Alternativ Design för Randofos enkel Bot "Walker"det finns ett problem om vissa instructables: det är lätt att hitta material i vissa länder, men det kan vara svårt (eller dyra) att hitta dem i en annan.

Frecuently, jag har frågat om hur man bygger några av mina återanvändning projekt eftersom det inte är lätt att hitta saker, som ett exempel, ugn knoppar (de är bra robot fötter) eller Atari joysticks (jag använde två skadade dem för "Rob Zombie" och Atari fansen nästan offrade mig till Space Invaders för förstörande världsarv). Det är anledningen till att jag alltid säger "Om du inte har det, Ersätt det!". Ersätta material kan ta dig till intressanta nya mönster, vissa bättre, vissa till sämre.

För att visa detta, gjorde jag Walker, en av mina favoriter Randofos projekt. Jag älskar enkla Bots eftersom du kan bygga några ganska häftigt robotar utan att vara en robotics geni (jag önskar jag kunde vara en, en dag!). Men jag fick problem med det mesta, så jag var tvungen att göra några ersättare (ursprungliga Walker grejer är första i djärva brev):

  • (x2) servon för direktdrift: I Colombia, servon är mycket dyra. Så använde jag växellådor från en liten R/C leksaksbil.
  • (x1) telefon luren: jag fixa växellådor med järn vinkel. Jag gjorde en "huvud" med en motion sensor plast fallet (det hus batterihållaren) med en röd öga (plastkapsyler plus en röd LED). Huvudet är fäst vid kroppen tack vare en plast bar.
  • (x1) 4 x AA batteri innehavaren: inga problem med detta, men, tack vare kraften i växellådor, jag kunde göra det fungerar med endast tre batterier. Så jag var tvungen att hacka batterihållaren för att slutföra kretsen.
  • (x1) DPDT Vippbrytare: inga problem med detta.
  • (x2) CD: Jag gillar inte att arbeta med CD-skivor, så jag använde svart plast barer. För tillbaka skivan (som flyttar växeln) använde jag en pentagon transformatorer leksak från ett flingpaket.
  • (x2) 6" bultar, (x2) 5" bultar, (x4) bultar, (x4) bult täcker: Jag ville prova en flexibel design, så jag använde koppartråd täckt med svart gummi slangar.
  • (x2) tunn 1" skruv och mutter, (x1) ett par dussin diverse zip band: Jag använde en massa skruvar och muttrar. Jag arbetar inte så mycket med zip band.

Som ni kan se, designen varierar mycket och det ser helt olika Randofos Walker. Även förslaget varierar. Jag älskar röda ögat eftersom det ser mer ut som en ond drone. En armé av onda drones försöker ta över staden skulle vara bra!

Mitt nästa mål är, baserat på denna design, att bygga en Lady Cassandra Robot Spider (Doctor Who fans vet vad jag pratar om)

Relaterade Ämnen

Enkla Bots: Walker

mitt mål med Walker Bot var att göra en 4-benta vandrande bot som kan göras i tio minuter. Detta bot till slut tog mig tre timmar att göra. Som sagt, mitt mål var inte att göra en på tio minuter, men att göra en som kunde göras i tio minuter. Jag är...

Enkel Bot växlar, sensorer och moduler

Ibland vill vi lägga till viss komplexitet våra enkla robotar så att motorerna göra mer än att snurra i en riktning. Det är där växlar, sensorer och moduler kommer in. Dessa verktyg kan vi inte bara ändra riktning på motorn, men också variera hastigh...

Enkel bot V1

kategori för National Robotics vecka Robot tävlingen: öppna (23 år)Hej, är detta min första vibrabot så jag acceptera förslag.Roboten var avsedd att utföras på 15 minuter med delar som har återkrävts från olika elektronisk utrustning.Här är videon av...

Enkel 2 benta robot

Jag tittade på enkel bot walker men jag då insåg jag inte hade en dpdt switch sedan råkade jag på att göra denna Lödfritt robot.Steg 1: Vad du behöver 2 hundra rpm redskap motors (de har gott om vridmoment om levereras med 9v)2 ättikslag kapsyler4 kr...

Designa och skriva ut dina egna fusktatueringar

Designa och skriva ut dina egna fusktatueringar hemma är super lätt! Du behöver inte en speciell skrivare att göra dem antingen. Allt du behöver är en vanlig bläckstråleskrivare och en förpackning med tillfällig tatuering papper som är lätt att hitta...

