All in One PC / Computer - DIYMy DIY All in one PC

Under de senaste åren, var jag med en Dell Inspiron Laptop som min dagliga datorarbete. Emellertid långsamt det Visa sin ålder och komponenter tycktes underlåta en i taget. Först, tangentbordet slutade fungera. Jag fick runt detta genom att använda ett externt tangentbord som också var mer bekväm. Då gick skärmen dåligt som jag fick med hjälp av en extern bildskärm. Men att ha alla dessa enskilda objekt på skrivbordet innebar att ha lite utrymme för något annat och inte har råd ett stort hus med office och stort skrivbord, jag ville städa upp allt.

För ett ögonblick jag överväga att köpa en märkesvaror allt i ett, men de orimliga kostnaderna satte mig. För det andra en hel del allt i dem kommer med en pekskärm som jag egentligen inte behöver för mitt arbete. Vad jag behövde var en dator som inte skulle ta upp mycket utrymme, vara användbar när det gäller snabbhet och framför allt vara valuta för pengarna (ja jag är en cheapskate!)
Medan du surfar på internet för en möjlig lösning, jag kom över en artikel (build) av en DIY AIO (inte kan hitta länken ledsen!) där författaren används en ASUS AT3IOn deluxe moderkort och skruvas allt på baksidan av bildskärmen. Använda det som en inspiration, satt jag om samla in de nödvändiga komponenterna samtidigt som mig själv en strikt budget på £200. För att uppnå detta jag måste rensa oavsett delar jag kunde från den bärbara datorn och allt annat jag hade liggande.

Från den bärbara datorn kunde jag rensar ut följande:

 1. 250GB hårddisk (7200 rpm)
 2. DVD R/W (SATA)

Dessutom hade jag:

 1. Externt trådlöst tangentbord och mus
 2. 23" LG Monitor
 3. Extern Laptop högtalare
 4. Extern SATA DVD-brännare

De resterande delarna behövs var:

 1. ASUS AT3Ion-Deluxe moderkort
 2. 4GB RAM
 3. SATA omvandlare att ansluta DVD-författare till moderkortet.
 4. Ytterligare I/O panel för främre USB / ljud
 5. Extra USB-panel (valfritt)
 6. Power/HDD Led med ström / reset växlar

För att vara en allt i en pc, hade den uppfylla vissa kriterier:

A) alla komponenter var tvungen att passa inom bildskärm,
B) gör det en tyst PC
C) använda den minimala externa kablar.
D) "prova" att se ut som ett professionellt jobb.

Konstruktion:

När jag först öppnade LG monitor, en skruv-less design, verkade det omöjligt att få komponenter att gå i det som här fanns inget utrymme att passa in i någon av komponenterna. Det var trots allt ett chassi avsett för en bildskärm och lite annat. För att få moderkort, dvd-enhet och usb I/o paneler installerade skulle kräva en massa hacka, skära och flytta höljet och bildskärmen pcb.
Ont om tid, var min första insats att bara en typ av mock-up. Det gav mig en rättvis bild av hur slutresultatet skulle gå. Fortfarande mycket arbete krävs.

Andra försöket:

För det andra försöket fast jag allt på baksidan av bildskärmen. Det var bara tillräckligt med utrymme inuti bildskärmen för att rymma HDD, och makt tegel för moderkortet. Jag skar nätsladden makt tegel och lödda på terminalerna av monitor strömförsörjningen det-genom att minska en strömkabel. Jag också placerad och borrade hål i plasten baksidan av bildskärmen och monterade moderkortet på utsidan med hjälp av fyra plastskruvar. DVD-enheten var monterad på baksidan med några extra fästen och skruvar. Jag borrade också två små hål på framsidan monitor att rymma lysdioder och ytterligare två på sidan för att fixa strömmen / reset switch.

