Ändra tema av neon ljus - Starbucksidag köpte jag en neon klocka på ebay. Det var lokala samling bara, så jag fick den smuts billigt... £5. Jag var osäker på om att få det först eller inte. Varför? Welllllll det var en playboy klocka och ja... det är lite feminin för mig. Jag tänkte att eftersom det var en neon klocka det måste vara en väg in i urtavlan för att ersätta glödlampan... och förhoppningsvis ansiktet också! Om du planerar att slutföra detta kompatibel sedan ihåg att göra vad jag gjorde och fråga vad färg lampan är när lit (det var visas inte lyser upp på ebay).

Denna kompatibel visar dig hur du ändrar temat för de flesta vanliga neon klockor. Jag valde att göra en starbucks en, men du skulle kunna göra något. Lyckligtvis var ljuset i den här vitt ljus och inte en rosa eller blå... även om det beror på A) smak och B) stämningen i din design. eftersom rosa skulle se bra ut för en amerikansk diner känsla eller rosa pantern naturligtvis!

Jag gillar det faktum att det vita ljuset på denna klocka följer vita linjen runt utsidan av starbucks logotypen. Det ger logotypen till liv.

-Jag vet att starbucks har en ny logotyp, men jag gillar denna en best! Plus att det matchar min starbucks muggar.

Förlåt mig om jag missar något eller bryta konventionen... Detta är min första kompatibel. Jag är en design student så jag vet att min väg runt photoshop, men för denna vänners kompatibla är det alla grundläggande saker. För det andra jag inte kan ansvara för explosioner, bränder eller hälsorisker. Du bör vara i rummet om klockan börjar lysa och du har ändrat det, vem vet vad som kan hända!

För detta projekt behöver du:

En neon klocka
En A3-skrivare, papper och kort (beroende på storleken på urtavlan, kunde vara A4)
En hobbykniv och skära matt
Dubbelhäftande tejp
En skruvmejsel
En liten justerbar käpp
En linjal för att mäta din nuvarande klocka ansikte dimensioner
Photoshop motsv. visualiseringsmjukvara
Sax
Slips wraps (kanske, beroende på klockan)

Åh, och uppmärksamhet på detaljer.

Låt oss komma igång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Neon ljus från USB-

För neon ljus behöver vi är en tub, lysdioder och USB en sladd. Sladdar vi löda som visas på video. I totalen visar sig mycket ljust och vackertSteg 1:Steg 2:...

Hockey tema mål ljus

precis i tid för NHL säsong, fira varje mål i stil med din alldeles egna mål ljus!Inspirationen till detta projekt påbörjade från NHL: s ikoniska mål ljus, men det kan anpassas till nästan någon sport genom att helt enkelt ersätta ditt favoritlag log...

Etsade neon ljus

detta projekt är ganska lätt jag gjorde det i sammanlagt 2,5 timmar (inklusive etsning) listan över saker som behövs ären neon för pc eller en bil ljusca 1,5' av pvcplexiglas12V adapterde verktyg som behövs är:DremellimpistolRadial arm sågstationära...

Hur man gör en realistisk Neon ljus Text effekt - Adobe Photoshop CC 2015 Tutorial - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er prenumeranter och vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~) K...

Halloween sol ljus

Halloween tema Solar utomhus ljusSteg 1: Samla leveranser 1. ihåliga plast dekoration av ditt val. (Det behöver inte vara en pumpa. Plast är bättre för att låta ljuset genom, och det är oftast säkrare.)2. sol stav ljus (jag föredrar den billigaste Wa...

Monster-ljus

Ändra en Bluetooth Path ljus för att skapa ett Monster-ljusSteg 1: Objekt som används i detta projekt Bluetooth sökvägen Light låg spänningskälla Home DepotTransformatorn låg spänning-Home DepotLödkolvLödaZip bandSaxLamineringsmaskinKlara bandEltejpA...

Konvertera gamla dynamo strålkastare till LED cykel ljus

Konvertera gamla dynamo strålkastare till cykel lysdiodGöra en miljö vänliga ynamo drivs cykel LED-ljus jag har en spolit billigt dynamo ljus. Jag ändra min befintliga cykel ljus för denna led ljusDu behöver:gamla strålkastare för cykelen L-form bild...

