Andra projekt - gitarrförstärkare baka potatis osv...Se Steg
Relaterade Ämnen

1000W Combo gitarrförstärkare

Jag är gitarrist och enda chordist för medlem 15 jazzband. Jag spelar också ibland melodi och solo. Par av gitarrförstärkare som jag äger är inte högt nog för att spela över bandet medan fortfarande klingande ren. Min musikprofessor föreslog vissa Ja...

Gitarrförstärkare Tube

vill bygga din egen rörförstärkare för gitarr? Det finns många alternativ: bygga ett kit, bygga från en befintlig Schematisk, eller förgrenar sig som jag gjorde och prova något annat.Kanske, som jag, du designa och bygga från scratch...Kolla in de si...

Gitarrförstärkare från AL160 Altec Lansing Subwoofer

Det började med chassit på en gammal ASEA traveler's radio från 1953 och med Altec Lansing subwoofern räddade från skrothögen när ledningen stängde ner Uppsala förgrena sig av företaget där jag arbetade. Min idé var att göra bakåtkompilering på subwo...

Lägga till diod-klippning snedvridning till en gitarrförstärkare

här är ett relativt enkelt sätt att lägga till några "bita" i din gamla gitarrförstärkare.Förstärkaren överväxel och snedvridning uppnås vanligen med signal klippning--trycka vinst tills signaltopparna huggs av. "Riktiga" tube overdriv...

Litet rör gitarrförstärkare

Rörförstärkare gitarr används av mest många gitarrist, det föredrog eftersom det producerar ljud som mer "naturligt ljud" i ren eller förvrängd, det låter annorlunda jämför med halvledar-gitarrförstärkare. Normalt denna amp kommer att innehålla...

Göra en söt bärbara gitarrförstärkare

Inspirerad av tuggummi!Inspirationen till detta projekt var faktiskt två gånger. Det första behövde jag göra en enkel, portabel gitarrförstärkare som skulle arbeta med en elbas samt en akustisk sex-sträng (med en pickup), och kan spelas upp via en hö...

Murare burk bärbar högtalare & gitarrförstärkare

Låt oss inse det: högtalarna på din telefon & laptop är inte högt nog. Så ta en murare burk högtalare KIT från papperskorgen ampere (www.trashamps.com) & bygga en murare burk högtalare för att spela låtar från din smartphone, Tablet PC och laptop....

Pocket Sized gitarrförstärkare

trots att jag vet inte från erfarenhet - (som jag inte spela gitarr) - Jag har hört från många av mina vänner att en av de största plågor av en elgitarr är behovet av att ansluta den till en förstärkare till faktiska gitarr hörs. Thats inte ett probl...

Bärbar gitarrförstärkare

elektriska gitarrer är roliga instrument för att spela och utan en förstärkare är svårt för alla att höra ljud kommer från gitarren. Elgitarrer ger mycket unik låter jämfört med en akustisk och distorsion och tonar alternativ gör det ett mer mångsidi...

Den "lilla pärla" - Mini förstärkare / gitarrförstärkare -

detta är en mini gitarrförstärkare baserat på lilla pärla förstärkaren, finns på runoffgroove.com. Enheten producerar endast 1/2 en watt, om du vill producera en fullständig watt för att driva en 12" högtalare, så jag föreslår att bygga den lilla pär...

Nintendo godis tenn bärbara gitarrförstärkare!

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en liten bärbar gitarrförstärkare ur en nintendo godis burk och någon elektronik.vad du behöver:Nintendo Candy tin (jag hittade min på costplus men jag är säker på att de är överallt)Elektronik för en...

Kassettbandspelare gitarrförstärkare

med lite inspiration från andra liknande projekt publiceras på Internet, jag vände en Sony Walkman kassett-spelaren in i en gitarrförstärkare köra på 2 AA-batterier.Steg 1: Vad du behöver Här är en lista över de objekt som du kommer att behöva göra a...

Bil Stereo/gitarrförstärkare (Da Burik)

denna apparat lekt slumpmässigt ur en idé jag hade medan stirrar på en trasig gitarrförstärkare min vän gav mig. Jag stoppade en ny talaren, en strömförsörjning och en Sony Xplod huvudenheten i kadavret av döda amp. Detta är vad jag kom med. BTW uppr...

Gitarrförstärkare - anpassad Tin Amp Cheech och Chong metall termos fullständiga instruktioner

här är den kompletta gitarrförstärkare. -Säljs på Ebay till Kina.Steg 1: Botten av Amp. Detta är botten av amp. Köparen var från Kina, så han ville att jag skulle lägga till USA i amp. Tin var tillverkad i Kina, det är vintage. Jag försöker lägga til...

Processen med att bygga en cigarr låda gitarrförstärkare - lilla pärla eller $5 Crackerbox förstärkaren

jag har varit en elektronik hobbiest i flera år, och det är något speciellt med att göra musikaliska leksaker. Det roligaste som jag har är att göra Cigar Box ampere att sälja lokalt, på Etsy.com, och ibland eBay. Jag driver även en hemsida, tech-tut...

Isolering transformator uppgradering för gamla gitarrförstärkare

spara din hud! Uppgradera som skrämmande gamla förstärkare med en isolering transformator.En hel del gamla förstärkare (och radioapparater) tillbaka i dag drog makt av direkt åtgärda de hushåll "nätet" ledningar. Detta är en potentiellt osäkra p...

Batteridriven cigarren låda gitarrförstärkare

detta instructable är för en cigarr låda gitarrförstärkare, drivs av ett 9V batteri, som jag byggt runt MintyAmp kretskortet finns på MintyAmps.com. Hela kostnaden var under $30, men kan vara mindre, beroende på vilka delar du har redan liggandes.Ste...

Konvertera alla Radio till en gitarrförstärkare

Förvandla alla radio till en gitarrförstärkare.Detta är förmodligen en av mina favorit Hack som jag någonsin har snubblat över! Det är så enkelt att vem som helst med en lödkolv och skruvmejsel kan göra det..Alla radioapparater har en förstärkare inb...

Mini kistan gitarrförstärkare (med batteri)

(Tyvärr, jag skruvade upp en hel del i denna video och batteriet i amp var inte full. det är mycket mer starkare)Hej! Välkommen till toutorial av hur man gör en Mini kistan gitarrförstärkare, som ansluts direkt till gitarr, utan SLADDAR och utan ADAP...