Altoid kan plånbokdet måste att göras... en Altoid kan plånbok var nära förestående. Använd en gammal Altoids kan som plånboken, utrusta den med en bank stil mynt insertion och en användbar LED-ljus.

Saker som behövs för detta projekt:
~ Altoids kan
~ Magneter
~Dremel/Cutting verktyg
~ LED
~Button/switch
~ Knappen batterier

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D trä prydnad w / altoid kan fall

enkelt att göra prydnad kräver endast trä, en laserskärare, ett par program och en bra fantasi. Denna process är inte begränsad till bara design används som ett exempel, liksom trä begränsningar används (. 115).Allt används i processen är som följer-...

En bra Altoids kan EDC Kit

jag har sett tiotals om inte hundratals Altoids kan Instructables på denna webbplats, några av dem bra och de flesta av dem dåliga. Detta är en på en varje dag bära kit, en som jag faktiskt använder, och innan du börjar jämmer, låt mig förklara. Det...

COMBO USB driva med ALTOIDS kan

detta är min första instructable och jag har beslutat att göra en ny anordning med ALTOIDS kan. Här är en COMBO USB driva, som du kan gruppera alla din gamla blixt drivar in i 1, original och anpassade form bilresa. Njut och kommentera gärna!Men, jag...

Hur man gör en Altoid kan Belt Buckle

ser nyfiket fräsch med denna ursprungligen firade Bältesspänne. Lätt att göra, och sedan ser bra ut.Gradera detta om du gillar den. Tack!Vänligen rösta för detta om du gillade Instructable! Tack!Steg 1: Skaffa en Altoid kan! Det är så enkelt. Njut av...

Personlig Altoids kan

idag vi kommer att göra en personlig Altoids kanMaterial:Hammare,Altoids kan,Järnplåt (att hamra på),Och metall stämpelSteg 1: Sätta bokstäverna i Först måste sätta metallstämpel var du vill. Sedan hammare i vad du villSteg 2: Lägga till vad du vill...

Klipp på Altoids kan

allt du behöver för detta är en skruvmejsel, en spetsig skruv, en hammare, ett måttband och en altoids kan.Steg 1: Ta bort klippSkruva bort klippet från baksidan av måttbandSteg 2: Gör hål för skruvDu kan använda en borr om du har en jag inte så jag...

Altoids Tin plånbok

detta mångsidiga godis tin kan också användas som en plånbok! Om du inte har redan upptäckt, standard kredit kort och ID passar perfekt i det ärevördiga Altoids tin. Kolla upp det! Detta är super lätt, och bortsett från att ta tid att äta alla godis,...

Altoids ficklampa/plånbok

detta är min första instructable så det är inte perfekt. Detta är en mycket liknande men lätt blixt/plånbok. Läs hela vägen igenom först.Steg 1: Vad du behöver En Altoids plåtburk med locken bil mätare ljus (en led fungerar)en switchen borr (en dreme...

RFID-bevis Soda kan plånbok

detta är ett svar på dogsrcool2me's "RFID-Secure plånbok." Det är samma koncept, utom den är gjord av två läskburkar och vissa förpackningar tejp. Och det är mycket slarvigt. Jag är faktiskt ganska skäms för mitt slarv.Jag skulle föreslå att anv...

Enklaste Altoids Tin plånbok

har någon extra Altoids burkar liggande? Ja? Insåg att, försöka sätta i ett kort, det fastnar, och är svårt att komma ut? Här är en enkel 1 steg lösning på problemet.Steg 1: Steg ett-avslutad Summera dina räkningar på ett sätt så att du kan placera k...

Altoids kan svalare

jag undrar hur man håller en soda cool med en Altoid tenn. Detta är vad jag kom med.Steg 1: Få material Behöver du: Altoids tenn is kan soda aluminiumfolie eltejpSteg 2: Skär aluminiumfolie Skär tre bitar av aluminium som är stor nog att täcka botten...

Plånbok storlek Photo Frame Altoids Kit

dessa steg guidar dig genom för att göra en plånbok stora fotoram som kommer fir i en Altoids kan i delar. Den färdiga, sammansatta produkten bör titta liknar detta.Steg 1: Gör framsidan av kroppen Skapa framsidan av kroppen. Jag satte 1/4 tum hål i...

Altoids plånbok + Dispenser

göra en altoids plånbok som doserar dina pengar, innehar kreditkort, kvitton och mynt! (Min första insructableVÄNLIGEN RÖSTA!Steg 1: objekt 1. Altoids plåtburk2. massor av pengar av samma slag3. någon form av kniv och tång för att klippa och böja på...

DIY Euro plånbok

detta är en instructable hur man gör en euro plånbok. Tidigare i år mitt hemland Slovenien blev medlem i europeiska valutaunionen och tog euro för sin valuta. Så i stället för papper pengar hade vi i våra plånböcker innan, vi nu har en hel del mynt.....

Hur du anpassar din Altoids Survival Kit

katastrofer som Japan 2011 och Katrina, påminna oss. Vår enda verktyg är vår överlevnad kunskap & vad vi har på oss eller inom räckhåll. Medan jag bär normalt en fanny väska eller ryggsäck, tar jag en Altoids Survival Kit på allvar. På ett bröllop dä...

Altoids tin Micro SD innehavaren

på radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från börj...

Altoids Amp

du kanske har sett DIY altoids amp någon annanstans, men här är lättare än de andra planer jag har sett. Detta projekt kan slutföras i ett sammanträde, beroende på hur länge detsitter är och hur exakt du göra allt. Det kostar ca 10-15 dollar beroende...

Elektriska Altoids gitarr/Ukulele

beslutat att göra en Altoids gitarr till min klass efter att ha sett något liknande online. Det slutade ser ut mer som en ukulele än en gitarr, så här det är... min elektriska Altoids ukulele!Steg 1: Material & verktygMaterial--Altoids Tin-Trä lister...

Altoids Halloween kontor dekoration

här är en skrivbord topp dekoration som kommer få dig i en anda av Halloween. De är snabbt och enkelt att göra och kräver inte en massa varor. Dessa skulle göra unika Halloween party gynnar. Jag använde några pumpa strån men regelbunden färgade strån...