För att ansluta monitorn till displayen, använde jag en kort (0,5 m) lång HDMI-kabel. Detta städade en annan dinglande kabel. Efter passerar alla interconnect kablar och se till att inga lösa trådar / kontroll för shorts, jag boxed upp bildskärmen (med viss svårighet) och drivs upp. Allt såg fint. Sedan fortsatte jag med mjukvaran installationen Win7 Pro dual boot med Ubuntu 11.04. Win7 är för hustru och Ubuntu för mig. Allt var okej tills jag beslöt att koppla in min TV till HDMI-porten och i stället använda VGA för bildskärmen. Detta köpte jag en kort (0,5 m) VGA kabel på Ebay. Medan bildskärmen visas rätt upplösning i Windows, samma sak hände inte i Ubuntu.

En lång tid Ubuntu-användare, jag vet att det finns alltid problem med Nvidia, Ubuntu och VGA. Provat olika inställningar i Xorg.conf som bara kraschade X. Jag styrs hundratals webbplatser försöker fixa upplösning problemet men inget fungerade. En sak jag inte uppehålla mig vid var därför kommandot 'xrandr' gav mig en "misslyckades med att få storleken på gamma för utgång standard". Vid ungefär samma tid, bildskärmen utvecklat ett fel var vid sina menyer skulle pop-up slumpmässigt och skärminställningar skulle förändras. Det verkar som detta är ett vanligt problem med LG bildskärmar och företaget ersätter oftast bildskärmarna om under garanti. Men min var inte. Hur som helst, tänkte jag snart att det fanns ett problem med styrelsen monitor kontrollen panel och koppla bort detta skulle sluta menyerna poppar upp. Men det innebar också att jag inte kunde ändra inställningar. Jag kunde leva med det.

Hur som helst, efter flera mer misslyckade försök och mer frustration över att tvingas använda windows hemma, jag kom över th där författaren vackert förklarar hur du konfigurerar XORG. Det var mest vad jag hade gjort innan men det som fångade min uppmärksamhet var i första stycket där han nämner en felaktig kabel. Av någon anledning tycks ingen annan sajt nämner detta. Jag misstänkte också aldrig kabeln som det fungerade bra i Windows. Byta till olika (men betydligt längre) VGA-kabel, jag kan inte annat än bli förvånad över skillnaden det gjorde. Rak bort Grub visades i en högre upplösning och när jag kollade bildskärm på Kontrollpanelen alla resolutioner som bildskärmen kunde noterades. Vad en lättnad. Google är ju bara så bra som den fråga som du använder. Nu var jag en lycklig man. Väl nästan.

Fas 2!
Mitt andra försök att göra en allt i ett lyckades med framgång, uppfyllde resultatet fortfarande inte mina tredje kriterier för att försöka få det att se professionell. Men en rutinmässig shoppingtur till snabbköpet gav mig en annan idé. Super marknaden har en massa "eget varumärke" LCD-TV. En av dessa TV 23" modellen som verkade ha skärmen samma mått som min LG 23". Dessutom att vara en allt i en TV, den hade också en inbyggd DVD-spelare och ryggen var mycket ticker än normala bildskärmar. Det hade också inbyggda högtalare. Perfekt för mitt projekt. Nu om bara jag kunde hitta en liknande skärm som kunde jag använda höljet. Till slut plockade jag upp en felaktig en på Ebay för £15. Får det, kom det utan stativ som var lite irriterande. Men denna TV hade en bestämmelse för väggmontering. Något som jag kunde använda.

Bra (för mig åtminstone) jämfört med LG skärmen var att denna TV var allt annat än en skruv-less design. Efter öppnandet TV: N, jag tog bort alla TV delar inklusive skärmen. Det kom inte som någon överraskning för mig när jag upptäckte att LCD-panelen var samma göra min LG-skärm och hade också samma kontrollstyrelsen inom. Ännu mer bättre eftersom det skulle innebära mindre arbete montering skärmen. Jag gick då om att försöka passa de alla pc-komponenterna inuti magen av detta nya höljet. Det fanns en hel del plast skärning, borrning och justeringar men efter en dags arbete, jag äntligen lyckats passa allt i fallet. Jag också rensas montern från min LG skärm och efter vissa justeringar, har använt det på det nya ärendet. För att täcka den gapande hål på sidan där moderkortet sticker ut, har jag några plasticard att göra en tillfällig cover och ursprungliga moderkortet I/O plattan bara för att göra det lite snyggt. Moderkortet i/o-plattan lägger lite av höjd vilket inte jag är nöjd med och vill få bort så att det ser lite snyggare.

