Altoids Tin bil säkringshållareAltoids Tin bil säkringshållaren. Förmodligen en livstid leverans.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids tin Micro SD innehavaren

på radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från börj...

Altoids Tin 1/8" Stereo Mixer

Min bilstereo har endast en "Aux ingång, men jag har flera prylar som jag vill höra på en resa utan byta kablar: MP3-spelare, talar GPS, Blackberry, XM spelare, Kindle, etc.Jag kunde inte hitta en kommersiell lösning, så jag kom upp med detta lite pa...

Desulfator för 12V bilbatterier, i en Altoids Tin

Hej alla!Efter ett år eller så av läsande och dreglar över andra människors fantastiska projekt på dessa sidor bestämde jag mig att slutligen göra en av mina egna. Här är min första instructable, en version av den populära batteri Desulfator, som jag...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

Altoids Tin elektriska tändare

elektriska tändare är en underskattad uppfinning, vilket gör att uppvärmning utan låga. Även om en majoritet av dessa elektriska tändare är bra på egen hand, ibland är lite svårt att lagra på platser de skulle vara bra (t.ex fickan) och är ibland myc...

Altoids Tin Mixer

Detta projekt var inspirerad av mikeasaurus' riktigt cool armbandsur skivspelare. Jag såg det fyra år sedan och utlovade en vän (det är du K Mac) jag skulle göra henne till en eftersom hennes son är en DJ/rappare. Hon var också min leverantör avAltoi...

1W Altoids Tin Laser!

Just Imagine-kraften av en 1w laser, men i pocket sized paket i en Altoids tin! Det är otroligt ljusa-perfekt för star pekar.Vi börjar med listan delar:~ Altoids tin~1-2w 445nm laser-diod (Ebay)~12x30mm Aixiz laser module (Ebay)~ AixiZ tre element gl...

En Altoids tin läderfodral

Mest upplysta folk vet att Altoids tin är en av de största uppfinningar kända för mänskligheten. Jag har flera som jag använder för olika saker och min dotter har använt en för en plånbok som hon håller kort och kontanter i inuti sin handväska. Jag b...

Altoids tin bärbara ljus

tid att göra en bärbar akut / backpacking ljus av en begagnad Altoids tin.Steg 1: Smält vax Få ett par små $0,99 ljusen från lokal ljus butik. Jag föreslår citronella för camping. Ta vekar ut och skär resten av ljuset i vax marker. Smält vax marker m...

Altoids Tin Longboard bild handskar

detta Instructable visar dig hur man gör ett par longboard bild handskar. Din glidande yta kommer att vara locket på burken.Bilden är används i longboarding och skateboarding för powersliding tricks. Bild handskar tillåter föraren att placera sina hä...

Biltvätt leksak från Altoids Tin

Vad liten en skulle inte som sin egen mini bil scen komplett med biltvätt?Detta instructable visar dig hur man gör en liten värld för små bilar ur en Altoid tenn, papper och några rekvisita.Steg 1: Vad du behöverRen Altoids TinSvart papperGula papper...

Altoids Tin USB-hubb

detta är en 3 port USB-hubb med en flexibel manliga port leder ut. Hela är mycket enkelt att bygga och är en rolig hårdvara hacka. Navet är också inbyggda i en altoids tin, nu får du några lustiga ser från människor när de ser du ansluta din flash-en...

Altoids Tin plånbok

detta mångsidiga godis tin kan också användas som en plånbok! Om du inte har redan upptäckt, standard kredit kort och ID passar perfekt i det ärevördiga Altoids tin. Kolla upp det! Detta är super lätt, och bortsett från att ta tid att äta alla godis,...

DIY Altoids Tin bedöva Box | ZAP dina vänner!

Hej alla och Välkommen tillbaka till en annan Ben bygger instructable!I detta Instructable, vi använder en billig elpistol-modul från eBay och kombinera det med en Altoids tin att skapa en enhet kan göra även de tuffaste killen wince. Tanken är att h...

Pocket Sized Altoids Tin Racer

har du någonsin fått uttråkad i skolan eller ville gör dina vänner avundsjuka med något de inte hade? Här är väl det, detta är vad du har alla väntat på... Ficka storlek Altoids Tin Racer!Steg 1: Material: att få tenn Min tenn var inte en vanlig Alto...

Hopfällbar Altoids tin barbeque

Samtidigt söka instructables hittade jag en massa Altoids survival kit och grillar så jag beslutat att göra en själv. Till skillnad från de otaliga andra Altoids grillkvällar och grillar gruvan har ben och är hopfällbar. Jag har hittat flera ' ibles...

Mini pärla styrelsen i Altoids Tin

Jag älskar pärlor! Fråga någon jag känner och de kommer att säga att jag är beroende av dem. Plus att jag jobbar alltid på 2 eller 3 projekt samtidigt och aldrig har tillräckligt med utrymme. Så jag tänkte att det skulle vara trevligt att ha en mini...

Altoids Tin akvarell kit

detta var inspirerad av Truemirrors Altoids Tin mini akvarell paintbox. Jag ville ha en mycket liten akvarell resekit att gå med min moleskine pad.Steg 1: Paintbox i små Altoids Tin Följande Truemirrors riktningar, jag gjorde en liten Altoids tin i e...