Alex Ikea Desk hackaDet finns så många Ikea Hacks ute och vissa är så fantastiskt, men fortfarande kunde jag inte hitta något jag verkligen gillade eller ville för mitt hantverk rum. Efter ungefär en månad för att gå fram och tillbaka mellan 2 stilar av skrivbord beslutat jag äntligen på Alex varumärke skrivbord. Innan du köper tvingades jag vet hur jag ville göra det min egen stil. Jag tittade igenom en massa idéer på Pinterest jag kan upp med kontakt papper.

Stor! Jag hade en bra idéer, men sedan kunde jag inte hitta en stil jag gillar. Inte vill ge upp denna idé, jag kom över vinyl wraps, (vanligtvis används för bilar) och de hade stil och färger jag gillade. "JA! Nu kan jag få allt och äntligen har mitt egna skrivbord!"

Detta skulle tillåta mig att ändra stil eller färger om jag någonsin ville ändra mitt rum. Vilket är en stor bonus.

Leveranser

  • Skrivbord
  • Vinyl en bit ca 5 "x 3"

Du skulle kunna få genom att med en 5 "x 2"

  • Vinyl kontrasterande färg 5'x 2'
  • Sax/X-Acto kniv/rotary cutter
  • Linjalen
  • Värme pistol /Blow dryer * Will ta lite längre tid att värma upp
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt IKEA SUNNAN hacka (icke destruktiva)

lätt IKEA SUNNAN hacka (icke destruktiva)Jag har alltid en massa saker som rör sig i min leksak butik shop-fönster. För att göra det lite lättare på batteriförbrukning och bättre för miljön använder jag IKEA SUNNAN för att göra sol leksaker-powerd. S...

IKEA Futon Hack

jag ville ha en uppgradering från typiska collegiate Ikea trä futon i vardagsrummet till lite mer elegant vuxen vardagsrum soffa. Forska soffor & soffor jag hittade; Jag kunde få en begagnad av craigslist (inte en väldigt snygg val), en ny från Ikea...

IKEA Clock hacka: Gummy Bear klockan

Hej! Här är en video av mig visar du hur till hacka en billig IKEA klocka för att göra en awesome färgglada och roliga gummy bear klocka! Njut!Min Youtube-kanal...

IKEA ljus hacka en snygg och säker förbättring

Detta "vänners kompatibla föddes ur min dotter-in-law behov att visa ljus säkert i deras sovrum.Tre år gamla pojkar och ljus är inte en bra kombination.Steg 1: IKEA ljusMin son och hans fru bor i ett gammalt viktorianskt hus och de älskar originaldet...

IKEA MYDAL hack

detta är IKEA MYDAL säng hack jag gjorde för vår flicka. De flesta delar är IKEA baserat.1. MYDAL våningssäng ram www.ikea.com/us/en/catalog/products/201024512. SULTAN Lindberg spaltgolv säng bas www.ikea.com/us/en/catalog/products/600797883. BRODER...

IKEA Nordli hacka

Köpte Nordli från som-är, ingen övre eller nedre, så hacka börjar!Steg 1: Kant bitarHittade några gamla ikea panelerna liggande, använda för topp och botten och överlappar kanterna med (2) färdiga sidor. Alla skurna sidor kan inte ses, kan du också k...

IKEA soffbord hacka

Ikea kaffe bord hacka.Materialet används Base skåp lock panel och sultan Lindberg. Denna punkt var plocka upp som IT IS avsnitt, priset är billigare från att köpa en ny tabell. Detta är bra även för dem som gillar praktiskt arbete.Material lista:1) P...

IKEA Expedit hacka

idag, vi ska hacka IKEA expedit.Expedit är en av IKEAs mest varor som säljs med ett billigt pris är trotsigt värt det.Men expedit saknar färg, den finns i vitt eller svart men de är inte färger, så jag lagt några RGB automatiskt ändra lysdioder som j...

Återvunnet Ikea ljus hacka (PMB pt2)

Det är dags för min andra instructable på instructables jag kallar Pimp My Balcony(PMB) som syftar till att förbättra min balkong på olika sätt-serien.Första delen kan ses härDen här gången jag har gjorde en gammal Ikea golvlampa som, efter några re-...

IKEA lampa hacks för 2 iMac

jag vet det är USB-lampor från lysdioder för bärbara datorer, men jag behöver en just över skärmarna.så här är hacka för iMac G4 och en Intel.... vet inte exakt vilken modell denna IKEA lampa heter...Steg 1: För G4, skruva loss botten pläterar & mont...

Fotografiska ljuslåda - IKEA lampa hacka

Här är en mycket enkel men effektiv Instructable.Solljus är en av de mest kraftfulla (och billigaste) ljuskällor för makro photograpy. Dock om ljuset är ljus, skuggor kommer mestadels att förstöra bilden.Detta Instructable visar dig hur du använder e...

Robotarm från en skrivbordslampa (IKEA Tertial hacka)

detta projekt svarar mot ett behov som jag hade: en tredje hand som håller en kamera medan jag utföra ett test och tar foton/video (användbart när du har fastnat på labbet sent på kvällen, och plötsligt behöver en fotograf).Nackdelen med en robotarm...

Att göra tavelramar - IKEA bild Hack

köpte vi lite bilder från IKEA, och de är typ av små för rummet vi vill ha dem i, plus att färgen kommer att smälta in i väggfärg också, men vår dotter verkligen gillar att bilder, så vi beslutade att skapa vissa tillägg RAM arbetar för att göra dem...

Konkreta brist: Ikea Tabell Hack

jag ville ha ett billigt soffbord, så jag gick till Ikea och plockade upp en brist på soffbord för $20. Det var en liten slätt, så jag beslöt att anpassa den lite.Steg 1: Material och verktyg Materials:Soffbord IKEA brist ($20)12 ft 1 x 6 brädor ($10...

Köp 1 få en gratis Ikea hylla hacka

för $60 jag plockade upp en "Expedit" hylla från Ikea, det visade sig vara alltför djupt för där jag ville ha it...sooooooooBra ursäkt att skära saker!Jag skär den ner mitten och såret med två 8" djupa hyllor som passar perfekt.Obs: ryggen...

IKEA "Aneboda" hacking :-)

en enkel, men tidskrävande sätt att Pimpa upp IKEA "Aneboda"-serien för vad någonsin rum du vänligen. I mitt fall använde i´ve dem för att lagra mina kläder i sovrummet. Istället för att köpa nya möbler, monterad i´ve helt enkelt alla de enskild...

DIY lap & skrivbord laptop stand [Ikea & eBay hacka]

jag gillar faktumet att...Ikea stativet håller min lap svala,och eBay fans att hålla min laptop cool.Men jag kan inte använda dem båda på samma gång :(Eller kan jag?!?! ;)Steg 1: Köpa några fans. Köpa den billigaste (dubbla) usb (vikning) fan tillgän...

LED-desktop / arbetsyta / tangentbord lampa (IKEA Tertial hacka)

Detta instructable visar dig hur du enkelt konvertera din gammaldags IKEA Tertial skrivbords lampa till en mer samtida, energi effektivare och snyggare arbetsyta, skrivbordet eller tangentbordet belysning enhet.Obs: Detta är min första instructable o...

Lotus lampa "Knappa" IKEA lampa hacka

Hej alla!Detta är min första Instructable, så som konstruktivt kritiska som möjligt :DJag köpte en Knappa lampa i den mest underbara platsen i världen - avsnittet "som är" i IKEA... för $10 :) (det är normalt $30)Jag försökte hänga upp det i min...