American Forest prydnadDetta instructable visar du hur till 3D skriva ut och sätta ihop din egen amerikanska skog prydnad för din julgran!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vinter snöflingor: Holiday prydnad

1 av 5 vinnande poster valt från Instructables.com prydnad Design Challenge. Den tryckta prydnaden finns för närvarande i Vita huset, kommer finnas med i Smithsonian's state-of-the-art 3D-dataplattform och kommer att gå med den lilla samlingen av Vit...

3D tryckt Holiday prydnad

Vita huset har tillkännage dess första någonsin Vita huset 3D-tryckt prydnad utmaning.Läs Vita huset meddelandet: ringer alla beslutsfattare: tillkännage den första någonsin Vita huset 3D-tryckt prydnad Challenge 3D tryckt prydnad Design Challenge: n...

ROCKOS moderna liv prydnad (SPUNKY)

Crafting dag är en mycket farlig dag :)Rockos moderna liv var en barndom favorit för mig, så i år bestämde jag mig att införliva det minnet i vår julgran med en Spunky tema prydnad. I denna tutorial kommer jag att visa dig alla steg jag tog för att s...

Pingvin present prydnad

Jag skapade min prydnad med hjälp av Tinkercad. Jag har inte tillgång till en 3D-skrivare, så jag inte har någon aning om hur detta ser ut i verkliga livet. Om du bestämmer dig att skriva ut det här, skulle jag älska att se hur det ser ut!När jag tän...

En "Enkel" multi-material 3D tryckt prydnad med Proto-pasta, TinkerCAD och Printrbot enkla metallen

' Tis säsongen för beslutsfattande och 3D-utskrifter är ett bra sätt att fira! Utforska gränslandet mellan konst och hantverk med denna enkla men teknik-kritisk metod för att göra multi-material utskrifter från en enda hot slutet system. Design till...

3D utskrivbara julgran prydnad

Detta är en lätt 3D utskrivbara julgran prydnad.Steg 1: Ladda ner filenHär är det!Steg 2: Skriva ut filenJag använde Maker bot Replicator 2 med PLA glödtråden....

3D prydnad

Detta prydnad skapades i Solidworks.Steg 1: Steg 1: skapa amerikanska flagganSkiss amerikanska flaggan och extruderad stjärnor och ränder.Steg 2: Steg 2: skiss på baksidanSkiss julgran och snögubbe på baksidan av flaggan. Sedan skriva "Happy Holidays...

3D trä prydnad w / altoid kan fall

enkelt att göra prydnad kräver endast trä, en laserskärare, ett par program och en bra fantasi. Denna process är inte begränsad till bara design används som ett exempel, liksom trä begränsningar används (. 115).Allt används i processen är som följer-...

Bacon prydnad

detta är en handledning om hur man gör en bedårande bacon prydnad! Det gör en färdig pjäs om 5 x 2 med 3, 5″ knytband hänga den.MaterialRöd filtFärg 2 filt (vit, Beige eller rosa)Röd trådTråd som matchar färg 2Tråd (ca 18″ per dekoration)Band (8 per...

Pärlmix Buster trädgård prydnad

använda upp alla de lämnade över pärlor som du vet inte vad jag ska göra med (även wonky de!) och lägga till lite färg i din trädgård med denna roliga och enkelt projekt ~Steg 1: material Här är vad du behöver:-tråd galgar-sortiment av färgglada pärl...

Duct Tape prydnad/dekoration

som jag sätter upp min julgran, jag insåg att det var alldeles för kala. Jag är min normala billigt själv, behövs för att skapa ett billigt och roligt sätt att dekorera mitt träd. Och så gjorde jag. Jag presentera för er, Duct Tape prydnad. Fina med...

Brownie mix gåva burk med prydnad

brownie mix burken är ett gammalt begrepp men jag satte en ny vinkling på det och tänkte varför inte dela min idé. Med gåva burk och prydnad ger du två presenter i ett paket och det gör för och bedårande gåva som inte behöver insvept.Steg 1: Komma ig...

DIY American Mcgee's Alice

gör att lära ungdomar tävling:Vad gjorde jag?Comic-Con hade äntligen kommit till Australien och jag älskar verkligen att få klädd i kostymer, så jag tänkte varför inte göra en dräkt från något jag gillar verkligen som ett spel. Jag skapade en Alice d...

3D stjärna prydnad

Detta är en 3 dimensionell prydnad utformad som en stjärna. På grund av att det klipptes ur fjärdedel tum röd akryl, det har en fin festliga känsla och riktigt lyser upp någon plats på en julgran. Om du vill skapa en flashig men förenklade prydnad so...

Söt ekorre prydnad

Detta prydnad tar mindre än 10 minuter! Materialen är så lätt att hitta och det är mycket enkelt att montera!Vad du behöver:En kastanj (torr, halverade)Ett ekollon (ta upp översta locket om det ser ut som en liten hatt)En acorn topp (för hatt)Gamla t...

Lätt Peasy prydnad Holiday gåvor

detta är en super lätt present att göra, ganska billig också.Detta är den perfekta billiga gåva som är söt och inte alltför personliga. Barnen älskar den. Om du har vänner som är på en diet, fyll med konfetti eller strimlad holiday omslagspapper. Jag...

Christmas Pickle prydnad

Christmas ättikslag är en charmig julgran inredning tradition semester. Den julen Pickle, eller Die Weihnachtsgurke, är något av de märkligaste moderna av omtvistat ursprung. Det var tänkt att vara från Tyskland, sedan granen har sitt ursprung där. S...

Hur man kasta en American Bullfrog efter dissektion

Följande instruktioner utformades för att ge användare en detaljerad uppsättning instruktioner för korrekt bortskaffande av amerikanska Bullfrogs efter dissekering och ordentlig upprensning av köksredskap och arbetsställen. Det är viktigt att bortska...

LED lera prydnad

bara fick en Grove - Mixer Pack i handen. Så vill jag göra några enkla prydnaden med det. Det är en förpackning med ett antal funktionella modulära kretsar. Du kan använda dem för att bygga en krets säkert, ett perfekt paket för naturvetenskaplig utb...