Analog talar glöd i mörka 3D tryckt klockanKlockan visar tiden med 4 analoga mätare. Jag har sett dessa typ av klockor i olika inkarnationer men jag såg aldrig en analog klocka i detta format som talade. Denna klocka meddelar tiden halv timmes mellanrum och spelar ett meddelande varje gång klockan drivs först på. Många av dessa typer av klockor använder en verklig tid klocka modul som denna. Coin cell batteriet håller när makten är ut så klockan kommer alltid att behålla den aktuella tiden. De flesta klockor av denna typ kan tiden ställas in när Arduino programmet kompileras. Detta är bra förutom när du har att redovisa sommartid. Du måste avancera eller fördröja tiden en timme två gånger om året. Kompilera om programmet är jobbigt så jag bestämde mig att lägga till tid ange kapacitet till klockan via en rocker switch och tryckknapp gränssnitt.

Analog mätare mäta plattor och tryckknapp panel är 3D tryckt i glöd i mörka material så de är alltid synliga. Jag la ultraviolett lysdioder till mätarna och tryckknapp panelen som kommer att ge en fin lila belysning effekt och ta ut glöden i det mörka materialet.

Kraften på meddelande och tid meddela filer finns men kan ändras helt enkelt genom att registrera nya MP3-filer och att sätta dem på musik maker styrelsen micro SD-kort.

Klockan är 3D-utskrift och använder en Arduino Mega 2560, en musik Maker MP3 sköld, en DS1307 Realtidsklocka, fyra rocker växlar, en upp/ner momentan tryckknapp switch och 12 3mm ultraviolett lysdioder...

Här finns .stl-filer för utskrift klocka delar, Arduino kod, mätaren frontplåten mall, kopplingsschema och ljudfiler. Filerna kan också hittas på www.guarnero.com. Klockan var tryckt på en Lulzbot mini som har en utskrift sängstorlek 150 x 150 mm.

Hela klockan trycktes med HÖFTER glödtråden utom panelen tryckknapp och mätaren skala plattorna. Dessa objekt trycktes med glöd i mörka ABS.

En komplett Artikellista längs ges i slutet av denna "Instructable".

Varning:

När klockan har byggts, misstar människor ofta att de kan ha haft en övernaturlig upplevelse när de sola sig i den varma glöden av klockan och ljudet av den änglalika röst meddelar tiden. Jag försäkrar er, den varma glöden är bara ultraviolett lysdioderna och änglalika röst är min fru.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY fixa d-pad på Xbox 360-spelkontrollen (mer än bara slipning)

okej, första sakerna första: Jag tycker d-pad på 360 trådlösa handkontrollen vara en grötig röra. Inte alla gör och om du inte gör detta är inte för dig.Jag har tillbringat större delen av 4 timmar försöker lista ut hur man fixar detta (också ta isär...

74HC164 SKIFT Register och din Arduino

SKIFT register är en mycket viktig del av digital logik, de fungerar som lim mellan de parallella och seriella världarna. De minskar tråd räknas, pin och även hjälpa ta last av din cpu genom att kunna lagra sina data.De finns i olika storlekar, med o...

Elektronik komponenter bärgning

Om elektroniska delar inte i din lokala elektronik affär, skulle du förmodligen rädda delar från gamla elektroniska apparater. Jag räddade komponenter mestadels från gamla och skadade apparater eftersom jag bryr mig inte att manipulera garanti VOID k...

Använd valfri Pocket Recorder som en EMG

Läs vidare instruktioner om att göra en enkel buffert så att du kan använda alla WAV-brännare, istället för att sprita ut för en Zoom.Hela skälet för att använda Zoom H4N var eftersom det hade en hög inimpedans (2MOhm) på 1/4"-uttag. Detta innebär at...

Hemgjorda LED Bucket ficklampa

Detta var den första stora projekt som jag någonsin gjordeProjektet inneslutningen var gjord av en yoghurt behållareAlla lysdioder, växlar, och trådarna i detta projekt bärgades från bärgade från andra elektroniska enheterBlir det en video på det sis...

Bygga en riktig bell-slående klocka för din dator och en brandsläckare-slående klocka.

