Ändra strömstyrka för mobiltelefonim försöker driva min mobiltelefon med AA-batterier i de fall den ursprungliga litiumbatteriet bryter genom att ta bort den ursprungliga litiumbatteriet och placera i stället två trådar där batteriet bör vara och driva (inte ladda det) med 3 AA uppladdningsbara batterier (4,5 v) så att när den ursprungliga litium en är död jag kan alltid köpa några AA-batterier och använda dem på min motorola mobiltelefon!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Handledning: Ändra strålkastare lampa på 2004 Honda Civic

min webbplats! http://nukem384.blogspot.comLär dig hur du ändrar din strålkastare lampa på en 2004 Honda Civic. Praktiskt taget varje halogen lampa installera blir densamma till detta....

Hur till ändra strängarna på elgitarrer med Wammies!

Gjorde du äntligen bryta din första electic gitarrsträng? Gitarren har en Wammys och du har ingen aning var den baksida änden av strängen går? Detta är ja platsen för dig, jag hittade detta på min egen, men jag ska dela hjälpsam info! Detta är bara m...

10Amp linjär strömförsörjning

Varför göra det för 3 när vi designar för 10?! På college vi fick i uppdrag att utforma en 3 Amp strömförsörjning, men jag sökte för en utmaning, inte ett betyg!Overcomplicating denna typ av "enkla" projekt kan göra ditt liv lite svårare men sät...

50, 000V högspänning strömförsörjning

DISCLAIMER:Detta är en extremt farlig projekt, och det bör endast prövas av personer med erfarenhet av elektronik, och särskilt högspänning. Om det är din första tid söka hjälp för din egen säkerhet.Hemlagad hög spänningstillförsel uppfyller alla int...

3) AA: s avgifter en 3.7 vdc mobiltelefon

Laddar ett 3.7 volt mobiltelefon...Använd tre "uppladdningsbara" batterier fått vid 1.27 volt @ 1650maHSom motsvarar 3.81 volt om seriekopplade.- + - + - + --- 3.81Strömstyrka tryck att fylla cellen telefonens batteri är tillräckligt för att ors...

Ersätta strömförsörjning för en Cisco Pix 506e

Hej alla, detta är min första instructable, men jag använder denna webbplats hela tiden och jag är glad att jag äntligen möjlighet att ge något tillbaka.Ett par år sedan fick jag en gammal Cisco PIX506e att använda som brandvägg för mitt hemnätverk.D...

Ändra Floyd rose's gitarrsträng

ändra strängarna på en gitarr med ett Floyd rose kan vara knepigt att göra första gången. Det är inte mycket svårt men du måste veta hur man gör. Så är här en kompatibel om hur du ändrar dina strängar med ett Floyd rose! Jag vet att det finns en hel...

Med powertool batterier som en generisk strömförsörjning för andra projekt

I detta projekt kommer jag visa dig hur man peka på Ryobi powerpack batterier för andra användningsområden.Varför göra det? PowerTool batteires kommer med kvalitet inbyggt skydd, god kvalitet laddare, delar är lättillgängliga (dvs. mer batterier elle...

Bil förstärkare och Subwoofer drivs av en dator strömförsörjning

bakgrundsinformation:Till att börja med är din bil förstärkare tänkt att få sin spänning från ett 12 volt DC-källa som är ditt bilbatteri. Gemensamma hushåll använder cirka 120 volt växelström. Så du kan se att vi två problem. Först är att vi behöver...

Hemgjord Shunt för att mäta stora DC strömmar

I den här videon visar jag min hemlagade shunt för att mäta stora DC strömmar.Det är mycket lätt att göra det, den är bara gjord av trä, tjock aluminiumwire, tråd terminaler och Varmlimma. Det är mycket användbart eftersom du kan använda en multimete...

Göra en batteri suppleant strömkontakt

efter batterierna gick död mitt i ett skott med min nya kamera med dubbla antalet megapixlar och funktioner, jag upptäckte det var inga externa strömkontakt. När ett skott är förlorade, kan det gå förlorad för alltid, så yttre kraftkΣlla kan vara en...

Variabel bärbar strömförsörjning

jag letade runt på Instructables och såg detta projektet som inspirerade mig att göra projektet nedan. Jag bestämde mig att skapa en bärbar variabel spänning nätaggregat så jag kunde gå till loppisar och Goodwills att testa leksaker och kamerans osv....

Hur du ändrar din gitarr strängar

Spela gitarr är en utmärkt hobby; Dess roligt, utmanande, och otroligt givande. Ju mer du spelar, men ju mer du bära ner dina strängar. Detta slitage orsakar strängarna att gå skallig, förlorar sin melodi, och förlorar några av tonen i strängen. I vi...

Hur du ändrar en sträng på en akustikgitarr

A detaljerad, steg för steg visar hur man korrekt ändra strängen på en akustisk gitarr.Steg 1: Skaffa rätt verktyg 1. Ändra strängen på en gitarr är en enkel, rättfram process, men det finns några verktyg som gör att ändra processen mycket snabbare o...

Pinnar + strängar vävstol

är du intresserad av vävning men har inte tillgång till en vävstol?Detta instructable kommer att lära dig hur du skapar din egen DIY vävstol gjord av pinnar och snören. Allt du behöver för att komma igång är ett par pinnar, garn, sax och kartong. Pin...

LED RGB strålkastare jul hacka

Förra vintern hade jag en ful plast snögubbe ut på framsidan med den ljusaste fluorescerande lampan i det jag kunde hitta - var det ljusa men tråkigt. Efter göra några häftiga effekter med årets Jack-o-lyktor med hjälp av RGB lysdioder, jag såg att s...

Sol mobiltelefon laddare för idioter som mig

Redigera: denna sak fungerade inte! tillbaka till drawin styrelsen. Jag kommer att göra om hela idén eftersom jag är alldeles för envis att ge upp. och jag har nu ett gäng sola paneler och ingen trädgård lampor lol. men jag har studerat upp på kretsa...

Konvertera 12v/24v strömförsörjning till remote (G-kod) växla

Hej alla!Detta Instructable visar hur distans slå din 12v eller 24v strömförsörjning, med hjälp av G-kod eller genom att lägga till knappar i Pronterface. Processen håligheter garanti på strömförsörjningen, men de är bara omkring $25 så inte slutet p...

Slåss mot Bots

Slåss mot dina vänner med dessa Intel-baserad stridsrobotar. Dessa små robotar blast varandra med sprutar vatten och upptäcka träffar med vatten sensorer fodrad längs deras kroppar. Varje bot drivs av en Intel Galileos styrelse och trådlöst kontrolle...