Altoids bälte spänneHej i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Altoids bälte spänne.

P.S. sorry för dåliga bilder :(

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bälte spänne Cover

hur man gör en täckmantel för ett bälte spänne med:Hub cap grejen,Plåt,Fyra skruvar,Borrmaskin,Orbital sander,Jig sågar.Steg 1: Få täcka Skär jag ut del av hub cap sak med jigg sågen på omslaget. Sedan rengjorde jag det.Steg 2: skruvar Borra fyra hål...

Hur man gör en bälte spänne för "Go Texan Day"

Jag gjorde ett bälte spänne från grunden för min 5-årige son att bära "Gå Texan" dag. Vad är "Go Texan Day" din ställa, väl en gång om året rodeo kommer till Houston Texas och runt det tid allt som området skolor utse en "Go Texan...

Fjärrkontroll/NES controller / oavsett bälte spänne!

Detta är en stylin' tillägg till din nuvarande mode uttalandeSteg 1: Skaffa en metall spänne bälte med spänne ta bältet och ta bort spännet. en skruvmejsel kan vara till hjälp i detta.Steg 2: ta industriell styrka kardborrband och fäst till bälte fäs...

Spel och titta på bälte spänne

jag älskar Nintendos spel och klockor. För mig är detta min barndom, tappats upp i små, fickformat, rektanglar av härliga spelglädje.Min första någonsin var en Donkey Kong Jr när jag var 7. Inledningsvis kämpade jag för ett par dagar att få den lilla...

Trä bälte spänne

i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde ett bälte spänne vid praktiskt taget ingen kostnad.Du behöver:Ved (gren)Sand papper (80, 120, 240, 380 och 600 grit)LinoljaTung oljaSågTråd klädhängareWire cutter2.0 mm borrBorrmaskinSuperli...

Cykel bälte spänne däck korg

jag försöker lista ut ett sätt att göra något med mina gamla eller trasiga däck som jag inte använder längre. Så mycket arbete går in i teknik, design och produktion för dessa högkvalitativa gummidäck det vore synd att bara kasta bort dem. Jag fann a...

Android bälte spänne

någonsin viljat en själv ändra Bältesspänne. så kan du där ett hundratal olika bälte spännen på en dag? Vad sägs om att ha en polis siren på en Bältesspänne? Jo jag hade så jag tog min gamla och obselute HTC hero och förvandlade den till något jag bä...

Gjuten aluminium bälte spänne

ungefär ett år sedan hade jag en sparsamhet butik Prom part att närvara, och blandmånga andra jems som jag hittade var en fullsatt bälte med Mistfits logotypsom spänne. Det var cool, men jag ville göra min egen spänne tillanpassa det lite mer.Här är...

Hur man gör en ford bälte spänne

damerna älskar en man med mod och alla vill ha något som sticker ut i en cool sätt! Tja, är Ford Belt Buckle nyckeln till redneck framgång!Steg 1: Skaffa en Ford emblem Gå till din lokala junk yard. Ta med en skruvmejsel eller mejsel att bända emblem...

Anpassade bälte spänne

hur man ta egna bilder/mönster och lägg dem i en rad Bältesspänne.Verktyg du behöver:Gjutning hartsKatalysatorKlara bandSaxBunke & blandning verktygBildTom BältesspänneSteg 1: Verktyg tid Först träffas alla dina verktyg för enkel åtkomst.Mät ditt bäl...

Olje-Cap bälte spänne

detta Instructable visar de grundläggande stegen för hur du bifoga en gammal och slå upp found-by-the-side-of-the-road olja cap på ett billigt Bältesspänne.Saga: ok, så det är inte mycket av en saga. Jag var i stan för en vecka sedan, och en av mina...

Ingen svets bälte spänne

jag personligen inte ett fan av ett spänne och tungan typ spänne och plast lås typ av har en billig känner till det själv.Detta var anledningarna till att jag gjorde mig ett spänne för min egen vardagliga sadelgjord bälte för en tid sedan. Spännet är...

Funky-Retro-billiga Ass bälte spänne

gör du egna Funky bälte låsbeslaget, från en gammal bälte och en tejp casset. Vara kool kid med dina kompisar!, eassiest och billigaste alternativet utan att behöva köpa ett spänne!Varning: när du använder denna produkt kan orsaka en märkbar ökning a...

Geeksta Processor bälte spänne

det har varit massor av framsteg på senare tid relativt till identitet nördar: mer och mer, vi bekräftar vår dedikation till världens tönt på flera sätt, nämligen genom hur vi klär, med dessa Thinkgeek t-shirts som vanliga dödliga inte kan förstå men...

Blinky bälte spänne

jag gjorde en stora Bält häromdagen & vid ytterligare inspektion märkte jag att det var en hel del utrymme bakom rösterna bälte låsbeslaget för ett projekt...Steg 1: Skapa en Uber Throwie jag gick ner till min lokala råtta Shack och plockade upp någr...

Koppar bälte spänne

detta är en del av ett annat projekt jag arbetar på, men kan ändras för andra användningsområden. Jag hade gungade en idé runt för ett par år som krävs för en platt Bältesspänne, men varje spänne Tom jag hittade var böjda. Slutligen sprang jag över e...

Fars dag bälte spänne

göra din far en rustik snygga koppar spänne för fäder dag. Detta kan göras med någon design som du vill det är mycket lätt att anpassa sig till någon design som du gillar.Material och verktyg som behövs:-Kopparrör 3/4" diameter-Koppar plåt (jag använ...

Kassett (band) bälte spänne

jag såg Fblades Funky-Retro-billiga Ass bälte låsbeslaget och tänkte som ser bra ut men jag ville göra min egen som jag kunde sätta på olika bältenSteg 1: verktyg Här är verktyg och material jag använt, inte alla av dem är bilden:2 platta skruvdragar...

Bälte spänne från leden markör

Det första steget att göra detta projekt är att hitta ett objekt som kan användas som ett bälte låsbeslaget. Jag använde en trail markör men något kan användas som en ersättning, det det begränsas av din fantasi bara.Steg 1: Att göra ryggen För att l...