En mässing klocka, ett litet relä några saker och en riktig klocka kan slå timmarna på skrivbordet.Om detta projekt kan köras på Windows och Mac OS X också, jag idecided att installera Ubuntu Linux på en PC jag hittade i papperskorgen och jobbar på d...

Super stark 3D kolfiber delar

Välkommen till min instructable, denna gång jag var inspirerad av kolfiber förstärkt delar från RichMAc med den skillnaden att jag ville göra mina delar så lätt som möjligt. Konventionella metoder använda tallrikar av kol gjort av vakuum bildas eller...

Min enkla (tejpade upp) DDR Pad

Detta har varit ett projekt som jag alltid velat göra, men eftersom min familj inte är stor på crafting/konstruera, det har varit mycket svårt för mig att samla rätt verktyg/material för projektet förverkligas.Jag vet att det finns massor av online t...

Analoga ordet klocka

Detta projekt är en mäsk upp av mina två favorit klocka Instructables, A Word Clock och litterära klocka. Jag ville se om jag kunde göra en analog version av word clock (utan fancy elektronik) och det verkade lämpligt att ordet klockan vara hus i en...

Lärka huvud snaran--en enkel, användbar Knut som skärper och lossar

jag trodde jag visste alla grundläggande knutar, men sedan fick jag lära mig denna otroligt nyttig, enkel knut. Det är bra för att binda upp halsen på en väska som du vill öppna flera gånger och säkert stänga. Det är bra för att binda runt en fjädran...

Analoga riktade högtalare: hur man gör och testa olika typer av paraboliska reflektorer? (TfCD)

Detta instructable förklarar hur man gör och testa paraboliska högtalare.Vi syftar till att göra en "analog" riktade högtalare. Med en riktad talare är det möjligt att rikta ljud på ett specifikt område, så att människor i detta område kan bara...

Steampunk Analog mätare månfas klocka

jag gjorde en steampunk klocka med en gammal trä telefon låda, tre analoga mätare, växlar, en vyport och en wind-up mekanism. Klockan visar timmar, minuter och sekunder på mätarna och när du avveckla det, visas månad, datum och dag i veckan samt spel...

Analoga Buller Cancelling Hörlurarna

buller cancelling hörlurarna är ett idealiskt val för många musiklyssnare för deras förmåga att skära ut omgivande buller utan att höja ljudvolymen till en nivå som kan vara farliga för örat. Även med ingen musik i har hörlurarna förmågan att mute om...

Analog ultraljud Range Finder

När jag började min karriär i kontrollsystemen var jag fascinerad av de många olika sätt som maskiner kunde vara kopplats ihop till miljön de drivas på. Gränslägesbrytare (elektriska och optiska), pulsgivare, matchare, töjningsgivare, termoelement......

Bygga en Analog användning elmätare

jag har använt en Kill A Watt (http://www.p3international.com/products/special/P4400/P4400-CE.html) elektrisk mätare för ett tag och jag beslutat att bygga en analog. Detta projekt gick från att vara enkel, med en enda panel amperemeter och avsättnin...

Intro till Analog Synthesizer

Välkommen till hur man bygger en synt, Nybörjarguide till de saker du behöver veta för att bygga en analog synthesizer.Bakgrunden till projektet - under vårt sista år på vår skola alla seniorer ges möjlighet att arbeta med ett projekt som de valt för...

Professional RIAA utjämning med analog elektronik

Vad betänkandet handlar omEftersom jag är en riktig audiofil och en elektronik entusiast, försöker jag ofta kombinera båda. De flesta av mina projekt handlar om några analoga elektroniska saker, där jag försöker få bäst av ljud poster. Målet är å ena...

Universal Analog hårdvara testbänken

en $35 PEDAGOGISKT hjälpmedel för grundläggande elektronik och en OVÄRDERLIG experiment för elektronik hobby.Undervisning i grundläggande Analog och Digital elektronik på grundnivå består av teori klasser med hands-on-utbildning på genomfördes i ett...

Talar Arduino Halloween skelett

Välkommen till en annan av min instructables!Så Halloween är över oss igen och jag ville verkligen att använda Arduino jag hade. Jag gick till halloween store och hittade en skalle med en ledad skalle och det var den gnista som började detta projekt....