ALLA NYA HIGH POWERED SANT KNEX SPOLHANDTAGET!En pistol med fantastiska kraft, sanna trigger och den bästa delen ingen block!

Se Steg
Relaterade Ämnen

High Powered LED Solar Lighting System

Även om jag älskar att göra bevis på konceptet sol projekt, eller sol projekt som jag kan använda om världen tar slut, föredrar jag att göra sol projekt som är användbara i mitt dagliga liv. (Jag älskar min sol FM-radio, men jag har aldrig haft behov...

Sanna bolt action knex spolhandtaget

jag ville göra min egen sanna knex spolhandtaget, så jag försökte några olika jag idéer och jag tror ive komma upp med en ny utlösare. Jag ingen pistolen är ganska grundläggande men om du vill ha en lätt att göra sanna bolt action knex spolhandtaget...

Office stationära Warfare - High Powered Mini vatten raket från tuschpenna

vara en av de första att bygga världens minsta vatten raket. Det är så liten att du kan montera den i fickan, launcher och allt! Imponera på dina vänner och familj med denna snygga och billiga High Powered miniatyr vatten raket.Jag har döpt denna rak...

CM-11 A High Powered Knex gevär

börjar med ett koncept, skapad, omarbeta, återskapa och sedan den slutliga produkten. Detta gevär var avsedd för ren kraft och räckvidd, inget annat. CM-11 är en kanon stil gevär med lång reload gånger som har enorma utbud och bromskraft, om jag får...

Knex armborst... H.P.B.... (High powered båge)

jag har gjort denna nya båge och jag måste säga, jag är ganska förvånad över resultaten...PROFFSENMycket robustMycket kraftfullLätt att modVikbar handgrepp och steadifier att sikta bättre.Inte mycket påtryckningar på delar till skillnad från andra bå...

Lätt att bygga High powered solfångare från C-bandet skålen

denna bygga kan delas in i några enkla steg eller delkomponenter. Skålen, uppföljningssystemet och värmeväxlare/samlaren.Detta är saker du behöver för detta bygga1. en gammal C-bandet satellit skålen. Dessa fortfarande flyter runt i folks gårdar och...

Arduino-baserad High Powered byta LED Drivers

Jag skrev detta Instructable eftersom jag verkligen ville ha en LED driver som är effektiv och enkel att bygga. Denna LED-drivrutinen kan användas för hög driv lysdioder som 0.5W, 1W, 3W, 5W och 10W led. Det kan köra upp till sex LED strängar och ink...

High powered, lång räckvidd, extremt noggranna penna båge!

Detta är ytterligare en av de berömda pennan bågar! =) Njuta av! PS Detta är typ av kraftfulla, syftar inte på någon.FRISKRIVNINGSKLAUSUL: Du kan inte stämma mig om du bryter mot något med detta. Inklusive människor och djur. Detta är min första Inst...

Installera iJDMTOY High Powered LED dimljus

Installationshandboken skapas för att hjälpa många människor att installera våra iJDMTOY LED dimljus i sina fordon. Det här exemplet använde vi en 2015 Toyota Tacoma men stegen kommer generellt att vara samma. Många LED dimma ljusinstallationer blir...

Hur man gör en high powered pneumatiska blåspistol

vill ha en allvarlig pneumatiska dart pistol? Naturligtvis göra du! En vän till mig var över på mitt hus ett tag tillbaka och vi lekte med min spud pistol och han hade en idé.. .shove en bit av vässade klädhängare genom "spud" (för att spara på...

DIY trådlös sockets med alla nya Prota OS

Hej, beslutsfattare!Vi har nyligen släppt en ny version av vårt Prota operativsystem för Raspberry Pi med talrika viktiga uppdateringar till den tidigare versionen.Vi skulle älska dig att kontrollera det, så vi beslutade att förnya våra populäraste I...

Knex Pistol UTKG (unik Knex spolhandtaget) med Mag och unika utlösa

bör jag lägga upp instruktioner?TRIGGER: sätta fingrarna på vit stav och dra mot handtagObs: band är alla inte påObs: Jag har gjort som tio av dessa pistoler och har extremt moddat versioner detta är bara en base-det har ett stort utrymme för modding...

Nya förbättrade Knex Starscream

Hej killar, detta är min förbättrade transformator Starscream. Jag har skrivit in honom in i en tävling med Battlefront1 båda transformatorerna är otrolig men endast en vilja blev segrande. Glitched9700 tidigare knex transformator skaparen kommer att...

High powered kanon / spud pistol!

Hi all,I grund och botten är vad det är, en kanon som det går bäst på bensin,kanonen kan avfyra en mängd projektiler från äpplenatt spuds och metal.Här är en video av det skjuter allt sorterat projektiler inklusive spuds, ett äpple, en apelsin och me...

Att göra din cykel ser alla nya

du vill ha din motorcykel som ser ut som ny?alla gör vädret din återställa en eller bara fastställa det till försäljning.titta på videoklippen och läser detta kommer att hjälpa dig med vad du försöker göra!Steg 1: ram och strippning det ok kan säga d...

High Powered gul cykel Light (Front + sida Combo)

Eftersom jag cykel pendla, designade jag denna dagtid cykel ljus som har gott om front- och synlighet. Det finns inte att många alternativ för hög drivs sidan lyser på vår lokala cykel butiker varför jag designade denna cykel ljus att ha sidan lysdio...

Solar Powered Santa

en söt Origami Santa som lyser uppSteg 1: Den färdiga solpanel och LED Detta är en färdig solar driv LED jag gjorde detta är vad kommer att lysa upp origami Santa.Steg 2: Veck markerar Första start genom att fastställa de veck varumärkena.1. Vik den...

High powered luftgevär

hur man bygger en hög effekt luft gevär som avfyras någon sak som passar in i pipan vid 100-400 psi!Steg 1: Få delar Det första steget är att få alla delar! Här är listan:1. 2 boll ventiler (eller 1 kulventil och en modded sprinkler ventil och blåsa...

DIY High Powered PVC Air Gun

baserat på min ursprungliga "PVC dödliga Nerf Dart blåspistol", denna video tar det relativt enkla projektet och ups ante avsevärt. Genom att utnyttja en 4" av 12" PVC luft reservoaren är kan mycket mer lufttrycket levereras till Nerf...