makt!

i min andra Instructable visade jag hur man gör en billig off grid bubbelpool med en wood eldade värmare. I sann Tim "Verktyg tid" Taylor stil är det första vi vill lägga till mer makt! Ja - jag vill kunna fylla min badtunna direkt från min kall...

Leva ett grönare mer energi effektivt liv

spara energi är ett bra sätt att spara pengar samtidigt som miljön. Detta Instructable beskriver några av de saker som min familj har gjort för att minska vår energianvändning och totala negativa effekterna på miljön. Jag kommer också att diskutera v...

Hur man gör krig spel terräng. (Staden ruinerna, Tank fällor, bunkrar & mer)

i denna instruktions kommer att undervisning hur att göra krig spel terräng bitar, för användning med Warhammer skala modeller, eller tåg Etc.Jag har gjort dessa runt 10years på grund av de mycket dyra priser pre gjorde byggnader kommer att kosta dig...

Hur man överlever-något!

Vara förberedd, hört det förut? Men hur förberedd är beredd, och hur mycket är bara nötter?Vilka risker som är rimliga ska förberedas för och vad som är på samma nivå som zombies eller utlänningar?Tänk:OlyckorVåldshandlingarKatastrofer-naturliga elle...

Make a Grey Man Bug Out Bag

En grå Man är någon du aldrig märker. Någon som inte sticker ut. Någon som inte ser ut som han bär en $12,000,000.00 diamant i rockfickan inconspicuous eller kanske en ovärderlig Picasso i sin ytterst genomsnittlig portfölj.Särskilt när han är.En BOB...

Brittiska bugg ut Bag - 1,0

No Jag är inte några mutter jobb som står i stan på en helg proklamera slutet kommer... Men med ett samhälle beroende av energi & öppen för terrorism, i en värld av kärnvapen, kemiska, biologiska & Moder natur möjligheten att katastrofen är hög, i...

"Dont lämna hem utan det"

inte lämna hem utan det "utrustning Ant. överlevnadsutrustning eller förnödenheterALLTID1Doug Ritter utformade RSK Mk1 Folding Knife av Benchmade w / 3.44 tums drop point bladeellerChris Reeve utrustade att överleva "Sebenza" Folding kniv m...

3D modellering San Francisco cisterner

Hur skapar du en 3D-modell av något som lever under jord och finns bara i ett fåtal bilder från inre?Backstory: hela staden San Francisco är tegel cirklar i olika korsningar. Vad sjutton betyder de? Jag var fast besluten att ta reda på.Detta Instruct...

Vara en detektiv: Finger Print och fot Print fånga och analys

Hej det här är en enkel Instructable på hur man fångar fingeravtryck och fotspår med objekt lätt tillgängliga i marknaden. :)Forensisk vetenskap är tillämpningar av ett brett spektrum av vetenskaper att svara på frågor av intresse för ett rättssystem...

100 sätt att minska din påverkan

världens mest riklig och rikaste energiförsörjning är bevarandet.Utveckla energi effektiva livsstilar är det första steget i att minska den miljöpåverkan som har människor på denna jord. Jag gjorde detta Instructable på detaljer många olika sätt att...

DIY fat spis utomhus ugnen

* Uppdatering *Jag har lagt till flera fler videor och blogginlägg som beskriver olika systemkomponenterna i mer detalj, kolla in dem via länkarna nedan, tack! Denna sak är att hålla mitt hus varma i denna SUPER kallt östkusten väder! Hålla värmen!*...

Gratis luftkonditionering

tekniskt det skulle kallas för en värmeväxlare, vi kärleksfullt kallar det vattenkylare, men det har gett oss med gratis kall luft i mer än 20 år nu så att det definitivt fungerar.Strax efter Flytta hit (Montana) märkte jag att vattnet från våra väl...