Ändra din dagliga attityd genom din morgonrutinHar du någonsin hört frasen, "Lycka är ett val"?

Väl så kliché som det låter, har jag gjort detta uttalande en mycket framträdande del av mitt liv och mentala tillstånd. Nu förstå att jag är ingen saint heller förväntar jag alla att försöka vara ett helgon. Alla har vi dåliga dagar, vi alla bli upprörd, och det är OK. Heck, finns det dagar när jag är likvärdig med en tyrann småbarn och jag kommer att fortsätta min hela dagen på det sättet. Ibland behöver du verkligen låta den tre år gamla ut inre...

De flesta dagar men väljer jag att göra den största ansträngning jag kan för att vara positiva i varje situation jag konfronteras hela dagen med. Varför? Eftersom jag starkt tror att om du kan hålla huvudet högt, och hålla leende genom de djupaste, mörkaste, argaste stunderna att liv kan smälla dig med, chanserna att du är kommer ut på andra sidan med något positivt alltför stor att ignorera.

Tänk på alla gånger du var förbannad för något fel på jobbet eller du var upprörd eftersom din hemuppgift var helt obegripligt och bortom allt hopp om att kunna komplett och så din första instinkt var att behandla allt annat under lins för din ilska. Hur fungerade som för dig? Nytta andra aspekter av din dag arg apa på ryggen? Jag ska gissa nej, jag vet det inte för mig som är säker.

Så vad händer om ni hade i stället haft fel i arbetet med inställningen att du och dina medarbetare skulle hitta ett sätt att fixa det tillsammans? Eller hade istället träffade din lärare efter klass och lugnt förklarade situationen? Vem vet kanske hur problemet vid arbete inte skulle få fast eller du skulle fortfarande få dockad för att inte vrida på dina läxor. Vad jag vet är, att om du kan handla på positivitet snarare än negativitet, din chef och medarbetare på jobbet kommer att märka. Din lärare kommer att uppskatta din tid och nåd mer. Och det är det huvudsakliga målet, att komma ihåg små (och stora) möjligheter som kan gynna dig som aldrig skulle vara möjligt om du höll en dålig attityd.

Men försöker vara positiv hela en dag, än mindre en vecka, eller månad, eller ditt liv, är inte en enkel uppgift. Skolan suger, arbete suger, människor suger, även världen suger, rätt? Och att försöka ge råd att stora kanske bortom min varelse. Men jag är här att förklara vad jag gör varje morgon som ger mig en stark grund att ta itu med dessa negativa tankar, i hopp att då kanske du kan också göra liknande steg till en mer positiv inställning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till ändra din MAC-adress (Snow Leopard)

i denna tutorial kommer jag visa dig hur att "förfalska" din Media Access Control-adress eller MAC. Några bra (och tvivelaktiga) exempel på användningsområden skulle tillåter dig själv på MAC filtreras nätverk, till exempel Hotel wifi inloggning...

Ändra din bil är timing belt och vattenpump

kör jag en ' 97 Mazda 626-4 cyl. Ändra din kamrem är inte en liten uppgift, och det kommer inte vara identiskt med bilen (om du kör en 4cyl 626, mx6 eller ford probe med FS serie motor). Jag skrev detta för min 626 gemenskapens www.mazda626.net och j...

Ändra dina däck. det enkla sättet

Vara bereddNär du ändrar en punktering är det viktigt att se till att din väl förberedda. Kan möta det. Ingen vill vara fast på sidan av motorvägen i hällande regn utan rätt utrustning och kunskap för att göra en så grundläggande uppgift. Med förebyg...

Hur till ändra din förbrukaren redovisa avbilda i Windows Vista

Windows XP infördes stöd för användarens konto bilder (det finns 24 av dem). Här är hur du ändrar din förbrukaren redovisa avbilda i Windows Vista.Steg 1: Steg 1: Stire panelen Klicka på Start-knappen, klicka sedan på Kontrollpanelenoch du kommer att...

ÄNDRA DIN HEXBUG SPINDEL MED AVFALLSMATERIAL.

här jag införa ett roligt sätt att ändra din HEXBUG SPIDER med avfallsmaterial.Steg 1: Användbar/lekfull HEXBUG SPIDERJag vet att kanske du tänker att hexbug spindeln är redan en stor leksak, men i detta instructable kan du lära dig att ändra den sto...

