Alla ändamål fjäderfä lager

hade vi en Turkiet stommen kvar från Thanksgiving i år som jag inte vill slösa, så jag gjorde en stor gryta av stock ur den. Du kan säkert ersätta kyckling.
Relaterade Ämnen

Alla ändamål mjöl salta snacks i tre enkla varianter.

Namak pare eller nimki. Det finns många namn för denna krispiga mellanmål. De är gjorda på många sätt och många former men en sak är de är så lockande och du kan inte motstå att äta dem. Detta mellanmål går bra med några drink.Ingredienser som krävs:...

Dremel - alla ändamål penny kniven

Detta instructable visar processen att göra din egen alla ändamål kniven för en Dremel tillverkad av ett öre.Huvudsyftet för detta verktyg var att klippa ut plasten i denna 8000 Lumen LED blixt ljus instructable som kan ses härSteg 1: Material och ve...

Gör din egen alla ändamål renare

Jag har gjort min egen allrengöringsmedel år! Det är så enkelt och kräver endast tre saker-vatten, sprayflaska och rengöringsvätska.Steg 1: Mix Jag använder återvunnet spray flaskor från tidigare köp... Ren dem väl med varmt vatten.Jag lägger ungefär...

Alla ändamål kex Mix

Är du trött på att köpa dyra kex Mixs? Expecially Biscquick?Här är en lösning. Ingredienserna är billigare på sikt köpa i bulk. Och att göra vad du behöver hemlagad och färska.Inget slår friskhet av hemlagad objekt. Och hemmagjord alla ändamål kex Mi...

Alla ändamål grov sågade projektregistret

Min fru ville ha en projektregistret att hon kunde göra mat prep, sömnad och andra projekt på. Hon ville också att det är oavslutat - som ett arbetsbord. Så jag tänkte att det bästa alternativet skulle för att bygga något så skrymmande att hon aldrig...

A.P.T.A.W. - alla ändamål Tactical Assault vapen

detta vapen kan användas för någon misshandel utom psykologiska. Bifogat: handgranat, kniv med en liten pistol gömd i handtaget, spänna pistol, små semi-auto pistol, granatkastare, ammo för kniv och semi auto pistol och en kniv kan fungera som en baj...

Alla ändamål Robotic Platform

HejI detta instructable jag kommer visa er hur man bygger ett allrengöringsmedel robotic platform. Tidigare har jag arbetat mycket med robotar. Det finns vissa robotliknande plattformar finns men de har vikt hastighet och storleksbegränsningar plus a...

Alla ändamål: Äpple och Yoghurt fyllning

Detta är en mycket enkel äpple och yoghurt fyllning jag brukade göra det ofta när jag var i college. Jag är en stor foodie men ville äta kryddig och frisk ännu haft aldrig mycket tid att göra något utöver det vanliga. Detta recept kan användas för at...

Låg kostnad alla ändamål mål styrelsen

Jag har nyligen beslutat att ta upp kniv kastar, och naturligtvis det innebar att jag behövde ett mål, så, naturligtvis, jag byggde. Det var mycket billigt, extremt lätt att göra och bäst av alla gratis eftersom det gjordes från skrotar vi hade ligga...

Regenererade pall och plywood alla ändamål tabell

Jag flyttade någon gång sedan och pengar är nu ett problem. Större problem är bristen på lagring under diskbänken i stora badrummet, så jag fick några saknade pallar och en bit plywood att starta denna snabba projekt.Steg 1: Att göra upp Efter att ha...

Sju lager Cookies

i vårt hem, det bara inte skulle vara jul utan dessa ganska lite lagrar cookies. Min mormor har gjort dem varje jul sedan jag kan minnas, och också på speciella tillfällen varje så ofta. Jag kallat alltid dem lagrar cookies växer upp, men de kan kall...

Fleece sjöjungfru svans Lap filt/Baby säck, alla storlekar

detta roliga enkla sy projekt var inspirerad av en vacker virka mönster som jag hittade på nätet. Enkla och attraktiva men det var tidskrävande att göra. En ung vän föreslog jag försöker göra en med fleece och här är vi. Två lager av tyg gör denna co...

Hur man gör Pumpkin Spice tårta med lager och glasyr och allt!

Så du skulle vilja göra efterrätt för skördesäsongen, men pumpa paj verkar så passe. Tja, prova pumpa tårta. Denna kryddad behandla innehåller en söt kola och cream cheese frosting som kommer att slå dina strumpor off - förutsatt att du bär dem.Jag h...

Tusen lager (Mille Crepe) födelsedagstårta

Avsikten att göra denna kaka visas när jag titta på en steg för steg youtube videolänk från Facebook av denna vacker regnbåge mille crepes eller tusen lager kaka (klicka här om du vill se den som en hänvisning). På tiden det ser lätt, endast flera cr...

Lord Sauron hjälm tårta - en kaka dem alla!

Detta är min andra försök på en 3D tårta. Jag lärt mig mycket mer av denna kaka också. Jag gjorde en hel del om samma misstag igen för ändå. Lol. Lord Sauron är från Sagan om ringen serien om du inte visste. Vi gjorde, Japp du gissade rätt, en Sagan...

Trippel lager chokladkaka med Saltad Carmel Buttercream & Popcorn

Hur man gör en trippel lager chokladkaka med Saltad Carmel Buttercream & PopcornYouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8ML...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treat...

Belgiska våfflor med en kokosolja/grädde ost twist (alla hjärtans dag Edition)

jag älskar våfflor, och jag slår de flesta tjejer gör. Så för alla som planerar frukost i sängen sak, anser detta som ett alternativ hon / eller han kommer att älska!Belgiska våfflorTorra ingredienser:1 kopp tårta mjöl1/2 kopp för alla ändamål mjöl3/...

En Chocolate Chip Cookie recept värt försöker

tävlingen här på instructables har spelat en stor roll i utmanande mig att tänka utanför boxen och försöka skapa olika recept. Jag har lärt mig så mycket i processen. Det har varit denna erfarenhet som har gjort mig en bättre kock och det har gett fe...

Fantastiska choklad igelkott Cookies

läckra choklad igelkott cookies - en söt grädde ost choklad mjuk kaka med en krispigt mandel beläggning. Lätt att göra och ännu lättare att äta med en smak som påminner om choklad cheesecake! Vad är inte för att älska?Detta recept var inspirerad av e...