Altoids Can - kylskåp Magnet penna arrangörhar alla (3) av din pennor eller pennor praktiskt direkt på kylskåpsdörren, tack till detta händig instructable...

Gillar det? Ta ett ögonblick eller två till "+" och tillåter mig det känslomässiga stöd endast en robot skjorta kan ge! : D

Jag har personligen mycket erfarenhet med pennor och deras lömska kusiner, dem pennor. De verkar alltid fly mitt grepp särskilt när jag behöver dem mest, oavsett om det är för underteckna ett papper eller efterbehandling några läxor.
Vanligtvis skulle denna frånvaro leda till alla i våra hus räder lådor och skåp som lilla viking berserkers withouth coola hattar och hjälmar och funky rustningar.
Naturligtvis, när jag såg att det fanns ett kylskåp Magnet tävling, kombinerat med min underlig önskan av bekvämt pennor och pennor ledde mig till denna skapelse.
Förhoppningsvis kommer få du inte lite eller stucken, kanske lite förvirrad eller trampade.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Scoochmaroo kylskåp Magnet

detta är en post för weekly challenge. Eftersom origami är så vacker ville jag göra ett origami hantverk som skulle vara praktiska och användbara. Jag gjorde en kylskåp magnet för denna tutorial. Jag definitivt gör mer origami bitar till användbara s...

Funko mysterium Mini fall penna arrangör

Hej och Välkommen till mina instruktioner för en Funko mysterium Mini fall penna Organizer! Jag hoppas att följande bilder och bilder är kan hjälpa dig att göra en riktigt awesome verk av handgjorda hantverk.Vad du behöver-Funko mysterium mini fall-1...

Hylian Shield kylskåp Magnet

så tillbaka när jag köpte min ocarinas, jag kom över denna lilla sak. En Hylian Shield myntverk tin! Jag var bara tvungen att ha den. När jag avslutat alla myntverk, jag ville hitta ett annat syfte för det och detta är slutresultatet. En kylskåpsmagn...

Att göra en kylskåp Magnet blomvas

lägga till lite färg och mängd i ditt kök med kylskåp magnet blomvas. Lätt att göra och ser förändringar som du sätter i färska blommor.När kyl Magnet utmaningen tillkännagavs, lade jag fram en fin liten kylskåpsmagnet instructable en vecka tidigare....

Hur man skriver in Instructables kylskåp Magnet utmaningen

resultat är upp!Är de stora tävlingen tidsfristerna för långt bort? Vill du ha någon omedelbar tillfredsställelse? Vill vinna en robot t-shirt? Här är din chans!Vi kör en annan 1-veckas tävling: Instructables kylskåp Magnet utmaningen!Kolla in dessa...

Det bästa kylskåp magnet pengar kan inte köpa

med hjälp av magneter från en död 3,5-tums HDD och en bit tråd, jag gjorde en urstark kylskåp magnet. När jag säger super stark, menar jag det här kommer att hålla upp allt jag någonsin velat sätta på mitt kylskåp.Steg 1: Hitta en gammal hårddisk och...

CheapGeek - göra kylskåp magneter-(ej original alls)

göra ditt kylskåp personlig med din egen skit magneter.Här är den affären - efter att ha sett alla magneten Instructibles,och med magneteroch kylskåpoch skit att gå på den,Jag tänkte varför inte göra och lägga till mina egna magneter.Jag hade överbli...

Boutonniere / kylskåp Magnet (3D tryckta med luft växt och magnet)

jag designade och 3D tryckt några intressanta behållare baserat på geometriska former påverkas av mitt intresse för helig geometri. Utforskandet av blandning av organiska och oorganiska former och tomt utrymme är kärnan i dessa bitar. Så här är några...

Hängande Zip slips penna arrangör

Hej alla,Jag hade massor av zip band liggande och ville ordna alla papper på mitt skrivbordSå jag tänkte med detta projekt som använder zip band, organiserar penna och ävenFungerar som en dekoration som det ser väldigt bra. Detta projekt är mycket lä...

Penna arrangörer

Jag var trött på att ha min penna låda förvandlas till en låda av röran. Så jag bestämde mig att försöka göra några akryl lådor att organisera lite. Jag gjorde det på Techshop! http://www.Techshop.wsSteg 1: Sortera, laxermedel och åtgärdJag sorterade...

Tyg kylskåp magneter för barn

Jag får denna idé i mormors besök. Mina barn älskar att leka med hennes magnet ladybird. Men det är små och jag var alltid rädd att hon kunde sätta magneten i munnen.Min idé är att ha ett tyg bilder med magneter så att hon kunde leka med dem, denna t...

Penna arrangör för formuläret innehavare

Det är en liten avdelare till hålla din pennor och pennor från att flytta runt inuti din form innehavaren.Här, maskin vi ett Lagervara aluminium bar att hålla 7 instrument, plus ett extra gapet mellan innehavaren och kanten av fallet, vilket räcker f...

Magnetiska anteckningsbok och penna (kylskåpsmagneter)

denna magnetiska anteckningsbok och penna är perfekt för att göra livsmedelsbutiker listor, ta ner telefonnummer, eller skriva påminnelser till dig medan du är i köket. Detta är ett ganska enkelt projekt som kräver saker som du förmodligen redan.Steg...

Magnetiska krydda Rack för kylskåp

om du vill hitta en kryddhylla att hålla alla dina olika sorters kryddor, men du vill inte köpa alla nya kryddor, här är en idé som fungerade som magi för mig:)Steg 1: Samla leveranserFör detta projekt kommer du att behöva:1 limpistolVarmt lim pinnar...

Hemliga Altoids Dart pistol

okej, så detta är verkligen kommer att vara en otroligt enkel bygga. Jag var bara uttråkad, njöt av att göra min sista instructable, och bestämde sig för att se om jag kunde kasta något tillsammans med (gissa vad?) en Altoids tin och en Bic penna. Na...

PVC-pennan arrangör

här är en snabb en billig penna och penna arrangör kan du bygga ut ur pvc leda i rör som var ganska billigt att göraSteg 1: leveranser leveranser används* 2 olika storlek 2 fot pvc-rör* klämmor* gorilla lim* sand papper* dremal* svart glans och rensa...

Nexus 7 smarta fallet med sugru & magnet

kort efter folk först fick sina händer på Nexus 7, någon hittat att det svarade på en magnet som placeras i ett visst område, ungefär som iPad smart fall. Ingen av de fall jag såg hade detta, inte heller kan jag hitta en som öppnade over-the-top som...

Katt och mus kylskåpsmagnet

Här är en oemotståndlig kylskåp magnet som tar minuter att skapa på en laserskärare.Steg 1: Detta kylskåp magnet var klippa ur en bit skrot.188 plywood. Du måste vara mycket noga med att inte förlora musen genom nätet. Klipp ut katt och råtta som vis...

Glitter magneter gjorda med nagellack

När jag fick reda på Instructables har en Glitter utmaning, jag visste bara att jag var tvungen att skriva in den. Jag har varit funderar för ett par dagar på vad att göra och i natt, tänkt jag äntligen på något--kylskåpsmagneter med glittrigt nagell...