Alla läder solglasögon gjorda av läder skrubbsårJust det du läste rätt idag kommer jag att visa hur man gör ett par alla läder solglasögon. Inspirationen kommer från en random metalbandet prop som jag såg och tänkte jag vill ha ett par av dem så jag gjorde min egen men inte är perfekta. Lädret jag använt är betyget en 4 till 5 oz. skrapsår som jag hade liggandes alla bitar var skrapa: 3

Alla tillsammans detta projekt bör inte vara så svårt och inte så dyrt.

också im att lata att ladda upp det mönster som jag gjorde om du vill ha mig skriva kommentarer: 3

för ge mig det är sent och så jag är psykotisk så det blir rhymes.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Läder sidoskydd för solglasögon

Ett par decennier sedan jag red en motorcykel som min primära transport. I julklapp ett år fick min syster mig ett par Bausch och Lombe solglasögon liknar RayBans visas i bilden. Jag älskade dessa solglasögon och Red hela sydöstra USA bär dem. Efters...

Easy-peasy läderfodral solglasögon!

Jingle bells, jingle bells!Ahh, juletid... Du kanske tänker snö, filtar och en toasty äggtoddy vid den öppna spisen.Så varför i hela världen (på södra halvklotet) jag gör en solglasögon påse du frågar?Tja, tigger den australiska jul om en kall öl, ba...

30 objekt Ultimate Altoids Tin Urban Survival Kit (inkluderar solglasögon, en kortlek med kort och ketchup)

det finns massor av dessa survival kit flyter runt Instructables och resten av Internet och även om jag älskar att göra kit som inkluderar fiske krokar och sy uppsättningar, mina chanser att bli i en överlevnad situationen där jag faktiskt behöver de...

DIY-förbud - trä solglasögon

Hej vill idag jag berätta historien om min Diy-Ban solglasögon.Jag är italienska, ledsen ibland min engelska det inte är alltid korrekt.Jag använde en typ av tropiskt trä kallas Ipè är mycket tung, hård och stabil.Steg 1: CAD: modellera 3D Med 3D stu...

Uppdatera solglasögon med smycken

för mina 3 par solglasögon jag använde örhängen för att piffa upp nyanser. Du kan använda bitar från uttalande halsband eller armband. De tekniker jag använder kan tillämpas på fler smycken än bara uttalande örhängen.Hoppas du njuter!-ESteg 1: Idéer...

3D utskrivbara Designer solglasögon

För att hitta rätt solglasögon som passar ditt ansikte är inte lätt. Så jag satte mig utmaningen att, med en konsument-nivå 3D skrivare, skapa en anpassad par solglasögon. Mitt mål var att ha en modell som är anpassningsbara, mycket låg kostnad, med...

Skära linser av dina solglasögon som passar ditt ansikte.

jag är asiatiska, och våra ansikten är (uppenbarligen) något annorlunda formade än standard mögel som har använts av de flesta glasögon tillverkare. Nyligen några beslutsfattare som Oakley har börjat göra Välj stilar i en "asiatisk passa" som än...

DIY trä solglasögon med faner

I mitt tidigare inlägg förklara jag hur jag gjorde ett par glasögon med CNC.Denna gång ska jag visa dig hur du kan nå dem utan någon speciell utrustning, men endast med verktyg varje dag.Här är vad du behöver:Ark av fanérPVA lim för träSticksågManuel...

Wood solglasögon

Jag har alltid velat ha en pare trä solglasögon men att vara en dålig högskolestudent tillät inte som. Så gick jag på instructables att hitta ett sätt att göra ett par. Jag kom över snabladask diy solglasögon och blev inspirerad att göra min egen ver...

$5, inga verktyg, bambu solglasögon

Jag har velat ha ett par trä solglasögon för ett tag nu men har inte kunnat motivera ganska orimliga prislappen knutna. Efter att nyligen få ett par nya recept solglasögon beslutade jag att prova min hand på att göra några träramar för så lite som mö...

Glitter och Glam solglasögon!

Steg 1: leveranser -solglasögon-glitter-mod podge (jag har glans)-plast sked-plast koppPapper eller skum plåtSteg 2: Lägga till Mod Podge och Glitter 1. få din kopp och fyll den med lite mod podge.2. Lägg till massor av glitter i koppen med mod podge...

Custom Graffiti solglasögon [inspirerad av Casey Neistat]

Hej!I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man förnya gamla Ray Bans i unik och en av ett slag solglasögon!Jag blev inspirerad att ändra dessa solglasögon efter att ha sett Casey Neistat anpassade Ray Bans. Det är typ av tråkigt att ha den...

Göra din egen solglasögon (eller glasögon) delar på en 3D-skrivare

båda templen på min nya solglasögon bröt! Designen har en svaghet som troligen kommer att orsaka någon reparation eller utbyte tempel att bryta på samma ställe. Problemet är Elvis/Vegas-look metall infoga. När templet flexar, tvingar stel metall alla...

3D tryckt solglasögon

Material:Givaren solglasögon, bromsok (linjalen kan användas i stället), modellering program, 3D-skrivare, Dremel med cutoff wheel, skruvmejsel, sandpapperSteg 1: mätning Från den givare solglasögonen ska du använda ett skjutmått och Mät upp alla fun...

Solglasögon, band & tillbehör display/arrangör

Hej där!, detta är min första instructable.Jag hoppas det kan hjälpa dig att skapa något fint trots att jag inte har tagit bilder innan du gör det och engelska inte är mitt modersmål.Steg 1: Samla materialFör detta projekt behöver du:-1 gammal ram-Na...

Hur du Photoshop en anpassad reflektion till solglasögon

Hey Guys, i denna episod vi lär dig hur du lägger till en anpassad reflektion solglasögon i Adobe Photoshop. För att uppnå detta kommer vi att använda maskering och bild justeringar för att göra det ser verkligt.Steg 1: Lägga till en återspegling i s...

Hur man gör solglasögon (Origami Style)

har du någonsin just varit uttråkad ur ditt sinne med ingenting att göra? Varje tanke origami kan vara roligt och avkopplande? Tja, är det för mig ändå så jag hoppas att jag kan dela denna lilla bit av glädje med dig också. Idag, kommer att jag instr...

DIY trä solglasögon

Hej jag form Norge.Mitt första försök till att göra trä solglasögon var 4 år sedan, men detta försök lyckades inte mycket väl. Men ungefär ett halvår sedan jag äntligen lyckats. Min forskning i projektet började i princip från början. I början hade j...

Anpassade solglasögon

När det gäller solglasögon, passar en storlek inte alla. Hur många gånger har du silats genom glasögon racket försöker på flera olika par som "ser cool" men inte passar eller ser roligt eftersom de inte sitter rätt i ansiktet..??Anpassade 3D try...