Boom och gripdon bot

Robotstyrda gripdon har alltid roliga saker att leka med. Lägga till en till en robot är som att ha en fjärrkontroll Tonka leksak från min barndom. I förflutnan, gripdon där en stor hanterar att bygga och konstruera, men med 3d-skrivare, CNC fräsar o...

Arduino 4wd robot med ping sensor "J-Bot"

erfarenhetsnivå: Intermediate (kräver lödning)Tid som behövs för: 3-5 timmar beroende på erfarenhetJ-BOT Kit JamecoNågon nämnde att Jameco behövs en robotic maskot. Jag har alltid varit ett snille, särskilt med radiostyrda elektronik och så jag frivi...

Göra en enkel Laser Diode modul

Laserdioder är ganska bra på vissa sätt särskilt i trigger/alarm system såsom triplight mekanismer eller ens i DIY leksaker om du bara vill leka med den.Dessa två terminal enheter är allmänt mycket dyrare än lysdioder även om tekniskt sett, de är båd...

Enkel "Free" Magazine förvaring

behöver filer att hålla dina tidningar eller bärbara datorer eller papper? Vill du inte betala för fancy filer? Här är instruktioner om att göra en fri fil för dina saker!Uppdatering: Dessa innehavare är inte det robust när tyngre objekt placeras i d...

Kaleidocycle papper leksak med en handritad design

Jag rekommenderar detta projekt för alla som älskar teckning eller målning. Du kan göra en riktigt cool papper leksak för barn eller en ovanligt kort för personer av olika ålder. Det kallas Kaleidocycle. Tekniken är något som origami men lite annorlu...

Snabb enkel liten vibrerande Robot (nr lödning)

MyTinkerbot.com har kom med en annan enkel bot!Det finns många mönster ut för vibrerande robotar. Här är vår version av det som använder en anpassad laserskurna bit av akryl, men du kan enkelt använda en bit kartong från slutet av en låda för att slu...

Enkla Bots verktyg och fästelement

enkla robotar är en serie mekaniska varelser gjorda av vanligt förekommande material. Även om du har ingen tidigare erfarenhet av att bygga robotar, kan du snabbt få igång byggnaden enkel Bots.För att göra enkla Bots, är allt du behöver enkla verktyg...

Enkla Bots: Rolly

här enkel Bot var inspirerad av ett verk av konstnären James Rouvelle, kallas kolonin, där ett gäng udda-formade ellipsoider Self-Propel runt deras miljö. Det är min uppfattning att hans bots gjordes genom att placera en vibrerande motor fritt inne i...

DIY ❤ lätt nail art designs för korta naglar! För nybörjare & utan verktyg!

Hi guys!Jag fick några kommentarer på mina naglar i mina senaste videos så i dagens video jag bestämde mig att visa dig några riktigt enkel nageldesign konst speciellt lämplig för korta naglar. Alla är super enkelt och du behöver inte några särskilda...

Promenader, talar, Smarphone kontrollerade Instructables Robot

Jag har alltid velat bidra till instructable roboten att göra gemenskapen, så här är en som någon åldersgrupp kan göra. Detta är ett samarbete mellan många instructables online, vilket jag har lärt mig mycket. kombineras till ett enda inlägg, tack al...

0 till 500v ljud kort Osciloscope och sonder kostnad jordnötter (under 20)

jag är säker på att du har sett många av dessa, detta är min enkla version den använder 1 USB-port för makt och linje i ljudkortet. Om du inte har en USB-port fungerar fortfarande design om du hittar en lämplig enkel tillgång scource ett 9v batteri s...

DIY T-shirt Avskärma att skriva ut

Detta projekt kom eftersom jag ville skapa några t-shirts för att kunna bära och representera min makerspace på Maker Faire Atlanta. Jag ville betala de uppblåsta priserna online för bara några skjortor, så jag bestämde mig för jag kunde prova att gö...

CNC ASCII Art

Som har över 40 år säkert har hört, eller ens ut på matrisskrivare, vad populärt kallad ASCII-konst. Byggdes ursprungligen som ett ekonomiskt sätt att överföra bilder i BBS (Bulletin Board System), är ett konstnärligt uttryck intimt kopplad till börj...

CERC grön solugn

en sol ugn är ett bra sätt att bevara resurser och utnyttja den stora mängd energi som träffar jorden varje dag. I detta Instructable visar vi dig hur man konstruerar en högeffektiv sol ugn av mestadels avfall eller skrot delar du har förmodligen lig...