Fånga vardagliga föremål med hjälp av polariserat ljus eterisk skönhet.

Med hjälp av ett par polariserande filter och en egenskap för vissa material kallas Dubbelbrytning kan vi fotografera dolda stressen i hårdplast. Detta instructable inspirerades av denna artikel och en kommentar jag läste i en annan instructable, någ...

Hur du ändrar din gaia online-profil tema till klassisk stil

ändra gaia profil tema och bra plats för teman.p.s.This är min första instructable så går lättSteg 1: hitta ett tema gå till http://www.tektek.org/profiles/ och hitta ett tema med klassisk/old school stil och gå till nästa stegSteg 2: ändra tema gå t...

DIY Star Wars flipperspel

Främsta anledningen varför jag började detta projekt var att jag ville lära sig att göra elektronik för mina projekt. Så började jag gräva internet hur saker fungerar som transistorer, motstånd, kondensatorer, dioder osv...Sedan beställde jag små sta...

Hur man bygger en Slayer magnetiseringsmaskinen

En Slayer magnetiseringsmaskinen är en air-kärnhus transformator som kliver upp en mycket låg DC-spänning till en mycket hög AC spänning. Detta skapar ett elektromagnetiskt fält runt spolen som kan lysa upp lysrör och neon ljus lökar. Det är ganska l...

Hur man bygger en Arcade Machine på 4 minuter

Videon ovan visar alla steg som beskrivs i detta instructable så vänligen titta på videon innan du läser mer.Okej, faktiskt, det är bara den video som varar i 4 minuter, men bygget tog ca 200 timmar. Men om du planerar att göra det, betalar inte uppm...

Charles Mackintosh skjorta

Jag köpte en lila flanellskjorta i en försäljning för nästan ingenting (3 euro). När den ljusa cellofan lossnade färgen var inte så lila som jag hade trott. En grå lila-dimgrå. Tråkigt! Nu mer än ett år senare jag bara lägga den på en gång, och mina...

Adafruit Flora NeoPixel LED Ring hörlurar mod

Wearable Arduino mod för dina hörlurar. Icke-invasiv förfarande för hörlurar som inte har plats inuti drivrutiner eller du vill inte hacka sönder din hög slut burkar.Adafruit sätta bara ut en handledning för att lägga till mönster blinkande LED-lampo...

FIREFLY: En animerad "Vägg konst" Design

Jag kallar min designprojekt – ***FIREFLY***Jag har tagit 4 ljuskällor:NEON lampa oscillerande krets (med 10 NE-2U ljus Neon glödlampor)Röd LED blinkande lysdioder (med 2 röd LED skärmar)*7W blå och grön färgad AC glödlampor.Blinkande RGB lysdioder (...

Fog Machine Timer

Ett par år sedan fick jag denna dimmig på eBay ganska billigt. Det behövs lite hjälp. Pumpen var fast så jag isär det och fick det rensas ut och arbeta igen. Jag ville använda det för Halloween i år men jag vill inte trycka på knappen med några minut...

6 tips om hur man väljer sol landskap belysning.

Om du har svårigheter som tittar på denna artikel, se fullständig version (videor, bilder ingår) här: http://www.yoursolarlink.com/blog/6-tips-on-how-to-choose-solar-landscape-lighting/Du kan har nyligen flyttat till ett nytt hus och bestämde mig för...

Lätta elbil: En passagerare @ 15mph, 210# Curb vikt

Jag designade och byggde denna roliga och framgångsrika ljus elbil för flera år sedan. Jag just nu lägga ut den på "Instructables" och kommer att lägga till fler steg, beskriver konstruktionen, i de närmaste veckorna.Använd länken till mitt webb...

Biohazard/Radiation - Halloween Costume

Min 2007 Halloween kostym. Jag dokumentera inte byggprocessen nog för en instructable men jag tog massor av bilder när den var klar.Geigermätare, som jag hittade medan du surfar på Den elektroniska Goldmine inspirerade kostym. Jag började med geigerm...