Altoid ficklampa överlevnadspaketmänniskor sätter alla slags thigs i en altoids tin, men burken sig är bara en burk. Förvandla det till något mer, som en ficklampa
Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en Altoids ficklampa

Det verkar som om att göra en Altoids ficklampa är en rättighet för passage för nybörjare elektronik entusiaster. Det var det första projektet jag någonsin gjorde, och jag fortsätter att använda den som en "min första lödning projekt" med elever...

DIY Altoids ficklampa

För detta projekt gjorde jag en liten kraftfull ficklampa i en altoids mini tin. Jag beslöt att göra detta projekt, eftersom där jag bor, det blir ganska mörkt på natten. Med nästan inget ljus kan det vara mycket lätt att skada dig själv eller andra....

Super Awesome Altoids ficklampa

Inte hatar du bara när strömmen går, och du måste släpa den enorma ficklampan runt ditt hus. Inga bekymmer mina vänner, kan du göra en ficklampa som passar just i din ficka!Låter komma igång!Steg 1: material Här är vad du behöver:Altoids tin "Smalls&...

Pocket sized LED (Altoids) ficklampa

denna "kompatibel" kommer detalj hur man gör en LED-ficklampa i en Altoids smalls behållare. Jag hade tänkt på att göra detta en svalare mer komplex sak, men eftersom jag gjort det så enkelt det är mycket tålig (om gjorde väl)Steg 1: leveranser...

Eclipse (eller Altoids) ficklampa

jag alltid velat göra en Altoids projekt men jag har aldrig sett dem till salu här i Nya Zeeland... vi emellertid har dessa Eclipse myntverk...Plus dess återvinning och det gröna..!Så här går en enkel ficklampa med en en squeezy switch...Steg 1: Skaf...

Solar Altoids ficklampa Experiment (SAFE)

hälsningar Karl skaparna. Nyligen blev jag ett fan av Altoids Tin projekt... och bestämde mig för att prova min hand. Jag nu presentera en stor lilla helg projekt som kommer att konsumera ett par timmar, har verkliga praktiska värde och troligen verk...

Altoids ficklampa/plånbok

detta är min första instructable så det är inte perfekt. Detta är en mycket liknande men lätt blixt/plånbok. Läs hela vägen igenom först.Steg 1: Vad du behöver En Altoids plåtburk med locken bil mätare ljus (en led fungerar)en switchen borr (en dreme...

Magnetiskt kopplade Altoids LED ficklampa!

Tja, var The Instructables av Joshua Zimmerman, hur man bygger en bättre Altoids ficklampa AMAZING. Altoids smalls, tryckknapp, ljusdioder, det var bra. Och sedan, instructables av DanielX var stor, Altoids smalls Magnetiskt växla ficklampaär också o...

Märkligt nog stark, klar himmel - astronomi Altoids Tin ficklampa

vad en annan Altoids ficklampa? Ja, ja faktiskt.Jag ville dela några av de saker jag har gjort på grund av Instructables gemenskapen!Jag gjorde denna ficklampa för en stjärna jag deltog. Jag har gjort några ändringar, eftersom detta var min första åt...

Filma kapseln ficklampa

denna film kapseln ficklampa var roligare att bygga sedan en Altoids ficklampa och känns så mycket mer bekväm i våra händer. Missförstå oss inte, Altoids burk är stora. Vi älskar händighet av denna lilla kille och ingen metallspån när du borrar in i...

Lätt LED ficklampa

Hej,Välkommen till min lätt LED ficklampaVad behöver jag?(1) LED-ljus--vit eller blå. Se till att det står 3 volt eller mer på rutan.(1) AA-batterihållare(1) 9 volts batteri Clip(2) AA batterier(1) Altoids fallet, tuggummi(1) tryckknapp switch med tv...

En bättre Altoids Smalls LED ficklampa

Jag älskar verkligen att göra projekt från Altoids. Särskilt den nya Altoids Smalls burkar. De är så små och så väldigt mycket söt.Jag har sett ett par Instructables på hur till vända dessa små burkar till ficklampor, men jag tror att vi kan göra ett...

Altoid tenn ficklampa

för detta, min första instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en cool ny ficklampa, och återvinna.Steg 1: Samla material För detta projekt behöver du:En Altoids tin* En 4-volt max, hög ljusstyrka LEDTunn tråd* En skiva 3-volts batteriEn bor...

Altoid's Smalls ficklampa

Världens smartaste Altoid Smalls 3 LED ficklampa. Det har två breda fältet 3500 MCD vit Piranha lysdioder, en på vardera sidan av en enda 14.000 MCD vita LED. Allt drivs av en 3 volt CR2032 litiumbatteri knappen. - vid volthaus elektronik laboratoriu...

Altoids Tin ficklampa

här är ett enkelt sätt att göra din veryown altoids tin ficklampa. Det fungerar mycket bra. Det är också mycket ljus. Det är ett billigt sätt att göra en. Jag arg här en för runt $10.Steg 1:Meterials:1 altoids tin2 ledde är (jag använde Jumbo sådana....

Händig solenergi ficklampa (i mini tin, altoids)

detta är en snabb och billig projekt jag gjorde för att använda upp några saker som jag hade liggandes och göra något väldigt nyttigt för mig själv. När du är klar denna intstructable kommer du har lärt mig hur man gör en ganska praktisk liten sol lj...

Altoids liten Glovebox ficklampa

Jag ville bygga en ficklampa som var billig, lätt att hitta och skulle passa fint i min handskfacket.Jag hittade denna lilla Altoids små kan på Walmart och trodde Hej som skulle fungera fint! Jag kollade med det och åt alla myntverk nästa dag, jag äl...

DIY ALTOIDS SMALLS JOULE tjuv ficklampa

Hej, alla. Jag älskar att göra projekt från Altoids burkar speciellt Altoids smalls burkar, de är så liten och väldigt söt och de passar perfekt i fickan så att du kan ta dem med dig överallt och när som helst.Jag har sett ett par Instructables på hu...

Snabb och lätt Altoids LED ficklampa

detta projekt kommer att visa dig hur man gör en lätt, snabb (jag gjorde det under trettio minuter), och billigt (eller gratis) LED Altoids Tin ficklampa.Steg 1: Samla material/verktyg Material:-1 switch (någon som du föredrar)-2 ultra ljusa lysdiode...