Amigurumi "Lilla Timmy"min nästan 3 år gamla barnbarn kärlek 's visar "Shaun the Sheep" och dess spin off "Timmy Time". Båda är program från Storbritannien och finns tillgängliga på Netflicks. När han är trött eller inte mår bra, frågar han efter Shaun fåren eller lilla Timmy. Det är hur jag lärde mig vilka de är, genom att titta på dem med mitt barnbarn. Här är mitt mönster och anvisningarna om hur du skapar en amigurumi "Lilla Timmy".
Se Steg
Relaterade Ämnen

Amigurumi virka mönster två lilla björnen Amanda och Annie

avsluta storlek-Ca 5,5-6 tum lång-Storleken på Amanda och hennes syster kan varierar beroende på storlek av garn och virknålMaterialAtt göra du behöver1. akryl garn i detta mönster, jag normalt används 8 ply2. plast ögon med säkerhet bakningen 7.5mm...

Lilla Lady Bug Amigurumi

från min blogg:http://rollerscrapper.blogspot.com/2011/12/Lady-Bug.htmlBer om ursäkt för inte steg för steg men det är mycket svårare att få en virkad projekt när du designar och ta bilder samtidigt, i själva verket har jag bara försökt den en gång.....

Amigurumi pingviner

detta är lilla pingvinen och hans pappa. Jag gjorde dem för mässan och jag planerar på att ge dem till min yngsta syster i julklapp. Mönstret för penguins är från Amigurumi världen av Ana Paula Rimoli. Hattar och halsdukar som jag ritade själv.De tog...

4 tips för att perfekt amigurumi.

jag älskar virkning, det är mycket lätt för göra när du har bemästrat några saker.Här kommer jag visa dig några grundläggande saker när virkning efter du lärt dig hur man faktiskt virka.Steg 1: nålar här är min nålar, på 9 mm och slutar på 1 mm.9 mm...

Andy Android Amigurumi

skapade jag den här lilla killen i 2010 i vördnad till min awesome Droid X telefon. Här är min ursprungliga blogginlägg:http://rollerscrapper.blogspot.com/2010/08/Android-Amigurumi.htmlJag önskar jag hade bilder på processen men detta var innan jag u...

Louie: En Amigurumi Monster

en massa människor verkar rädd att prova amigurumi och jag ville göra något ganska naivt men som fortfarande hade hyfsad effekt och kan få andra entusiastiska över denna typ av virka arbete.Ange Louie, samma namn som jag gav till min monster.Han är b...

Liten gris amigurumi

denna söt baby gris namn "Willy". Han har en söt liten röd näsa som gjorde från knappen. Sätta ett leende på din lilla en dag genom att göra honom är så lätt för nybörjare crocheter.Full tutorial gå här http://www.jennyandteddy.com/2012/02/littl...

Takochu Amigurumi Nyckelknippa

Hej! Jag ville dela min Takochu Amigurumi nyckel kedja mönster samt Visa ni hur det kommer att komma tillsammans! ~Steg 1: Få dina leveranser Du kommer att behöva följande för att slutföra detta mönster! ~D krok (3,25 mm)Garn (i valfri färg)8mm säker...

Virka en Amigurumi mobiltelefon kompis

detta amigurumi mobiltelefon mönster är min ursprungliga design och PDF-filen är tillgänglig som en gratis nedladdning från Ravelry.com. Du anpassa din telefon (göra en telefon kompis!) genom att lägga en söta ansikte till skärmen med filt eller brod...

Mocchi Amigurumi

En vän bad mig att göra denna docka för sin lilla pojke. Som jag arbetat med det, jag skrev ner mönstret och tog bilder av processen så att andra människor kunde göra dockan också.Denna amigurumi bygger bort en karaktär från den gamla TV-serien Monst...

Xena Krigarprinsessan Amigurumi

det är en liten krigare prinsar!Kroppen för denna amigurumi är ett mönster jag kom med genom att börja med den Lilla djävulen mönstret från första våningen hantverk och jag vissa justeringar. Jag har också lagt en massa anteckningar och tips för att...

Amigurumi ghost

denna lilla amigurumi spöket är lätt och roligt att göra.Det är trevligt att ge bort lite förekommer.Om du har gjort denna ghost, skulle jag älska att se bilder.mönster:Jag är inte riktigt bra på att skriva mönster eller så, men jag har provat:).KROP...

Instructables robot amigurumi

jag älskar designar amigurumi mönster att virka. Jag kom över denna tävling och så fort jag slutade läsa reglerna visste jag ville designa en instructables amigurumi robot mönster att virka upp.Här inte så lilla rackaren, är elva inches från huvud ti...

Iron Man för min lilla kille

detta är mitt första försök att bygga en Halloween-kostym från grunden. Ledsen att jag borde ha tagit fler konstruktion bilder men jag fick också arbetar med byggnaden. Totalt sett metal den ca 25 timmar och cirka tusen arkivering nedskärningar på mi...

Mammas lilla Hottie (varmvatten flaska cover)

det blir kallare för veckan, vintern närmar sig och det betyder att min mamma kommer att börja få riktigt kyliga fingrar och tår. Och eftersom det är mammas dag och jag har inte gjort någonting för henne i år... Jag tror det är på tiden.Du behöver:-P...

Lilla röda ridning Wolf

Rödluvan slukade inte av den stora stygga vargen men mycket väl bitit! Så blev hon en varulv, redo att bita dig!Steg 1: Red Kap Det är oftast gjord som den första siffran.Min är inte symmetrisk att dölja lite mer vargens sida. Storleken är ses enligt...

Lilla skogshuggare och träd

dessa kostymer var mycket roligt! Vi ville tänka på en föräldrar mot barn tema. Med en av pojkarna försöker ständigt klättra oss och den andra alltid försöker hugga oss ner på våra knän, skogshuggare och träden verkade mest lämplig!Steg 1: Gör träden...

Enkelt min lilla ponny Derpy kostym!

Enkelt min lilla ponny Derpy kostym!Derpy... eller Muffins... eller Derpy hovar!Hon är söt och dum!Hon har blivit en av de mest älskvärda bakgrund ponnyerna på My Little Pony.Hon har även en cameo utseende i Equestria tjejer!Vad är inte för att älska...

Stora problem i lilla Kina

Egg Shen... EGG SHEN! Du har kommit en lång väg att hitta mig. Men det är för sent. Det finns två tjejer med gröna ögon, och jag kommer att gifta sig med dem båda. Och sedan kommer jag offra Gracie Law för att blidka min kejsaren och leva ut min jord...