Alfabet block spela tabellHar du någonsin befunnit dig i ett möte eller på en extremt lång telefonkonferens som verkade som om det skulle pågå i dagar? Det är så torrt och tråkigt att du befinner dig blickar över in i hörnet av rummet, ögonen fixerade på en bit av ludd och du börjar zon ut

Väl som många bloggare... DIYers jag har en 9-5. Och ibland finner jag mig dagdrömma... om trä (ja trä, tvivel döma mig), träbearbetning och andra DIY projekt jag kunde göra runt huset. Väl en dag var jag i ett av dessa möten när jag började klottra på en fästis. Jag var inte riktigt uppmärksamma vad jag drog. Det var typ av min penna flyttar och ögonen fixerade på en bit av ludd i hörnet. Så då mötet ändarna, jag komma tillbaka till mitt skrivbord och jag tittar på mina anteckningar.

VA. Det såg ut som alfabet block. Meningsfullt vid tiden kändes det som om jag var drömmer alfabet block. Även på tiden var jag försökande till besluta vad man ska göra för en god vän som har en liten flicka. Med alla mina vänner med barn var jag kör slut på idéer för intressanta presenter. Jag hade gjort baby filt stegar, alfabetet träklossar och konstverk för en plantskola. Då slog det mig. Varför inte göra en spela tabell inspirerad av Alfabet block. Så jag gick hem, gjorde några fler skisser och jag måste säga... Jag alltid klappa inte mig på ryggen, men jag var mycket stolt över resultatet av detta projekt.

OK människor... du vet affären... Låt oss få smutsiga!

Kostnad $75-90

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du gör din egen Pentominoes från alfabet block

det finns redan ett "gör din egen pentominoesinstructable av Jonntx här:Jag föreslår att göra pentominoes av alfabetet. De är så mycket mer intressant eftersom du kan bygga med dem. Som och du kan försöka lösa för 2 x 5 x 6 form eller 3 x 4 x 5 form....

Laser graverad alfabet block

syftet med projektet var att skapa en personlig uppsättning alfabet block för mitt 1-åriga systerdotter. Jag ville ha den traditionella huvudstaden, gemener, och antal sidor, men också superhjälte/seriefigurer för varje bokstav som ett pussel som hon...

Dinosaur spela tabell "JURALEX PARK"

.. när jag var 7 år gammal på juldagens morgon.. .i vaknade upp för att se min egen utformad drömhus, hade alla mina favoritfärger och så mycket detaljer i, senare insåg jag min mamma hade gjort det helt av sig själv, hon arbetat mycket hårt med det...

Hacka en brist i en Play-Doh spela tabell med extra lagringsutrymme

Vår 2,5 år gammal barn älskar att leka med play-doh (och hans pappa också). Med av koppar och former ur lådan, sätta dem tillbaka i rutan lagra rutan någonstans, ta den tillbaka ut,... ganska hustle. Jag undrar om jag kunde hitta en elegant lagra och...

Barn lera kul aka vatten interaktion spela tabell

Barn älskaratt leka med vatten, ännu bättre när de lägger till en liten handfull sand. Tanken i denna tabell är att ge de små en plats att spela med vatten blir rörigt och ha kul. Projektet är inspirerat av min fru och lätt i en eftermiddag med hela...

Barn utomhus spela tabell

lära sig hur man bygger en utomhusaktivitet-tabell med skrot material från runt huset. I detta projekt tog ungefär och 1 timme.Steg 1: materialFörst måste du montera ditt material. För detta projekt hade jag, en dotter som vill göra lera på däck, 4-1...

Förvaringsbara spel tabell täcka

idag fick vi en ny tabell i huset, och för att förhindra mot alla slitage av mitt frekventerar brädspel spel, beslöt jag att göra denna enkla bord topp. Det känns täckt med lite vadd under för en mjuk spela yta och är två stycken så blir det lätt att...

Barnens vändbar spela tabell

denna tabell består av en sida som är som en vanlig tabell, medan den andra sidan är en tabell för spelkort eller brädspel eller något liknande. Barnen kan använda oavsett vilken sida av tabellen som de vill....

Enkel tåg spela tabell

jag har 2 söner, en är 3 1/2 och den andra är 1 1/2 och 3 år gammal är helt utanför hans sinne crazy för Thomas de Tank Engine. Han bor, äter och sover Thomas och sina vänner. Under en av hans många perusals av Toys R Us katalogerna, han snubblade på...

Skapa block skapa minnen

Nyligen hade jag nöjet att gå på en väns baby dusch. Jag debatterade över vad jag skulle ge henne. Jag ville ge henne något meningsfullt att hon och hennes barn skulle njuta. Samtidigt sätter morgonen bort, väntar på min bil servas, jag kom över den...

Barnen leker tabell

Detta är en ganska sund instructable för en barn spela tabell. Hela fungerar också som en fin lightsource i våra vardagsrum för när vi behöver den.Steg 1: Basen: IKEA! För 2 side skåp jag åkte till IKEA och plockade upp 2 skåp från "BESTA" syste...

Pumpa block

Vi använde alfabet block för att skapa en rolig version av en pumpa!Kolla mer på motherdaughterprojects.comSteg 1: Samla ditt material Råvaror:Wood alfabetet letter block & orange & grön smal rektangulära blockPlast wire nötter, lampa tur switch e...

Barnstol tabell för tvillingar

samtidigt söka efter ett alternativ till att ha två barnstolar, snubblade jag över denna fantastiska inställning. I ursprungliga, de sacraficed en tabell, i mitt fall jag byggt en speciell blad för tabellen istället. Originalet finns här: http://jare...

Barnen leka tabell gjord av ett gammalt soffbord.

Jag hade en gammal glas toppad soffbord som saknade glaset och snarare än att kasta bort ett robust bord på hjul jag gav det en ny topp och skapat en plats för min dotter att spela.Steg 1: Gamla soffbordDetta Instructable visar hur jag byggde en spel...

Combo block

projekt av CU Boulder tycker att tycker studenter:Michelle Bourgeois, Charles Dietrich och Ben länkTänk dig att ha en säker där combo är ett litet objekt som du väljer. Kanske är det din favorit kaffe mugg, eller en bat man statyett. Detta projekt by...

Hur till göra Quadrominoes eller fyra kubik

jag har spelat med Pentominoes i mer än 30 år och jag tänkte aldrig på Quadrominoes, så här går.Du kan antingen använda alfabet block som gjorde jag på Pentominoes Instructablehttp://tinyurl.com/5cs7eceller du kan köpa vanligt trä kuber som finns i o...

Mixed Media Assemblage - Dancing Queen

klippa ut design och laminat för stabilitet. Förbereda ett assemblage bit din bas. Jag använde ett byggblock (Jenga spel storlek) och en barnens alfabet block. Limma dessa tillsammans med ett starkt lim (jag använde blanka Detaljer). Fästa laminerade...

Kartong kostymer för hela familjen

(.. .well för familj på fyra!)Jag valde kubik kostym för min man vad han tycker om berättade historien om cubic (LOL), en tvättmaskin för mig (Ja, en mors jobb), en popcorn kostym för min 4 yo som han älskar popcorn så mycket, och en iphone kostym fö...

10W LED fiber ljuskälla

de senaste åren jag har varit långsamt att sätta ihop Franken-ebay stereo Mikroskop. Stativ, Mikroskop, och ring ljus alla kom från olika leverantörer och valdes mestadels eftersom priset var rätt. Anpassa stativet mikroskopet visade sig vara ett lät...