Kylning:

För att hålla CPU göra sval, har jag haft att lägga till ett fan till CPU som CPU temp. skulle skjuta upp till 50 grader C utan program som körs. Den enda prisvärd tyst fläkt jag kunde hitta var Noctua 80x80x25mm. Andra icke-märkesvaror fläkten jag försökt lät som en hårtork. Noctua har också en låg ljudnivå och Ultra Low noise kontakt vilket minskar fläktens hastighet och därmed bullret. Jag har använt kortet låg ljudnivå. Detta upprätthåller CPU på en relativt sval 27Deg C. Det sticka ut från chassit men att en annan kompromiss.

Följande yttrade sig:

För högtalarna, har jag demonteras USB-drivna högtalare och för dess förstärkare styrelse för att ansluta till de interna högtalarna. Inte riktigt lika kraftfullt som en dedikerad TDA chip men bra nog. Jag använder hörlurar för det mesta ändå.

Slutsats:

Efter att ha använt datorn nu i flera månader, är jag ganska nöjd med resultatet även om jag kan göra ett bättre jobb med efterbehandling. Jag kan även styra datorn med bara en strömkabel som moderkortet har inbyggt WiFi och Bluetooth. WiFi är emellertid inte riktigt önskvärt om du har en NAS och överföra stora filer. Till min otur har ombord LAN fastnat på 100mbps även om det är tänkt för att fungera gigabit-hastighet. Verkar vara ett problem med detta chipset. Intressant en PCIe LAN kort med samma chipset fungerar i full fart. Ingen mängd av e-post till Realtek eller ASUS har bidragit till att lösa problemet och det verkar finnas någon känd lösning. Jag installera ett PCI-e gigabit LAN-kort men detta förstör utseendet på PC och därför har beslutat att leva med 100 Mbps. Jag har också överklockad CPU till 2,1 Ghz från 1,6 Ghz. Högre och datorn är instabil och kraschar ofta. Användbar RAM-minne är också begränsad till 3GB skäl känd till ASUS.

Relaterade Ämnen

Charisma: A K'nex All-In-One Camera Rig

Karisma är en toppmodern kamerarigg från K'nex som kan användas för att ta första person videor i nästan någon miljö. Skapade från en enkel, men ändå robust design, karisma bara tar några minuter för att bygga, men kan pågå en livstid. Det finns mång...

3D printed ultimate all-in-one iphone case/ wallet/ money clip/ beer opener

UPDATE:Nyare och bättre version fallet kan nu köpas i denna 3d utskrift butik front. Det är mer expensinve som jag skulle vilja göra det... Men detta är det enda sätt det kan köpas innan den är tillverkad. Men jag hoppas det är en 3d tryckta fall bor...

LittleBox | Raspberry Pi PC

under det senaste året och ett halvt har jag köpt fyra hallon Pis. Varje Pi har varit centrum bit av fyra olika projekt.Den första Pi navigerar FishPi Proof-Of-Concept fordonet, andra hanterar av FishPi POCV Base-tågstationen, tredje har tätt packat...

Ultimate hemlagad Photo Booth

HejMin fästman och jag är gifta i oktober 2011 och vi beslutade att vi ville bygga en photobooth för bröllopet. Vi såg att photobooths ute var trevlig men $1000 var för mycket. Jag frågade henne om jag kunde bygga oss något dorky för vårt bröllop och...

Ändra en trasa blöja!

Här är steg för steg-instruktioner om hur man kan sätta en trasa blöja och blöja locket på en baby.Steg 1: Förbered blöja och materialFör detta instructable, du behöver en trasa blöja, en blöja täcka och ett "snappi" klipp.Det är viktigt att mon...

Dator Jukebox

Detta är en mycket enkel åter purposing Instructable. Jag skulle komma över en helt jukebox freewareprogram som jag hittade hade touchscreen stöd. På samma gång, hade jag också sett vissa ELO allt-i-en touchscreen datorer på eBay. Den en jag köpt tog...

