Ananas grön Chile Pizza med fullkorn skorpanGör du älskar pizza men försöker äta hälsosamt? Här är ett bra recept för en sund vegetarisk pizza.

Skorpan är tillverkad av en kombination av Quinoa mjöl och hela vetemjöl.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tonfisk Pizza med fullkornsvete skorpan

Om du har en rumskompis, häftigt att dela ;-)Steg 1: metod 2/3 c. varmt vatten1 env. jäst3/4 c. mjöl1 tsk socker1/4 tsk salt1 ägg3 msk smör, rumstemperatur men fortfarande något fast1 c. hela vetemjölBloom jästen i vatten.Blanda ap mjöl, hela mjöl, s...

Schwarzwald Pizza med vit choklad sönder toppade

jag älskar grillning pizzor, jag typicaly knäppa en cookie blad upp sidan ner på rosten, vrid grillen upp till full blast och placera min pizza pan på toppen efter grill temp har maxade ut. Min favorit är en getost med sauterad lök och rostad vitlök....

Låg carb, proteinrik pizza med hemgjord sås

någonsin varit begäret pizza, men du är på en hög protein eller lowcarb diet? Detta är svaret på din längtan - en pizza skorpa utan vete och jäst, men läckra och du behöver inte en gaffel för att äta den.Steg 1: Samla dina ingredienserFör pizza skorp...

Spanska inspirerade Pizza med Manchego, Chorizo och fikon

jag älskar Manchego ost. Det särskiljande får mjölk smak att smörig konsistens. Det är perfekt för pizza. Koppla ihop den med en handfull spanska ingredienser och har du något vagt påminner av tapas, men på en krispigt, gyllene, ätbara tallrik.Choriz...

(Nästan) Vedeldad Pizza med kantareller, ägg och rucola

stekta ägg och trä ugnsbakad pizza är två av min alla tiders favorit livsmedel. Så när jag smakade första pizza med ett ägg som tillagas på det, jag visste att var det början på en kärleksaffär. Två perfekta (och enkla livsmedel) sticka tillsammans s...

Quinoa Pizza med Broccoli och Zucchini Topping (inget mjöl Pizza)

Pizza är en maträtt som alla bara älskar och det är en perfekt maträtt för nästan varje tillfälle eller ens för en enkel mellanmål bita på kvällen. Nyligen jag har införts till Quinoa och jag finner det mycket friska och jag försöker inkludera det i...

Parmesan-Ranch kyckling Pizza med rostad röd paprika

Parmesan-Ranch kyckling Pizza med rostad röd paprika (flöden 4-6)Ingredienser:1 kopp 105deg. vatten2 1/2 kopp självjäsande mjöl1 pkt. rapid-rise jäst1 msk bakpulver1 msk sked socker4 msk sked Hidden Valley Ranch pulver5 msk sked salt4 msk sked svartp...

Gluten fri Pizza med A blomkål skorpan

10-10-13: Jag vill tacka alla som röstade på min pizza i Gluten-Free Contest. Jag fick mitt pris idag! Detta är min allra första Instructable, så det var en riktigt cool överraskning. Tack igen!Jag älskar pizza och jag vet en hel del människor som äl...

Göra en perfekt Pizza - med 2 smaskiga pålägg!

Hi Guys!Jag ska visa dig 'hur man gör en perfekt Pizza'... =)Med två olika smaskiga fyllningar: ' Kyckling Tikka' & 'senap kyckling med ananas '...Jag ska visa dig allt... =)Från att göra degen, till att göra pizza såsen, att förbereda pålägg!Detta r...

Kokos mjöl Pizza med karamell äpple skarpa toppning

Jag har hört mycket om kokos mjöl nu för tiden och jag mycket dåligt har velat prova det eftersom jag är en stor kokos fan. Så jag försökte kokos mjöl för att förbereda detta awesome pizza och jag är så så så glad att jag gjorde. Smaken av kokos är m...

Grillad ananas drog fläsk Pizza

Du vet redan att allt bättre tillagas på grillen men pizza är särskilt ljuvlig kokta detta sätt. Jag älskar absolut den rökiga smaken som grillen förmedlar. Inte bara är det läckra men det också hjälper dig att undvika värme din ugn (och hus) under s...

Hur till göra indiska Pizza med karamelliserad lök, potatis och pistaschmandlar

indiska pizza, i mitt sinne, övertrumfar nästan varje annan smak ute. Jag tror det är kombinationen av komplext kryddade kryddor och smaker i indisk mat, utan med bröd och ost combo som är perfekt på pizza.Denna vinnande kombination verkar tyvärr var...

Inte knåda Pizza med hemgjord sås

Jag har gjort hemmagjord pizza degen och sås för de senaste 8 åren eller så och jag har provat många olika metoder. Jag tror detta nr knåda metod är min favorit. Det har visat sig några av de bästa pizzorna har jag gjort genom åren med minimal ansträ...

Cookie pizza, med pålägg

denna maträtt är enkel nog att göra, började jag göra det när jag sprang en liten pizzeria i min hemstad, så den efterliknar processen vi använt. Ska du till pre-Värm ugnen till 350 F, lite en svalare än våra 600 F overs från butiken, men mycket säkr...

Jordnötssmör Cheesecake Pizza med banan toppade

jag fick idén till detta recept från "Smak av hem - aptitretare och små plattorna". Ikväll gjorde barnen och jag denna dessert med lätthet. Det fanns inga svåra steg eller svårt att få ingredienser. Detta kan vara bra med någon frukt, i fall ban...

Turkiet Pizza med Cranberry Sauce

vad gör du med att sista lite jul i Turkiet, inte tillräckligt för att göra en varm Turkiet smörgås, och det är kallt ute så vill du ha något varmt och lugnande.Jag hade planerat att göra omelett till kvällsmat och använda upp sist av Turkiet. Min ma...

Ris mjöl skorpa (Orotti) Pizza med Aloo(Potato) Masala

Ris mjöl skorpa (Orotti) är en traditionell maträtt i Kerala, Indien. Orotti är typ av tjock och du kan även ringa dem fett bröd. För att få en twist till Pizza basen jag använde Orotti som pizzabotten. Ris mjöl skorpa är riktigt krispiga och knäckig...

BTTF uttorkad Pizza med påse

VARNING: INTE KONSUMERA OM INTE HELT NYTT HYDRERADEGreat Scott! Uttorkad Pizza i tillbaka till framtiden 2 är en rolig titt in 2015 som aldrig kom att bli. Fans av filmen kan berätta att detta prop är en halv-pepperoni och halv-grön peppar pizza från...

Äppelpaj med kanelbulle skorpan

Så, eftersom Pi-dagen närmar sig, bestämde jag det var dags att göra en annan pi paj. Vanligtvis är jag inte ett stort fan av paj såvida det handlar om jordnötssmör och choklad, men apple pie vet verkligen hur man får mig på bra humör. Jag älskar vir...