Alice i Underlandet kjol för Halloweenför en Alice i Underlandet parti jag beslutat att gå som en otraditionella Alice; i stället för den vanliga Disney-inspirerade utseendet gick jag för en mer Gotisk, viktorianska kostym och inkorporerade delar av historien i en applikation på botten av en full, lång kjol.

Det är en ganska snabbt och enkelt göra: du behöver en gammal kjol, några gårdar av grå bomull lakan, Diverse trådar och tyger för applikationer runt fållen och vissa smältbara webb.

Jag skär botten av gamla kjolen så att den nya hem var en tum eller så under slutet av zip och sytt en ny fåll. Det finns ingen anledning att skära den grå bomullen, bredd skulle vara längden på kjolen tills jag putsade/slutade det och valda längden skulle diktera den kjolen fullhet. Jag mätte den gamla kjol linning och, från slutet, en tum i plisserad grå bomull i små 1cm veck (du kan välja någon bredd som är bekväm, min veck för en överraskande tung kjol!) tills jag matchade längden på linningen. Jag trimmade den överskjutande grå bomullen, lämnar en annan tum för sömmen. Grå bomull veck var då uppradade med linningen på gamla kjol, viks över toppen av linningen och vände under för en snygg trim och sedan handstitched på plats. Jag började på ena sidan av den befintliga zip och fortsatte runt tills jag var tillbaka på zip. På båda sidor av zip jag vände den extra tum grå tyget under och handstitched den ner sidan av zip och sedan maskinen sydde resten av det söm från botten av zip till fållen. Fållen längden var valt trimmas och sytt till längd.

Appliqués valdes från olika källor. Jag fokuserade på kapitel 1, när Alice följer White Rabbit ner i kaninhålet. Med hjälp av en svart och silver färgsättning I appliqued och broderade de olika delarna till kjolen (med en extra Halloween bat och katt) och band dem sedan tillsammans med en böjd linje maskin sydda hjärtan. På olika punkter var kjolen sedan tätt samlades för att förkorta det är längd och skapa intresse runt fållen.

Outfiten var klar med en applicerade fob guld klocka som jag gjorde, en viktoriansk stil marinblå jacka, svarta och vita strumpbyxor, en liten hatt på ett hårband och vita handskar. Tyvärr finns det bara en bild av det från det partiet... där en mycket alternativa Mad Hatter reda ut mitt halsband och Alice (Cooper) svävar i bakgrunden!

Relaterade Ämnen

Alice i Underlandet kjol

Jag gjorde denna kjol som en födelsedagspresent till min bästa vän. Jag köpte denna hennes halsband och beslutat att göra en kjol för matchning, med Cheshire Cat's citat inbäddat i ett flin längst ner på kjolen. Jag gjorde det en cirkel kjol eftersom...

Lewis Carrolls Alice i Underlandet ca 1865

min 12-åriga kusin ville vara Alice i Underlandet för Halloween och jag bestämde mig att göra det rätt. Jag är en person som forskar allt och det måste vara perfekt. Så upptäckte jag att Lewis Carroll skrev Alice i Underlandet i 1865 menande hade att...

Tim Burton Alice i Underlandet blå tekanna klänning.

jag är väldigt passionerad om återvinning eller åter purposing objekt. Från ögonblicket jag såg denna återstod, jag visste att jag hade den perfekta idén för den.När jag gjorde denna kostym, visste jag att min lilla flicka skulle älska den. Att ha gj...

Alice i Underlandet kostym

lär dig hur du gör din egen Alice i Underlandet kostym!...

Alice i Underlandet

Alice i Underlandet...

Alice i Underlandet party dekorationer

vår dotter ville ha en Alice i Underlandet parti så här är de dekorationer som vi gjort. Slaktare papper, kartong, posterboard, mjukpapper, färg, varmt lim och lite tyg gå långt! Vi gjorde också hennes Alice dräkt....