Hur till ändra din bil olja

det finns många rörliga delar i en förbränningsmotor. Därför är det viktigt att dessa rörliga delar smörjs ordentligt för att begränsa belastningen på dessa delar. Motorolja är det ämnet som håller dessa delar från att bära bort och rätt olja underhå...

Minska av din klimatpåverkan genom att ändra din äta vanor

i efter några steg jag ska beskriva för dig olika sätt att du kan minska din klimatpåverkan genom att ändra hur du äter. Detta inkluderar vad du äter, när du äter vad och var du köper vad du äter.Steg 1: översiktInnan jag går in anvisningen av hur ma...

Ändra din profilikonen

detta är min första instructable!Detta kommer att visa dig hur du ändrar din profil bild.De Extra stegen idé av gmjhoweSteg 1: Öppna Instructables Page Göra detta genom att klicka på ditt användarnamn överst höger på sidan.du kommer in din sida.Steg...

Ändra din USB-hörlurar

vet alla som någonsin har spelat TV-spel eller såg filmer med 5.1-surroundljud, dess ganska darn häpnadsväckande. Men eftersom dessa uppställningar kostar så mycket pengar, finns det några andra lösningar att få surround ljud på datorn.5.1 surround l...

Ändra din Wah pedalen

efter att göra min talk box började jag surfa på nätet för andra gitarr relaterade saker jag skulle kunna göra själv. Jag hittade massor av info på Dunlop GCB-95 wah pedalen. Detta Instructable kommer att gå igenom samtliga ändringar jag gjort till m...

Ändra din Boss DS-1

varje gitarrist vid något tillfälle har åtminstone försökt Boss DS-1 distortion pedal. De flesta människor är omedelbart besviken. Detta över-hyped pedalen låter riktigt tunn med ingen punch. Säljare på guitar center kommer att säga något liknande de...

Ändra din Polaroid Spectra kameran för icke-Polaroid Film

kan möta det... Polaroid har mestadels övergett sitt engagemang för analoga instant fotografering. Jag förstår svårt företag fakta bakom detta drag, men som någon som köpte kameran, jag känner mig lite lurad. De har slutat att göra alla integral film...

Vill använda Windows 8? Partition (söndra) din hårddisk och prova det!

IntroduktionMicrosoft släppte nyligen sitt nya operativsystem Windows 8. Denna nya version av windows är dramatiskt annorlunda tidigare version, Windows 7. Genom partitionering eller dividera, hårddisken innan du installerar Windows 8, du kommer att...

Hur till ändra din fordon olja

i detta instructable jag ska lära dig hur du ändrar ditt fordon motorolja.Du behöver:1) motorolja (typ av olja och olja kapacitet varierar beroende på din bil, så kolla ägarhandboken)2) ett nytt oljefilter (du bör ändra detta varje gång du ändrar din...

Ändra din luftkonditionering Filter - Build.com 30 andra tips

Brent Holland från Build.com presenterar denna 30 andra tips, belyser några av de långsiktiga fördelarna med regelbundet byta ut din luftkonditionering filter i ditt hem.Genom att ändra ut din luftkonditionering filer en gång var tredje månad, inte b...

Ett vackert sätt att ändra din bättre vatten

Du älskar din bättre, men att ändra sitt vatten kan vara svårt och tidskrävande, särskilt om du har levande växter som du har att återplantera varje gång. Det finns ett enklare sätt. Metoden overflow. Lägg in mer vatten i tanken och låt gammalt vatte...

Ändra din Beatmania skivspelare för

Steg 1: Ta bort nycklarna Titta på bild. Det stora svarta cirklar är sak du trycker för att mata ut nycklarna. Mata ut nycklarna och vänds detSteg 2: Skruva botten av knapparna Denna första bilden visar knapparna matas ut. Vänds det och skruva loss a...

APRIL DÅRAR! Ibland är de enklaste sakerna bästa... Nu kanske du vill ändra din skjorta...

Ibland de enklaste sakerna är bäst... och det är precis vad detta tilltag är.Enkel installation i sekunder och kommer mer än sannolikt förstöra någons morgon... Jag tror det är den lärobok definitionen av en April Fool's Day upptåg... Detta var ett k...

Ändra din trådlösa XBOX 260 Controller med Super kondensatorer!

> Hej alla!Som framgår av mitt förra instructable (hur till göra din egen super kondensator ficklampa), jag ville ändra min laddare ombord så att jag kan ändra min XBOX 360 controller med en för evigt rechargeable ackumulatorn setup. Tja, gjorde jag...