Alternativa U.S.B. strömförsörjningLäs det sista steget nu sedan kommer tillbaka hit till starta detta instructable

Har du någonsin köpt en av de enheter som kom utan en strömförsörjning och kräver USB strömkälla som datorn ladda dem upp?? Ingen dator tillgänglig Jo jag har svaret...

Detta gjordes som ett tillägg till ett tidigare instructable men jag trodde jag kunde använda det som en fristående.

Se Steg
Relaterade Ämnen

10Amp linjär strömförsörjning

Varför göra det för 3 när vi designar för 10?! På college vi fick i uppdrag att utforma en 3 Amp strömförsörjning, men jag sökte för en utmaning, inte ett betyg!Overcomplicating denna typ av "enkla" projekt kan göra ditt liv lite svårare men sät...

50, 000V högspänning strömförsörjning

DISCLAIMER:Detta är en extremt farlig projekt, och det bör endast prövas av personer med erfarenhet av elektronik, och särskilt högspänning. Om det är din första tid söka hjälp för din egen säkerhet.Hemlagad hög spänningstillförsel uppfyller alla int...

Dator strömförsörjning till bänk leverans nätadapter

Det finns många sätt att du kan re-syfte och återanvända gamla elektronik. Till exempel, en dator strömförsörjning kan göra en stor bänk nätaggregat för din verkstad.Det finns redan en hel del tutorials online som visar hur konvertera en gammal dator...

Ännu en ATX bänk topp strömförsörjning

Alla har hackat ATX utbudet för att ge en rå och billiga bänk topp leverans. Men på jobbet jag har en "riktig" bänk topp strömförsörjning, det är verkligen skönt att kunna justera spänningen med en enkel tur av en knopp och det är också trevligt...

Bänkmonterade DC strömförsörjning

Detta har gjorts förmodligen hundratals gånger här på Instructables, men jag tror att detta är en stor förrätt projekt för alla intresserade att komma in elektronik som hobby. Jag är en US-marin elektronik tekniker, och även med dyra testutrustning t...

Polaritet-vända kabel för DC strömförsörjning

Detta är en mycket enkel Instructable syftar till ett specifikt problem. Vad göra om en DC strömförsörjning har fel utgång polariteten-säga pluggtips är positiva och fat är negativt, men du behöver motsatsen?Jag behövde nyligen ett nätaggregat för en...

Återvunnet strömförsörjning

Jag behövde en 12V strömförsörjning för amatörradio. Det behövs för att kunna leverera 10A intermittent och vara billigt. Jag ville köpa en så jag gick till skräp högen. Jag hittade en trevlig fall som brukade vara en satellitmottagare och en bare ma...

Ersätta strömförsörjning för en Cisco Pix 506e

Hej alla, detta är min första instructable, men jag använder denna webbplats hela tiden och jag är glad att jag äntligen möjlighet att ge något tillbaka.Ett par år sedan fick jag en gammal Cisco PIX506e att använda som brandvägg för mitt hemnätverk.D...

Hur konvertera en fil Serve strömförsörjning

Det bör noteras att detta endast fungerar med denna makt utbudet (1200W HP Hot Plug 1U 12V DL580G5 nätaggregatet 440785-001)Information om andra nätaggregat finns på länkarna nedan.Steg 1: lite bakgrundEtt par år sedan jag blev intresserad av hela DI...

2a variabel DC strömförsörjning för $7

Jag har sett andra bygga elektronisk variabel makten tillförsel från början med massor av delar. Det slutar oftast att vara över $20. Detta kan byggas i halva tiden och halva priset.4 - 40 VDC Input1,25-37 VDC utgångDC - DC avgå -$4,9112V strömförsör...

300 + Watt linjär strömförsörjning

i tema av webbplatsens motto, "dela vad du gör" Jag skulle vilja presentera detta nätaggregat som jag gjort. Jag skulle vilja peka ut först om att detta inte är min ursprungliga design. Jag hittade den här schematiska tillsammans med många andra...

4AA Battery Powered 12V LED Spotlight - 12V strömförsörjning

de flesta av de elektroniska projekt och elektroniska apparater är krävs 12 v-strömkälla; vanligtvis drivs en 12V förseglat bly-syra batteri eller AC strömförsörjning. Dessa är vanligtvis stora, tunga, svåra att hantera och dyrt; portabilitet är mind...

5a variabel linjär strömförsörjning

Detta är ett enkelt projekt som jag har byggt på en helg och jag trodde det skulle vara en bra idé om jag delade den här. Detta är först instructable jag skriva så snälla, ledsen om någon misstag.Den har en enkel krets och det är verkligen lätt att f...

Nästan uninteruptable strömförsörjning.

Detta är min första instructable. Jag är en ingenjör som arbetar med elektronisk väg skyltar. Nyligen kom en kund till oss letar du efter ett tecken som varnade trafikanter av farligt tillstånd som orsakas av höga vindhastigheter på en sajt på bron....

Gitarr effekter Pedalboard & fallet med isolerad strömförsörjning

detta är kulmen på ett fåtal projekt att omorganisera alla mina pedaler i bärbara fall. Kraven för min bräda är följande:-Passar min 3 pedaler + tuner-Portabilitet-Drivna, utan Kedjekoppling av en läskig wallwart-Bypassable-Integrerad channel-växel-S...

Selfmade musikutbud justerbar intensifiera strömförsörjning

när du arbetar utomhus och inte har en generator ett 12V batteri som den du har i din bil är ett bra nätaggregat. Men ibland 12V bara klippa inte det. För detta sammanställt jag detta steg upp converter. Det kan ta någon spänning från 10V till 32V oc...

3 utgång strömförsörjning

Jag behövde en extern strömkälla för mina projekt. Jag hade en gammal dvd-spelare som vägrade att arbeta längre så jag beslutade att ge honom en annan nytta. Jag har tagit bort power styrelsen och alla andra delar som skulle kunna användas för några...

IKEA "Solvinden" - sol USB-strömförsörjning

Detta är ännu en annan sol strömadapter instructable. Men vänta! Vad skiljer den här?Tja till att börja med det bara kostar ca $10 och kan driva de flesta USB-enheter.Men den stora inslag är att den har den söta svenska IKEA styling och funktionalite...

Anpassa batterier verktyg för att arbeta med strömförsörjning och har ett dubbelt system

Sluta köpa dyra eller ens billigt märke batterier som kommer senast en månad! Med detta system behöver du bara ändra och gamla dött batteri och det fungerar med samma med denna modifierade "batteri" som kommer att anslutas för att Fortsätt och m...