Altoids kul-kit!Hej, vill göra en kul-KIT!? Tja, din på rätt ställe, så, låt oss komma igång!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids Paracord Kit

det var jag, jag hade precis avslutat bort de sista Altoid i tenn. Jag hade ingen aning vad jag ska göra med den. Jag iväg det till sidan att fungera med min paracord, och det slog mig. Altoids Paracord Kit! Dess ett kit som har nästan allt du behöve...

Altoids Survival Kit 2.0

Hej jag är BudgetBugout och i detta Instructable jag visa er min nya och förbättrade Altoids survival kit! Även om detta kit är anpassad efter mina behov och miljö anser jag att grunderna i detta kit är tillämpliga för alla! Välkommen att lämna komme...

Altoids Survival Kit och nyckelring överlevnad

Wow, instructables.com har en hel del människor som ger deras idé vad är en perfekt survival kit. Tja, det är bara bra. Så blir detta survival kit som resten...Steg 1: Introduktion till efterlevandeKom bara ihåg kunskap och överlevnad är nyckeln. Om...

Altoids survival kit 2!

Detta är den andra altoid box survival kit, probly eftersom den senast jag gjorde hade inte bilder.Har du någonsin tappat? Vi är du rädd? MEN har du har din speciella en av en slag altoid survival kit? Sedan överlevde du!Steg 1: Överlevnad saker!Jag...

En faktisk Altoids Survival Kit för billiga

inte nämna några namn, men ofta gånger jag ser kit som ser ut som de väger 500 pounds och inte ens passar i din ficka. Detta kit är helt innesluten i burken, utom ranger bandet. Dock ranger bandet faktiskt ytterligare kompresser i kit, vilket gör det...

Bättre Altoids Survival Kit

jag har sett många "Altoids Survival Kit" här på instructables och trodde jag skulle göra min egen som ett stort utövandet av vad jag skulle ta om jag var begränsad. Känns detta survival kit tar från en massa andra kit du kan hitta, men eliminer...

Giant Altoids Survival Kit

The Giant Altoids tin. 10 uns Altoids. Det är 5.681818181818182 vanliga burkar värt myntverk. Jag kan inte ens förstå att. Denna Altoids tin är så stor, det kan passa andra Altoids burkar inuti.Följa den häckande ryska Altoids burkar. (Ok, så den tre...

Ultimate Altoid survival kit!

Okej, det har varit en massa prat om altoid tin survival kit. Jag har sett kit som var väl tänkt ut och praktiskt möjligt, och kit som var fruktansvärda och idiotiskt. Men efter mycket arbete och utmattning, jag har hittat den ultimata altoid tin sur...

Hur du anpassar din Altoids Survival Kit

katastrofer som Japan 2011 och Katrina, påminna oss. Vår enda verktyg är vår överlevnad kunskap & vad vi har på oss eller inom räckhåll. Medan jag bär normalt en fanny väska eller ryggsäck, tar jag en Altoids Survival Kit på allvar. På ett bröllop dä...

Farbror AZ: s Altoids Survival Kit

ALTOIDS SURVIVAL KITOK, låt för att starta, mig säga att detta faller i kategorin "bättre än ingenting", men med lite av tanken och massor av upplåning av goda idéer från andra kit och andra Instructables®, jag tror jag kom med en ganska användb...

Altoid Survival Kit fickformat!

Steg 1: material Här är de saker jag lagt i min kit! 1) 2 små väskor 2) 2 bomull svabb 3) 1 kniv Bryne 4) liten ficka kniv 5) gummiband (inte hade några bra sådana) :( 6) tand plockar 7) 5 stycken stride tuggummi 8) 2 födelsedag ljus (används för att...

Surival serie: Grundläggande Altoid Survival Kit

varje vill lära sig hur man gör en Altoid Survival Kit lätt? Tja, har du kommit till rätt ställe!Steg 1: Montering ditt kitVad jag har i min topp till botten och vänster till höger:Altoid Tin (där jag tejpade på insidan omslaget-akut info och Exotac...

Ultimate altoid survival kit #3

detta är min 3: e survival kit andra 2 heter ultimate altoid survival kit, ultimate altoid survival kit #2Steg 1: Viktigt material! detta är en smalls altoid survival kit inte regelbundna eller cirkulär för mer information titta på introSteg 2: mater...

Ultimate altoid survival kit #2

enkelt. fast.Easy.could säkra ditt liv.Steg 1: Viktigt material! en sak innan vi börjar måste du ha en cirkulär altoid can...ot rectangluar men om du ser på min andra altoid kit Sök ultimate altoid survival kit och det är den första.Steg 2: material...

DEN andra Altoids Survival Kit

när du är strandsatta, och i en överlevnad situationen, den första och enda sak du vilja är... ALTOIDS!!! Tja, denna ins't myntverken, detta är min version av den berömda och mycket mycket så fantastiska Altoids Survival Kit! Efter lite hjälp från mi...

Pro Altoids Survival Kit

Jag har sett många versioner av denna miniatyr survival kit. Vissa, jag har sett, hade lysande idéer, medan andra inte var genomtänkt. Jag har tagit idéer från andra survival kit och kombinerade dem med några idéer av min egen. Jag vill också påpeka...

Enkel Urban-utomhus Altoids Survival Kit!

Ja, det är en annan altoids survival kit. Men denna täcker allt från första hjälpen brand börjar matlagning till signalering till, du får idén. Så, vill du se vad du ska sätta i den? Ja gör du.Steg 1: Folie och näsduk Detta steg täcker folien och näs...

Små Altoids Survival Kit

detta survival kit är verkligen lätt och kan vara nästan var som helst i fickan! Den innehåller några av de viktiga objekt som du kan behöva överleva och frodas! (En lista ingår i botten) Ända sedan jag har sett "Altoids Survival Kit" Jag tänkte...

Ultimate altoid konst kit

detta är min lilla bärbara konst kit närhelst du har inga verktyg för att rita med eller något du kan använda detta!Steg 1: material 1) altoid vanlig plåtburk2) 2 linjaler perfekt skuren för att passa upp3) en bunt papper som använder 2/3 av kan4) 2...