Altoids Tin Martini Kitdet finns många Altoids tin survival kit ute, men bara en innehåller vad du verkligen behöver i en nödsituation.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids Tin Travel Kit

skapa en rolig, nyttig och fickformat kit att ta överallt du går eller använda i huset!-Ett roligt projekt att göra med barn du barnvakt, syskon, vänner, eller bara själv!-Altoids burkar är några av de coolaste skapelserna på jorden. De luktar gott,...

Altoids Tin Survival Kit V2

Steg 1: Skaffa Altoids Tin Altoids kan köpas på någon bekväm mart eller livsmedelsbutik. Jag har vanligtvis flera å bara för att jag tycker om dem!Steg 2: Bestäm syftet med artiklarna Som ni kan se, jag har ändrat detta kit från mitt tidigare inlägg....

Altoids tin dental kit

jag behövde tänka på något unikt att göra använda av en altoids tin. Survival Kit är bra får mig inte fel, men vad sägs om de nätterna du "somna på någon annans hus". En pocket sized altoids tin med tandkräm, tandborste, tandtråd och smärta medi...

Smygande Altoids Tin Grooming Kit

den Smygande Altoids Tin Man Grooming Kit , är perfekt för att hålla ditt skrivbord eller bil för de gånger när du verkligen behöver den.Leveranser:Verktyg:SharpieKniv eller saxLimpistol"Ingredienser"Altoids tin, färg valColgate wisp tandborsteN...

Ultimate Altoids Tin Survival Kit

detta är min version av en kompakt DIY Altoids survival kit. Det har funnits många av dessa bokförda på denna webbplats och jag har tagit del av deras idéer och många av mina egna för att skapa den ultimata kit. Survival kit är min något större än de...

Ficka storlek Altoids Tin Survival Kit

detta är vad jag tar med mig när jag vandra, camping.Jag ville försöka göra min egen och jag fann att dessa poster kommer att fungera för mig! Du borde testa att göra en alltför :)PRODUKTER:Liten påse, hålla altoids tin i dettaAltoids tin - hålla mes...

Altoids Tin akvarell kit

detta var inspirerad av Truemirrors Altoids Tin mini akvarell paintbox. Jag ville ha en mycket liten akvarell resekit att gå med min moleskine pad.Steg 1: Paintbox i små Altoids Tin Följande Truemirrors riktningar, jag gjorde en liten Altoids tin i e...

Altoids Tin Survival Kit

göra en altoids smalls tin till en survival kit!Steg 1: objekt Dessa är alla saker du behöver lägga till också lägga till matcher och en anfallare.Steg 2: Sätta det hela iSteg 3: multiverktygEtt multiverktyg kan göra olika överlevnad aktiviteter håll...

I din ficka Altoids Tin Meditation Kit

någonsin finner dig själv mitt i allt eller mitt i ingenstans behöva stoppa och jorda dig själv med lite meditation? Tja, nu kan du! Jag är här att visa dig hur lätt det är att göra en skarp, kompakt och nyttig meditation kit som passar rätt in i din...

Hur man gör i fickformat Altoids Tin konst Kit!

Hi! Detta är min första instructable så inga män kommentarer tack! Väl hade beslutat att göra detta instructable eftersom jag var ute efter en ficka storlek art kit, men jag kunde inte hitta något så jag bestämde mig att göra min egen. så Vänligen nj...

Min Altoids Tin Survival Kit

min Altoids överlevnad tenn komponenter:1.Condom-kan användas för förvaring av vatten eller dess avsedda ändamål.2. silver mynt-används för valuta/byteshandel wtshtf.3.Gauze-används för mindre skador som nedskärningar eller skrubbsår för att stoppa i...

Altoids tin mot tristess survival kit

har du någonsin haft att vänta i kö i en butik, eller någonsin sagt till dig själv, "Man, jag önskar jag hade ___ just nu." Bra med denna enkla instructable känner aldrig du som sätt igen.Du behöver:En Altoids tinGummiband6 inches av 6 inches av...

Altoids Tin: Pocket Survival Kit

jag vet att ni har troligen sett dessa förut. Jag har också. De jag har sett både utanför denna app och i det har dock varit mycket dålig representationer av vad denna lilla sats kan vara. Detta kit bör göras på din person hela tiden och kan vara en...

I din ficka Altoids Tin C.S.I. Kit

någonsin hitta dig själv på en Brottsplats och har inga verktyg för undersökning? Vilken besvikelse! Ja, aldrig igen! Stoppa detta lilla kit i fickan och vara redo för bäst och värsta av brott. Inuti hittar du alla grundläggande utrustning du behöver...

Fickformat Altoids Tin första hjälpen Kit

efter flera incidenter, jag har hittat något som jag tror skulle vara till hjälp för alla även om de inte använder den. Här är den första hjälpen Kit.Steg 1: leveranser Vad vi kommer att sätta i första hjälpen tenn.Steg 2: De 3 Flor Madrassera Ta Flo...

Hur man gör en Altoids Tin Biker's Survival Kit

jag har varit mountainbike för ett par år nu och jag vet vad det är som att köra in i ett problem och vara oförberedd. Dock gjorde jag denna fiffiga lilla survival kit för cyklister som kommer att stöta på samma problem som jag gjorde. Detta kit är f...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Saxofon altoids survival kit med regelbundna altoids tin

du behöverAltoids tinvasstejpchapstick tubeSteg 1: hur man lägger em' i tenn göra det i ordning bilder säga tillSteg 2: stänga tenn måste du ha tejp för detta jag använt svart tejp på gångjärnssidan eller det brukar nära (locket kommer något vinklade...

Altoids Tin: Pocket Pellet gevär

medan John Austin, författare till "Mini massförstörelsevapen" kan ha tänkt på pellet pennan, han hade inte tänkt vad det kunde bli. Att ha gjort dessa små demoner när jag var yngre i årskurs 5, vet jag hur kraftfulla de kan vara... Men större f...