Altoids Wireless Pocket Mousedetta är ett fantastiskt projekt att göra med en av de många Altoids burkar du har liggandes.
Allt du behöver är:
-Altoids tin
-Mini trådlös mus
-Blå tejp
-Batterier (naturligtvis)
-Skum, eller något liknande

Musen jag använde var en som den här:
- http://bit.ly/XhZVD5

Låter komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids Tin Pocket datum MoJo Kit

ser ut nu! Något som varje enskild människa måste ha å & i pocket! Om du har någonsin haft chansen för en spontan, sporra av ögonblick datum, du kommer har velat ha denna MoJo kit i fickan redo att gå! Någonsin varit frågade en dag eller sett en pote...

Altoids Tin Pocket Abacus

göra en ficka abacus från en tom Altoids tin. Den ursprungliga lågteknologiska kalkylatorn, nu i fickformat! Perfekt för beräkning av tips på restauranger, så länge din check inte är mer än en miljon dollar.Steg 1: material Material som behövs:Tom Al...

Altoids Tin: Pocket Pellet gevär

medan John Austin, författare till "Mini massförstörelsevapen" kan ha tänkt på pellet pennan, han hade inte tänkt vad det kunde bli. Att ha gjort dessa små demoner när jag var yngre i årskurs 5, vet jag hur kraftfulla de kan vara... Men större f...

Altoids Tin: Pocket Survival Kit

jag vet att ni har troligen sett dessa förut. Jag har också. De jag har sett både utanför denna app och i det har dock varit mycket dålig representationer av vad denna lilla sats kan vara. Detta kit bör göras på din person hela tiden och kan vara en...

Altoids Tin Pocket-Sized akvarell låda

detta Instructable, min post i fickformat tävlingen, lär du dig att bygga din egen ficka-storlek akvarell låda.Kom ihåg när du var liten och hade en akvarell låda? Ja, är detta vuxen version av den, med hög kvalitet pigment. Det bästa med det är att...

MINI-mus (Pocket Mouse)

Hej alla,Här är en annan instructable av mig. Dess en enkel och intressant arbete i som jag lärde mig hur till hacka och återskapa en optisk mus. Jag kom att märka i många skrot centrum, bland elektronik avfall finns det en hel del dator tillbehör so...

Lös pall Altoid Tin akvarell ställa

det finns många Altoids Tin Pocket akvarell färg anger ute i Instructibles Land... och för dem, jag tror ni alla. Men jag ville ha något lite mer anpassningsbar och anpassat till några konstnärer standarder. Jag är ett stort fan av 1/2-Pan akvareller...

Ghetto glas

om din på mig du inte kunde vänta på Google glas att komma ut. sedan t cam ut och du vill jag ska betala 1500 för en kortläsare. Ja kommer inte att hända så jag fick jobba på min egen ghetto glas. Först vill jag du vet det finns 2 sätt att göra detta...

Trådlös mus handske

Material som behövsEn handske som andas.Sautering järn (eller som vissa kallar det, lödning järn)Sauter (metal)Billiga trådlösa handskeX-acto knivKlistermärke kardborrband och starka lim (till exempel kisel lim)BatterierSladdarEltejpSteg 1: Beställni...

Altoids Pocket Super Lödfritt set av brödunderläggen Junior

Lödfri brödunderläggen är verkligen trevligt att snabbt prototypen en krets, de är billiga och kan användas nästan på obestämd tid. Jag gav en tanke om vad jag kunde göra att förbättra på den grundläggande bakbord och detta är vad jag kom med.Mina kr...

Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!

Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!Perfekt present för små händer...Jag gjorde alla mina barn lite fiske kit till jul!Jag gjorde dem lite olika storlekar... men en var mycket litennog för att passa i en Altoids tin... för min sonsom älska...

Pocket anpassa Theatre - AKA Altoids Cinema

jag hade en flip-telefon och jag hade en Altoids tin, så naturligtvis gjorde jag en mini teater! Gjorde jag i princip var isär telefonen och sätta ihop det till där det skulle passa fint och tätt in i altoids tin, och sedan läggas några kosmetiska mö...

Gör ett uppladdningsbart Pocket LED Flood Light [Altoids Tin]

i detta instruera-kan jag kommer att visa dig hur man gör en uppladdningsbar Pocket LED Flood Light, vad du behöver, altoids tin, 12 volt litium batteri med laddare, 24 led ljusramp, 1 hane 12v. kontakt, värme Krymp slang, silikon, 2 små magneter. ve...

Gör en Altoids Pocket RGB Color Ändra ledde ljusshow

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Altoids Pocket RGB ledde ljusshow, det finns på Ebay på denna länken http://www.ebay.com/itm/400397765920?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649 här är vad du behöver, altoids t...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Altoids Pocket-Sized bärbara Doll House

har du eller ditt barn någonsin varit uttråkad, med inget att göra? Ja är detta det perfekta projektet för dig! Det är lätt, och för att inte nämna gjord av hushållsartiklar. Om detta är ditt barn, kan det vara en stor gåva eller limning erfarenhet....

Altoids Pocket spel bröstet - 11 spel på språng

brädspel är bra. Oavsett om du sitter till en intensiv spel av Go eller en enkel omgång Tic-Tac-Toe, styrelsen spel är ett roligt sätt att fördriva tiden med vänner och familj. Jag älskar brädspel, så jag ville ha en spelet bröst som jag kunde passa...

Pocket Altoids Tin Li-Ion Extreme Desk Fan!

Detta är en instructable om hur man bygger en ficka/transportabel skrivbord fläkt. Detta är dubbla 5 volt fans kör på 7 + volt det faktiskt lägger ut en hel del luft och är ganska högt. Ytterst transportabel och extremt funktionell.Obs: Denna fläkt k...

Pocket Sized Altoids Tin Racer

har du någonsin fått uttråkad i skolan eller ville gör dina vänner avundsjuka med något de inte hade? Här är väl det, detta är vad du har alla väntat på... Ficka storlek Altoids Tin Racer!Steg 1: Material: att få tenn Min tenn var inte en vanlig Alto...