Akvarium automatisk påfyllning med ArduinoDenna Arduino Pump handledning visar ett enkelt exempel på hur man använder en flottör och RobotGeek Pumping Station för att fylla en reservoar när nivån blir för låg. I vårt exempel använder vi ett litet akvarium, men detta samma projekt skulle kunna användas för sällskapsdjur rätter, vatten fontäner eller något annat värde för liknande applikationer. Pumping Station är en RobotGeek kit som paketerar en liten flytande pump och relä. För att driva en pump med en Arduino mikrokontroller behöver du ett relä att slå på och av en separat strömförsörjning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Akvarium automatiska fläktstyrning med arduino mini

en annan bra sak för akvariet i sommarvärmen. :)Med arduino mini enheten, kan du aktivera automatiskt akvariet fan när vattentemperaturenkorsade den justerade nivån.Justerbar mellan 21-30 * C. (69,8-86 * F)Temperaturgivare: DS18B20 (vattentät)Denna v...

Akvarium automatisk vattenpåfyllning

Hej killar, jag vill förklara mitt akvarium automatisk vattenpåfyllning system.Ta en titt på videon: https://www.youtube.com/watch?v=yNjUQKhIWAgDet finns liknande projekt jag såg men jag gjorde det mycket mer komplicerat och utvecklats. Du kommer att...

Automatisk Badrumsfläkt med Arduino Nano

Vet du att irriterande känsla när man har att komma ur sängen för att stänga av badrumsfläkt? En som du måste slå på eftersom annars allt blir vått och så småningom mögelväxt i ditt ställe? Tja, kan du glömma att nu med denna lilla gadget :)Den lilla...

Automatiska mörkar med Arduino. Kontrolleras av Android-TV Remote-knappar-klocka

Hej där!Första Instructable...Varje dag på morgonen jag öppna upp rullgardinen på 8:00 och jag stänger det @ 19:00 pm, så jag bestämde mig att automatisera hela förfarandet.Jag använder en Arduino pro mini 5v, kodare för nuvarande position, RTC klock...

Laptop automatisk Start/stopp anklagat för (med Arduino, Yun sköld och ESP8266)

Jag arbetar utanför mitt land och laptop är en stor hjälp för mig att ansluta till min familj och vänner och göra alla mina computing tyger också, men jag alltid kom över för att driva svagt batteri och jämn värst till kritisk nivå eller reserverade...

Arduino kontrollerade automatiska mörkar med Web UI

detta instructable är en utförlig guide om hur man bygger en automatisk kontrollant för att köra en motor som kan fungera öppna och stänga mörkar. Styrenheten kan mörkarna att öppna och stänga baserat på ett schema, rumstemperatur och ut dörren lumin...

Intelligenta bevattningssystem med arduino...

i detta instructable jag ville dela min automatiska bevattningssystem med arduino, smutsa Fuktsensor och en enkel akvarium ventil bifogas ett servo... Fuktsensor tar konstant avläsningar av markfuktighet och överföringar till Arduino som styr en mini...

AquaFeeder 2.0: Automatisk fisk Feeder (med WiFi)

Letar du efter två akvarier är inte ett lätt jobb, särskilt för någon så glömsk som jag. Ibland skulle jag glömma att mata fishies i flera dagar tills min mamma skulle märka flytande fisk skelett. Ja, nuförtiden som aldrig händer, på grund av den nya...

Automatisk fisk feeder med ljus

Som student jag ville ha något att blomstra upp mitt rum. En liten fisk tank verkade perfekt. Men eftersom jag alltid bort för helgen eller ännu längre perioder under sommarlov, jag skulle inte kunna mata fiskarna, och de förmodligen inte kommer att...

Styra en kackerlacka med Arduino för under $30

För några år sedan jag såg bakgård hjärnor smartphone kontrollerad kackerlacka, och det blåste bara mitt sinne! Jag försökte få min mamma att låta mig köpa den, men omnämnandet av kackerlackor övertygade henne annars. :) Jag började göra projekt med...

IoT vägguttag med Arduino och ESP8266

I detta instructable, jag visa dig hur du lägger till förbättrad tillgänglighet, intelligens och anslutning till ett vanligt vägguttag. Detta görs med en kombination av mikrokontroller, Arduino, olika sensorer, ESP8266 och en blandning av programvaru...

PIR rörelsedetektor med Arduino: Drivs på lägsta energiläge som konsumtion

Denna video visar snabbt och lätt strategi för att minska energiförbrukningen för ATMEGA 328P baserade Arduino styrelser med cirka 70-75% med PIR eller PID sensorer för rörelsedetektering.Detta projekt införs efter saker-1) gränssnitt Pyroelectric/Pa...

Programming AVR med Arduino som ISP utan bootloader och externa crystal

Hej, jag är riktronics , och detta är min första instructable. Här förklarade jag hur till bränna program i din AVR microcontroller med en Arduino. Av detta behöver du inte köpa dyra AVR programmerare om du redan har en Arduino. Och jag antar att du...

Hur man gör ett larmsystem med Arduino

Med Arduino är verkligen möjligt att göra komplexa projekt, särskilt genom användning av Internet, kan du genom de olika Shield tillgänglig för mikro-controller. I denna artikel kommer vi se hur man gör en professionell larmsystem med Arduino.Detta s...

Hur du använder OV7670 kameramodul med Arduino?

Här vi introducerat en OV7670 kameramodul bara köpt online, inklusive kommunikationen av kameramodul och Arduino UNO, använda olika sätt att ta foto via kameramodul, och så vidare. Detta är en Arduino kameramodul, antog övervakning kameror digital bi...

Återställa batterier med Arduino

har du uppladdningsbara batterier som inte är avgiftsbelagda längre? Det finns många möjliga orsaker till varför ett batteri slutar att ta en avgift, här är några av vanligaste. Det kan ha skadats av värme på grund av överladdning eller sulfater kan...

Säg hej med min rumskompis mus med Arduino

Jag bor ensam i ett litet hus i Shenzhen, och jag verkligen älskar denna graciösa och dynamisk stad. Som en programvaruingenjör, jag har ingen flickvän ännu, och brukar besöka ingen mitt rum, jag verkligen älskar det här eftersom jag inte behöver ren...

Animatronic tentakler med Arduino

Ansvarsfriskrivning *** detta instructable är dokumentationen för ett pågående arbete. Även om projektet är inte ännu komplett, det har nått kan en plats där jag tror att det börja vara till nytta för andra beslutsfattare.Konceptet för projektet star...

8 x 8 x 8 LED Cube med Arduino Mega (+ ljud + PS controller + spel)

detta är en instructable som bygger på kubenav Chr, (av SuperTech-IT, (och av das-labor.org, (http://www.das-labor.org/wiki/Borg3d_Bauanleitung...)men jag tror att dess bättre och lättare.Jag startade detta projekt utan någon färdigheter från lödning...