Ålder av is 4: Scrat på den flytande ön


Jag inbjuder dig att upptäcka "Scrat på den flytande ön", en delikat recept skapad med anledning av lanseringen i bion av åldern av is 4: kontinentaldrift. Detta är en choklad muffin och en flytande ö med karaktären av Scrat och hans fetisch nötter.

Att se videon: http://youtu.be/pbkt4vUphkQ
Att ha instruktionerna: http://maliciaflore.com/2012/07/14/lage-de-glace-4-scrat-sur-lile-flottante/

Se dig nästa gång för nya videor =)

Relaterade Ämnen

Den flytande Arm Trebuchet

Den flytande arm trebuchet är en modern ta på en gammal krigsmaskinen. Denna variant har en droppe kanal, vilket gör motvikten falla rakt ner i stället för gunga med armen. Detta är ett mer effektivt sätt att överföra potentiella energi till kinetisk...

Den flytande cup

The flytande cup är en enkel men mycket effektiv April Fools knep som du kan använda på dina vänner med en enkel Styrofoam kopp. De kommer att bli förvånad att du faktiskt kan göra cup flötet i luften. Oavsett hur hårt de försöker, kommer de inte att...

Flytande äppelpaj (xxx)

Jag hörde först talas om denna dryck på en TV-show jag gillar "motiverade", det förbryllad mig nog att titta upp online. Förresten, detta recept knappt liknar drycken från Visa som månskenet bara blanda deras hembränt 50/50 med äppeljuice. Hur s...

30 andra flytande kväve glass

Är du nyfiken på vetenskapen bakom vad som händer med maten som det kokar? Är du innovativ typ, används för att uttrycka din kreativitet istället för att bara följa recept? Jag är Jeff Potter och jag vill hjälpa dig gälla den mat du älskar att äta, f...

Flytande pennhållare | Minimilistic

Detta är en enkel och mycket grundläggande hacka, men en mycket nyttig och effektfulla. Jag har ett skrivbord som jag använder dagligen och jag gillar inte belamra det. Jag brukade använda trä skyltdockor något liknande denna för att hålla mitt par p...

Hur man gör en flytande fåfänga bänkskiva

Flyter fåfänglighet och counter tops är bra på att ge ett rent och modernt utseende. Om du har ett litet tvättrum som min, har också fördelen av att ge en mer öppen och mindre trångt känsla.Det finns massor av bra gjort instructables på badrum renove...

Magic flytande penna

detta är förmodligen den bästa lätt knep jag vet. Med detta trick verkar det som du har gjort en penna magiskt sväva i luften. Det finns två sätt att utföra trick och båda är mycket enkel att utföra.Steg 1: Saker du behöver... Behöver du följande att...

Hur man pirat en vinylskiva den hårda vägen

En av mina mest roliga projekt hittills! Jag tar en Johnny Cash nyutgåva 7" vinylskiva och duplicera den med silikon gummi mögel och flytande plast. Ärligt blev jag förvånad på hur detaljerat mögel kan hantera som duplicerade posten spelade nästan pe...

Vacker vit ek flytande hörnhylla

Jag har tänkt att göra en hörnhylla i mitt rum ett tag.Så var det händig när jag kom över denna skrot pjäs av gorgeous vit ek som var ett off skära en trappa fall jag beslutat att gå för det.För fler projekt kolla min blogg:http://www.livealittlemore...

Kapacitiv Sensor för flytande

För nästa våren planerar jag att göra en helautomatisk hydroponiska installationsprogrammet. Medan våren är över 6 månader kvar nu (det är ganska mycket höst just nu), det finns fortfarande mycket att göra. En av de saker jag behöver för automation ä...

Bar in i flytande: Hemlagad DIY Kastilien tvål recept

Bar in i flytande: En Hemlagad DIY Kastilien tvål receptKan ta upp till 10 timmar att skapa flytande tvål från grunden. Lyckligtvis, du kan klippa och smälta din favorit tvål i en vätska på under tio minuter! Vi använder ett exempel från CastileSoap....

Flytande bildram

Intruducing den magiska flytande bild ram! I detta instructible jag ville göra något practicle, roligt, Billigt, utbildning, och en cool konversation lappar, i en allt i ett projekt. Väl här är det... Det är inget nytt för instructibles, men det är e...

Harry Potter flytande ljus

Alla Harry Potter fan minns ljusen som magiskt sväva över tabellerna i stora salen under måltider. Även om inte du är så bekant med filmer, kan du fortfarande uppskatta den mystiska kraft som dessa ljus skapar. Denna kusliga belysning funktion kan im...

Hur du lägger till flytande sociala Ad Bar på din Weebly webbplats.

Här guiden handlar om hur man skapar den flytande bar med sociala medier knappar på weebly webbplats. Weebly har ändra layouten på instrumentpanelen. Dess en ny video av nya layouten weebly dashboard. Jag har hittat många quesiton om 4 olika HTML-fil...

Den ultimata buggen ut Bag

Wikipedia definierar en bugg ut väska som:"En bug-out bag är en bärbar kit som normalt innehåller de objekt som man skulle kräva för att överleva i 72 timmar, när evakuera från en katastrof, men några satser är utformade för att pågå längre tid än ba...

Arbetsbock tabell med flytande välvda bår

Detta är ett matsalsbord som jag bara slutade för vår familj i tid för semester. Den är gjord av valnöt och lönn, som är min favorit typer av trä för möbler. Benen är valnöt, båren är lönn och table top är lönn med en valnöt inlaga.Jag bygger tabelle...

Flytande datorarbetsplats skrivbord (med dolda skrivare område och flytande tangentbord utdragbar)

i detta Instructable, ska jag visa dig hur jag gjorde min nya dator skrivbord med ett skåp med en flyttbar hylla, flytande utdragbara tangentbordet och dolda skrivare område. och det är alla mycket, mycket robust (ignorera bristen på kabelhantering)....

Väggen flytande hyllor Installation

Svävande hyllor -funktionen med osedda monteringssystem som sparar plats och vacker, precis som flyter på väggen. De är ett elegant sätt att Visa samlarobjekt, foton, resor minnen eller andra dekorationer. Här kommer vi att visa dig hur man installer...

Hur man skapar den perfekta signaturen

Hej, kommer idag jag att lära dig hur du skapar den perfekta signatur som du kommer att kunna använda i ditt liv. Detta hjälper dig att skriva din signatur och inte känna att det ser illa ut, eller inte är tillräckligt för att dina egna personliga be...