Akvarium vatten förändringar med din kapseln Filter.Känslan trött föränderliga vatten i ditt akvarium? Too mycket vatten och röra? Too många hinkar? Ryggsmärtor? Tid förlust? Död fisk? Direkt sätta tap vatten tillbaka med klor/kloramin eftersom du är uttråkad?

Jag har en möjlig lösning: göra använda av din befintliga kapseln filter, om du har en.

Alla de lösningar jag har stött för att fixa det, är antingen alltför tunga och komplicerade att installera varje gång (pumpar, slangar, läckage, eluttag, re-priming/dricka fiskavfall) eller farligt för fisken (sätta kranvatten direkt tillbaka i akvariet) eller mycket dyrt (omvänd osmos auto-refill)

Resultatet jags en setup där jag använder min befintliga JBL e901 filter kapseln som pumpen som tar bort vatten från akvariet och även sätter tillbaka den nya en i slutet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spara vatten med din toalett

har du någonsin velat spara vatten och göra din toalett fylla upp snabbare? Tja, om du gör, är detta Instructable för dig.leveranser:sunt förnuften toalett (duh)Steg 1: steg 1Öppna först din toaletthelt enkelt ta bort tanken.Steg 2: steg 2 bara helt...

Projekt: Vattumannen, lätt akvarium vatten ändra enheten

Nytt från Sam Pask Design - projektet: Vattumannen, lätt att använda akvarium vatten ändra enheten, är Project Aquarius en tillfällig lösning på de många problem som uppstått när vatten ändrar en fish tank, lösa problem som att bära tungt vatten hink...

Mugg musik: Förvandla vatten till ett Instrument med Arduino och ChucK

Vad händer om du slå alla ledande yta till ett instrument? Gillar, säga... en mugg vatten? Bäst av allt, är det billigt; du behöver bara $1 värt extra elektriska komponenter (inte inklusive Arduino).För detta projekt, min vän skörd och jag kombinerad...

DIY akvarium kapseln filter

jag har velat bygga detta projekt ett tag nu. Slutligen hade tid. Jag esentially gjort en och en halv. Det första filtret som läckte och hade några konstruktionsfel. så jag ändrade mitt vägen genom hela konstruktionen.Bortse från den gängade rör geme...

Söta gräs Tiger att göra med dina barn

Hej, killar! Jag har tillbringat mycket tid med att försöka bestämma mig om det nästa Instructable jag vill erbjuda dig. Bland ett stort utbud av handgjorda föremål jag har gjort för mina vänner eller för prydnadsändamål, har jag äntligen hittat en,...

Jag gjorde den med din Instructables!

Bestämde jag mig för det kan vara kul att ha en instructable tillägnad de objekt jag har gjort med de jag följer, favorit och patch på instructables! Jag kommer fortsätta uppdatera detta som jag post och jag kommer göra mitt bästa att komma ihåg att...

Kontroll-en dimma maskin med din Microcontroller

dimma-maskiner är kul, särskilt på Halloween. Men de du kan får festa på de flesta butiker antingen kommer med en grundläggande fjärrkontroll som innebär att du måste trycka på en knapp till få en tryckvåg av dimma, eller de har en fjärrkontroll med...

Vad till gör med din gamla Drumheads

"Försöker ratta en årig trumskinn är som polering en skit." Jag skrattade när jag först hörde detta säger men i verkligheten, det är sant. Drumheads är liknande gitarr strängar och t-shirts: efter en lång period av användning de slits ut och för...

Hur du använder Dragon Rider 500 med din AVR Dragon

detta instructable är en snabbkurs i hur man använder några av funktionerna av Dragon Rider 500 från Ecros Technologies. Tänk att det finns en mycket detaljerad Användarhandbok tillgänglig på webbplatsen Ecros.Dragon Rider är ett gränssnittskort för...

Visualisera Twitter Hashtag aktivitet med din Spark kärna

Med sin inbyggda WiFi Anlagen och automatisk tillgång till Spark molnet är Spark kärnan ett utmärkt val för att visualisera data från webben. I den här guiden kommer vi använder Spark kärnan med Spark knappen sköld (ett tillägg kretskort) för att vis...

Spara lite vatten... Med vatten!?

The toalett Buggy är en enhet som sparar mycket vatten från din toalett. Ännu bättre, det finns en enhet i toppen som, när du behöver byta vattnet, gör att du kan ta ut utan doppa händerna i röra vattnet. Det är i grunden en flaska som förflyttar vat...

Hack-A-lampan eller hur man kontrollerar Arduino med din smartphone

Jag fick en ikea-lampa i min lägenhet, det fungerar bra, vänd om, vänd bort... som allt det gör. Det är kindy tråkig, inte sant? Jag tänkte, Tänk om jag hacka den? Sedan kommer RGB-lysdioder till mitt huvud och idéer började flöda.På jobbet visste ja...

Arduino Universal Bluetooth Anslut - kontroll din Arduino med din Android-enhet

Jag ville alltid enkelt styra min Arduino med min Smartphone, men jag hittat aldrig den perfekta lösningen för att göra. Jag vill inte säga att detta är perfekt, men det gör vad jag vill att det ska do...well inte helt men jag är nära... Jag tror.I d...

Tweet med din Intel Edison

Så, har du detta cool nya Edison, men vad göra med den? Tja, det talar till internet ganska väl, så låt oss göra det tala till internet!Intressant nog, de Ethernet-bibliotek för Arduino arbete lika bra på Edison, så varför inte använda dem?Jag åka sn...

Vatten nivåmätare med SMS

Idag ska jag tala om ett mycket bra projekt. Det kallas vatten nivåmätare med SMS-avisering. Alla har överliggande tank på sina hem. Problemet är att det finns inget system att spåra vattnet i tanken. Sedan kommer det komma ett sekundärt problem som...

Utbildarhandledning - med Instructables med dina elever

Varför använda Instructables med dina elever:Instructables är ett bra ställe för dina elever att dokumentera en projekt-baserat-lärande verksamhet. Det finns inget bättre sätt för studenter att visa att de lärt sig något genom ett projekt än för dem...

Tjäna pengar med din Instructables

Att skapa Instructables är roligt och har potential att lägga några pengar i fickan för framtida projekt. Dessa idéer är alldeles utmärkt och kan tillämpas på de flesta av dina projekt i en eller annan form.Detta är ett sätt att skapa en automatisera...

Dremel gör din rostiga blad att glänsa med dina initialer

hur till vända din kniv från rusty till glänsande och dina initialer.Steg 1: preparering ta din rostiga blad och börja att putsa det med din Dremel. Du bör använda mer mjuk spets.Steg 2: Gör det skina pensel bladet i båda sidor tills det lyser.Steg 3...

Beatfly: Gör en lysande luftskepp och kontrollera den med din röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband fil, iPhone, Flash och mycket mer! [Mac OSX]

Jag har arbetat med flera projekt med hjälp av luftskepp och ballonger, och här vill jag dela en av dem, Beatfly. Detta är en lysande luftskepp kontrolleras med olika gränssnitt såsom röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband MIDI-fil, iPhone oc...