Altoids Tin dekoration, Pt.1: Få rätt storlekAltoids burkar! En konstgjorda wonder! Jag gillar att använda mynta burkar som min plånbok - de är robusta & praktiska. Men jag började oroa sig... Vad händer om jag glömmer det är min plånbok och jag lämnar det någonstans? Vad händer om en mint-älskande tjuv stjäl det bort?? Vad händer om den hamnar i en låda med mynta burkar - hur vet man vilken som är min??? ... Detta är de saker som håller mig vaken på natten.

Så, min lösning... dekorera dang tenn! Använda laserskärare la la la, jag kan få en mycket exakt mätning, & när jag gör min fil, kan jag använda den om och om igen till... DEKORERA. ALLA. DEN. BURKAR.

Kewl. Låt oss göra it...get yr saker tillsammans...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoid Tin minne spelet

trött på ditt minneskort blir repig, böjda och märkt så du redan vet vad på andra sidan?Inte säker vad till gör med alla dessa Altoids burkar du har liggande huset?Jo har vi den instructable för dig!Finstilta: Observera att Altoids burkar kan få repa...

Altoids Tin

gjorde jag av tristessSteg 1: ta Vad du behöver att få 1 Altoid tin 1finger ljus kniv tång/tråd fräsar Duck tape och små saker du vill sätta i detSteg 2: Skär hålet Få din kniv och skär hål i samma storlek som ljusetSteg 3: Sätta ljuset i håletSteg 4...

I din ficka Altoids Tin få bra vård paket

någonsin finna dig behövande en få väl kort och vet inte vart de ska vända? Jag har just lösningen! Vad sägs om en vård paketet kit som passar i din ficka? Här har du sätt att göra en av en förändrad Altoids tin. Denna super söta & unik gåva är säker...

Hur man gör Altoids Tin högtalare

Alla vill ha högtalare, men de är ofta mycket dyra, och är inte bärbar alls. Chansen är stor att du har fått mycket av dessa semester eller födelsedag kort att sjunga till dig när du öppnar dem. Kanske fick du en oönskad gåvan som råkar ha en högtala...

Altoids Tin bröd baka (överlevnad bröd)

som vi sett under hela denna webbplats och andra, Altoids burkar kan användas för en mängd saker. Några exempel är överlevnad och eld startpaket. Heck, packa jag en av, om inte båda, varje gång jag laddar min pack. Som helst, har jag aldrig sett en A...

Altoids Tin Martini Kit

det finns många Altoids tin survival kit ute, men bara en innehåller vad du verkligen behöver i en nödsituation.Steg 1: Bygga det Allt du behöver för att vara förberedd i varje nödsituation är en Altoids eller motsvarande tin, några små flaskor (den...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Altoids Tin Pocket Abacus

göra en ficka abacus från en tom Altoids tin. Den ursprungliga lågteknologiska kalkylatorn, nu i fickformat! Perfekt för beräkning av tips på restauranger, så länge din check inte är mer än en miljon dollar.Steg 1: material Material som behövs:Tom Al...

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

Altoides Tin Calculater

detta är min tutorial för min Altoides calculater, jag måste erkänna det är inte snyggast men det fungerar.Steg 1: material -Små och billiga calculater-Altoides tin-Nål näsa tång-borrmaskin-skruvar-Paint(optional-makes it much easier)Steg 2: Ta isär...

Altoids Tin elektriska tändare

elektriska tändare är en underskattad uppfinning, vilket gör att uppvärmning utan låga. Även om en majoritet av dessa elektriska tändare är bra på egen hand, ibland är lite svårt att lagra på platser de skulle vara bra (t.ex fickan) och är ibland myc...

Altoids Tin Mixer

Detta projekt var inspirerad av mikeasaurus' riktigt cool armbandsur skivspelare. Jag såg det fyra år sedan och utlovade en vän (det är du K Mac) jag skulle göra henne till en eftersom hennes son är en DJ/rappare. Hon var också min leverantör avAltoi...

Altoids Tin Bärbar Fan

har vi en Altoids tin, och en vattenflaska. Vad kan vi göra med det? Varför inte göra en fläkt? Det är vad jag gjorde. Jag utnyttjade kurvan för vattenflaska att göra fläktblad, och en gammal motor att snurra det runt.Jag använde locket på vattenflas...

Altoids tin Micro SD innehavaren

på radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från börj...

Altoids Tin Mini trädgård

Du inte har en egen trädgård, men vilja bo i en grön miljö? Varför inte du göra en Altoids Tin Mini trädgård för skrivbordet? Använd en tom Altoids tin. Lägg i en bit vävnad, lägga till trädgården krassefrön och vatten och vänta 3 dagar. Glöm inte at...

Altoids tin candle

en enkel instructable att lära dig hur man gör en lätt ljus för camping eller överleva i vilt, och även det är ett bra alternativ till att använda elektriska lampor.Steg 1: Saker som behövs Allt du behöver är en glasburk eller något annat att smälta...

Altoids Tin gitarr

detta är min ta på otroliga Altoids Tin gitarr. Bumpus ursprungligen gjorde det, och det har varit många kopior. Här är min.Steg 1: material I used-ca 5 träribbor från home depot (paint omrörare)-3 små ögat skruvar-en altoids tin-de tre första sträng...