Aliens dropshipp Pilot hjälm Hoodie resor kuddeVi är i sömnen, 5 x 5. Travel kuddar är bra. Det enda som de saknar är någon form av gallring som ska blockera ut omgivande ljus ljus och buller. Och ut på rymduppdrag du har oroa strålning. Tja, om de erbjuder bara skendöd i första klass, göra och ta denna resa kudde med huva och eyeshade så saker är trevlig och mysig.

Obs: Detta är en prototyp som jag gjort på en kväll att slå NYC värmen av hunkering ner i verkstaden. Inte officiell oss koloniala Marina frågan. Någon där ute gör en hoodie resor kudde. Men de har inte denna hjälm hoodie. Tyvärr, är Star Wars och Halo Master Chief hjälm hoodie resor kuddar inte att hitta i galaxen. Du måste göra dem själv.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY resor kudde

Förra året hade jag tillfälle att resa genom Europa. Det var ett stort äventyr och jag fick se en massa ställen. Jag tillbringade också mycket tid reser för att komma till varje plats. Jag måste säga jag gjorde min andel av att sova på vägen, och de...

Hur man syr en resa kudde

Upplever du alltid nacksmärta under dessa långa resor?? Har du kände blyg tänkande om ansiktet sömnig på ena sidan slå personen i nästa sätet? Inga fler bekymmer. Idag jag visar "Hur man syr en Travel pillow" att undvika alla de pinsamma situati...

Nackkudde i resten LED

halsen resten kuddar används för resor, läsa eller bara för vara bekvämare tittar på TV. Vissa versioner är utrustade med motorer och de ger kan ge dig en försiktigt massera. Tyvärr är min motoriserade resten kudde så obehagligt. Motor så är för stor...

Episka craft misslyckas

I detta instructable, jag delar några av min craft sviker. Det finns några projekt som fungerat för andra men inte fungerade för mig på grund av vissa skäl och vissa projekt är min egen idé som jag tyckte fungerar men har misslyckats då satte i själv...

Alien-Head Hoodie

detta är min första instructable. Och första gången jag använder SketchbookPro. Jag har designat en hoodie som skulle kunna användas som en Halloween-kostym eller kanske en dance Crew eller bara för fun.it kommer med en främmande design på baksidan a...

Alien Facehugger kudde Pet

Nytt från Weyland-Yutani Corporation!Med denna gulliga följeslagare i hand kommer dina barn inte längre att rädda när utlänningen är invaderar.Min dotter är besatt av spelet AvP. Hon har slå det minst 20 gånger och älskar att springa runt huset väsan...

Skylander Dreamlight kudde sällskapsdjur klädedräkt

Som en mamma, tre mycket aktiva pojkar, har jag mitt arbete skära ut för mig när Halloween tid rullar runt. Jag har ett tema för familjen och varje år, mina barn har mycket specifika idéer på vilka tecken de vill vara för Halloween. Jag tycker att al...

Alien sömn Tube

Alien sömn Tube:Detta projekt går om $25-$30 och kan slås ut på nolltid.Material som behövs:1. generiska $10 barn främmande dräkt2. 12" konkreta tube ca $103. kudde4. Ant. 2-5 gallon hink lock (en med en tillgång por tis trevligt om du vill lägga til...

Aliens Halloween Display

efter jag visade bilder på min makt Loader och Alien Queen på en familj grill, min moster (som är mycket aktiv i konst) berättade om en modeeventet promenad i staden för Halloween. Vi kontaktade arrangörerna och de gillade mitt arbete och uppmanade m...

Quick Tips: hur man håller en kudde cool för billigt (eller till och med gratis)!

Någonsin tröttnar på din kudde bli hett, och behöva vända det, bara så att det blir varmt igen? Tja, kan detta lösa problemet.Material som behövs:-Din kudde utan ett örngott-En tryckt T-shirt (lång eller kort ärm, ingen polos eller andra typer av trö...

Tio andra kudde

göra en Glad-väska kudde med endast en lödkolv, bakning papper, zip-lås väska, en penna, sax och ett gem. Känn dig fri att spela MacGuyver temat i bakgrunden.Steg 1: Få dina grejer Material: Zip-lock påse, bakning papper, lödkolv, sax, Gem och en sha...

HOODIE SCARF i 5 minuter från en gammal tröja

Detta Instructable kommer att hålla dig varm och mysig hela vintern och gör mycket uppskattad gåvor som kommer att värma dina vänner och familj. Unisex designen ser bra ut på alla.Steg 1:Jag hittade denna gamla kashmirtröja vid en sparsamhet butik fö...

Hur man gör en Batik Print Reddit 404 Kuddöverdrag

Reddit är vår älskling, vår källa till stor kunskap och vi har lärt oss så mycket från den. Jag älskar Reddit alien så mycket. Jag ville göra det Desi stil över en Kuddöverdrag. Så har jag valt Batik tryckteknik att göra örngott. Jag har försökt att...

Deep sea diver / alien offer kostym

Deep sea diver.Främmande Optimus.Tillsammans.Rätt...Vid första anblicken, som kan tyckas vara en udda kombination av kostym teman, men jag lovar er det fanns en logisk tankeprocess bakom den.Denna Halloween jag ville göra en hög kvalitet Alien Optimu...

På den gå kudde

har du någonsin varit fast i en bil, buss eller tåg? Eller kanske på en båt eller flyg? Eller kanske din ute och omkring och känner för att vila ditt huvud? Kan inte hitta något runt för att använda som kudde? Ryggsäcken är förmodligen alltför lumpy...

Hur du spelar "Alien"

först och främst behöver du en stor grupp människor. Spelet spelas på natten i en säker miljö, bort från vägarna. En bollplan omgivna av skog på privat egendom skulle vara ett bra läge.Först och främst behöver du minst 10 eller fler personer att vara...

Kudde Lapdesk - IKEA hack

Här är min IKEA hack för en händig kudde Lapdesk.Ena sidan ger en stabil arbetsyta yta medan den andra sidan kan användas som en mysig kudde.Perfekt för barn, särskilt för resor!Steg 1: IKEA objekt: VINTER 2015Vinter produkten ger en robust yta för s...

Egen hemgjord Hoodie Robe ~ gåva för dotter

Jag gör alltid min dotter hennes födelsedag och jul gåvor. Det är oftast en inblandade projekt, så hon blir bara en. I år har jag beslutat att göra henne en super varma mantel. Vi lever i nordost där det är ganska kallt i flera månader, så hon får ma...

Att göra en hoodie filt (Del1) mönstret

bestämde jag mig för att det i år eftersom jag är smuts fattiga i år, jag skulle göra några julklappar som apposed att köpa dem. Jag minns när jag var liten, min familj brukade ha dessa filtar kan du promenera runt i och samla upp insidan och de var...