Retro spel konst med Sonic the Hedgehog

det verkar som går sedan hänger en videospel affisch på väggen skulle ha bekräftat din hemliga identitet som värnlösa uber nörd.Men PocketGamer.co.ukhar beslutat att Visa dess geek chic öppetoch stolt, och inbjuder dig att göra detsamma. Det visar hu...

Vidarebefordra hjälpa Knex slangbella (den verkliga en! rösta för det i tävlingen eller vad som helst!)

OK... så... Jag vet att detta är ett enda skott gevär, och jag vet det är inte det enklaste att ladda, men lyssna på mig! Okej?Jag hade en idé om att göra en pistol som från början skulle slå en runda, sedan slog den igen (ungefär som en hammare pist...

Uber Home Automation med Arduino & Pi

[REDIGERA] Jag skapade ett forum för att samarbeta på gateway kod.http://homeautomation.proboards.com/Board/2/openha...För några år sedan, blev jag en hundägare för första gången. Kändes inte som lämnar Cody i kenneln ensam hela dagen. Jag hade en we...

PVC-rör Multi Toy - helt enkelt

Min systersons 5: e födelsedag var närmar sig snabbt och jag var tvungen att komma på en present till honom.En leksak för säker... men vad? Han gillar svärd, pistoler, bilar, kranar, robotar... och detta... och att... listan är oändlig!Jag önskar det...

Octocopter, AIO pro flight controller A2212 motorer

Enkel och relativt billig Octocopter använder All in One Pro multiwii Flight Controller. Så efter den framgångsrika bygga av min Hexcopter beslutade jag att prova en Octocopter. Detta skulle vara byggt med samma byggandet av hex (och quad) och skulle...

Wii Remote IR kamera hacka med Arduino gränssnitt

vi fysiskt extrahera IR-kameran från Wii remote och gränssnitt med en arduino kontroll en servo.Wii IR-kameran är en vacker sak. Den har en inbyggd processor som skickar X- och Y-positioner och storlek 4 ljusaste IR punkter som är ser. Detta kan vara...

Hur man syr en allt-i-ett Sparkdräkt Pyjama

Detta är en handledning för hur man syr söta all-in-ones som barn älskar så mycket att bära. Det bygger på att skapa för ett antal olika stilar, som du kan hitta PDF symönster för på The-Tailoress.comSteg 1: Skära ut bitarFör den här guiden måste du...

Lins skydd

Om billig shatterproof lins skydd intresserar dig alls, så kolla in min DIY video på YouTube.Denna video skulle vara användbar för alla som vill göra en transparent lins beskyddare för omfattningar, kameror, kikare och mycket mer. Omställningstiden ä...

Smartphone kamera fjärrkontrollen!

Någonsin velat trådlöst styra din kamera? Kanske du har en kommande händelse som behöver en photobooth, eller kanske du vill bara spionera på din katt när du är på jobbet. (Du visste de guldfisk inte var bara försvinna...) Detta projekt visar hur du...

Billig robot med inbyggd kod redaktör (PS/2 tangentbord koden input, EEPROM lagring)

Hej! Detta är min första Instructable :)Denna robot är unik eftersom det tillåter dig att redigera koden, helt enkelt genom att ansluta ett tangentbord och använda ombord, på skärmen kod redaktör! Programmeringsspråk som används är enkelt och lätt. D...

DIY handskrift av konst - Bob Marley - One love

DIY handskrift av konst - Bob Marley - One loveTack för att titta på:)Vi inbjuder dig att prenumerera på denna kanal att titta på framtida videor!Glöm inte att gilla, kommentera och dela detta med dina vänner:)...

DIY kameran Array 1: Computational fotografering Primer.

DIY kameran Array 1: Computational fotografering Primer.DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kameraDIY kameran Array 3:... TBADetta första Instructable är en primer på området för Computational fotografi, som är ett nytt forsknin...

T-shirt återuppbyggnad: DIY Ruffled one-shoulder klänning

en steg för steg instruktioner om hur man gör en ruggig one-shoulder klänning från en XL röd T-shirt. Denna röda klänning skulle vara perfekt för alla hjärtans dag romantisk middag. Det skulle också vara den ultimata miljövänliga hjärtans present.Om...