Ändra Ryobi laddare för Li batteriI denna mod. Vi kommer att ta en P110 laddare och tillåta den att nya Ryobi Lithium batteriet...

Detta tar du inte längre använder de äldre batterierna och gå med litiumbatterier från denna dag framåt.

Detta förfarande innebär att ta bort de 4 skruvarna från botten av laddaren... Bläddra över och lägga 2 motstånd... antingen 1/2 watt eller 1/4 watt...

Jag testade detta i över två veckor innan du släpper detta till gemenskapen...

Jag urladdat helt batteri före varje prov... När din en klick på batteriet, stänger Ryobi verktyg oftast bara ner abrupt.

OK dags för snabb mod...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ändra en Galaxy Nexus utökat batteri för att passa Galaxy SII raket

The Galaxy Nexus extended 2100mah batteri passar in Galaxy SII raket (som levereras med ett 1850mah batteri) men vissa användare har haft en hård tid stängning sin raket tillbaka täcker följd av utökade batteriet extra tjocklek. Jag visar i detta ins...

Laddare från cykeln batteri

vänner den lilla rutan jag har bara ett alternativ för mig att få mindre och smart på utformningen av denna laddare från cykelså jag beslöt att göra en ciruit med LM7805 regulater så liten att den passar i denna ruta så det kan vara vatten prrof och...

Sony Cybershot batteri uppgradering för nästan gratis

Välkommen till min instructable. Detta är hur jag ändrade en Sony NP-BG1 lithium-ion batteri för min digitalkamera. Jag äger en cybershot DSC-W35 och en DSC-W55. Båda är gamla men arbetar. DSC-W35 är lite arbetar mindre, ibland problem att starta upp...

Steg för steg hacka en rännil sol laddare

Hej alla, här är en steg för steg för att ändra en rännil sol laddare jag köpte från harbo fraktOmfattande forskning om små solvärmesystem < 5 watt ledde mig till denna lilla billig ($12.99) laddare från harbor freight. Visst det är stora, men det är...

Bygga din egen strömförsörjning batteri

Har du någonsin behövs för att driva ett projekt som inte är nära ett vägguttag? Har du behövt testa med olika spänningar? Är du nyfiken på analoga kretsar och makt? Med Autodesk kretsar och ett bly-syra batteri, kan du skapa en krets som ska fungera...

Ändra din trådlösa XBOX 260 Controller med Super kondensatorer!

> Hej alla!Som framgår av mitt förra instructable (hur till göra din egen super kondensator ficklampa), jag ville ändra min laddare ombord så att jag kan ändra min XBOX 360 controller med en för evigt rechargeable ackumulatorn setup. Tja, gjorde jag...

USB-ström från Drills batteri

Enheter som kan laddas via USB endast växer i antal.Vad göra när kraften är ute och telefonen är död?Om du har tur nog, har du någon form av bärbar laddare som kommer att rädda dagen.I detta projekt kommer vi att göra en USB-laddare som kan ta makten...

Batteridrivna USB-laddare

denna USB-laddare gör att du kan driva din telefon pic är bevis.första instructable kommentarer och förslag kommer att hjälpa detta är bara en prototyp en sekund kommer att görasSteg 1: Vad du kommer att behöva bygga USB-laddare.Box (att hålla tech i...

Göra en enkel batteri discharger för NiCd eller NiMH batterier.

Detta instructable visar dig hur man gör en enkel Urladdare för 4st för din NiCd eller NiMH batterier för Airsoft AEG eller RC bilar, båtar, flygplan, oavsett. Tömning din NiCd batterier är ett viktigt steg för att bevara batteriets livslängd, sedan...

Bygg din egen Mini Arcade skåp med Raspberry Pi

Porta-Pi Mini arkaden är en desktop-storlek, fullt fungerande, mini arcade skåp mäter strax under 13 x 9 x 10 inches (HxBxD).Här Porta-Pi arkad vänder din Raspberry Pi i en mini arcade maskin. Naturligtvis du kunde stoppa någon annan retro konsol inu...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Bygg din egen elbil!

"Electro-Metro" projektet.Har inte råd en Nissan Leaf? Inga problem!Bygga en billig elbil själv genom att ta bort den bilen motorn, ersätta den med en gaffeltruck motor, och lägga till batterier.Jag har massor av videor om projektet på:http://ww...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Ingenjör egna elektrisk motorcykel!

Konvertera en motorcykel till en elbil är inte så svårt som du kanske tror. En EV konvertering kan göras med 100% off hyllan delarna med hjälp av olika byggandeanvisningar tillgängliga gratis på internet. Massor av människor har byggt dessa saker inn...

Nötkött upp din psp's ljud

jag egentligen letade Amazon mer batteri för min PSP 2003 ("Slim & Lite" för oss i Storbritannien). Jag såg Thrustmaster (http://www.amazon.co.uk/Thrustmaster-T-x3-Battery-Grip-Pack/dp/B0017LSX96/ref=wl_it_dp_o_pC_S_nC?ie=UTF8&colid=2FVJ...

Bygga en bärbar Linux eller Android-enhet för att vara stolt av!

Hej!Jag har några saker att nämna innan vi börjar:Detta är inte en färdig Instructable. Jag har arbetat som konsekvent på detta projekt som en heltid high school student kan sedan jag fick reda på denna tävling, men tyvärr jag bara några dagar kort.D...

DJi F450 Quadcopter att bygga? Hem byggt.

Detta var en hemma byggd drönare som kontrollerades av hobby king 6channel sändare och mottagare och Kk2.1.5 flyg controller, normalt borstlösa motorer av 1000KV mätområde för detta men för mitt projekt jag har använt 1400KV motorer för bästa prestan...

Den ultimata bärbara hem/butik Bluetooth talaren

Detta är mitt inträde i Plywood tävlingen, ge mig tummen upp och rösta på mig... Tack :)EDIT: JAG HAR LAGT TILL DXF-FILER FÖR DEM SOM HAR BETTÖversikt:För några månader sedan en vän tog en Bose Bluetooth-högtalare till ett läger ut, jag blev förvånad...

PowerBanks "Hur det fungerar"

Powerbanks blir populärt nuförtiden som våra prylar eller enheter började alla bli smartare & mångsidiga verktyg i vårt dagliga liv speciellt för olika typer av kommunikation som samtal, sms, e-post och andra aktiviteter, och dessa smarta enheter (sm...