Alice i Underlandet: Tweedle Dee och Dum inspirerad Makeup

Hej alla! Detta var en Alice i Underlandet Collab och jag blev inspirerad av Tweedle Dee och Dum. Min ögonmakeup inspirerades av deras kläder och jag målade även på sina kläder också, så hoppas du kommer gilla det! Om du tyckte snälla, kommentera, de...

Freaky Cheshire Cat från Alice i Underlandet

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. En av mina goda vänner Michelle föreslog för att göra en Alice i Underlandet make-up så jag gjorde Cheshire Cat. Jag hoppas ni alla njuta ogudaktiga ser katten.Make-up användsParadise ansikte må...

DIY Alice i Underlandet blommor

Min Bestie är att ha en Alice i Underlandet Mad Tea Unbirthday Party. Inga Alice i Underlandet händelse är komplett utan dessa sassy, sjungande blommor som lär dig en sak eller två. Så naturligt, gick jag på ett uppdrag att göra några.Steg 1: materia...

Alice i Underlandet bokhylla

Förvandla en gammal bokhylla till något från Alice i Underlandet med kalkhaltig finish färg och decoupage!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverBokhylla i behov av en makeover1 "x 12" furu plankor att reparera hyllan oc...

Lilla um från Umbridge Tim Burton Alice i Underlandet.

Blev jag ombedd att återskapa denna klänning till en liten Alice i Underlandet fan. Det tog så många gårdar av tyg jag blev ganska förvånad. Jag handmålade varenda bit av band vita daisy mönster. Jag appliqued över 20 svarta små hjärtan. Jag använder...

Glitter kort soldater alice i Underlandet

Hej, kommer att idag jag visa hur man gör en Glitter kort soldat från Alice i Underlandet! Jag hoppas du njuterSteg 1: materialDu behöver:-Lim-Linjalen-Xato kniv-En "A" spelkort-Penna-Rosa markör-Svart markering-Whithe papper-Rött papper-saxSteg...

Alice i Underlandet bok Cake

Denna Alice i Underlandet bok tårta är gjord av kaffe och valnöt kaka med kaffe och valnöt buttercream.Klockan är batteridriven och det lyser i mörkret :)Följ till det sista steget och kolla på videon för att se!Steg 1: Kakan (kaffe och valnöt kaka)...

Alice i Underlandet Lip Art

Steg 1: Drottningen Med rött från min makeup forever flash lastpall ska jag placera Queens hjärtat i mitten av mina läppar.Steg 2: Cheshire Cat Med hjälp av NYX lippie i färgen ros jag är att placera det i remsor och sedan tar den varma Rosa från mak...

Alice i Underlandet kostym - rustning medeltida

http://www.youtube.com/watch?v=041KmaNLnnoarmadura sv cuero y lamina de skummandeLäder Armor ark med skummande (EVA (eTEN vinylacetat)HALLOWEEN 2010Steg 1: Steg 2: Steg 3: lamina de foamy termoformadatermoformade ark med skummandeCalienta el löddrig...

Alice i Underlandet tårta

för en kaka för en Alice inspirerade födelsedag gjorde vi en trädgård av "vita rosor" målas rött.Vi använde en chokladkaka bas (jord) och täckt med grön glasyr och grön färgad kokos som gräs.Sedan myntablad gängade lollies och jordgubbar på keba...

Alice i Underlandet Party - en riktigt god Unbirthday

hela min familj hade en massa roligt gör papper mache och andra projekt för att göra detta parti så speciellt...

Alice i Underlandet "Talking dörrhandtaget" mögel

"Tyvärr, du är mycket för stort, helt enkelt oframkomlig." "Du menar omöjligt?" "Nej, oframkomlig! Ingenting är omöjligt"Här kommer jag gå igenom min processen att göra talar dörrhandtaget från grunden.Du behöver:Tillgång til...

Alice i Underlandet googly-eyed blomma dekorationer

Super lätt och söta dekorationer!LEVERANSER:Dollar store blomma klasarGoogly ögonLimpistolLimstiftLiten kartong eller vasGröna mjukpapperSteg 1: konstruktion Helt enkelt Varmlimma fast ögonen på blommor.Det kan inte bli mycket enklare då att!Steg 2:...