Android Tablet som bil PCen android tablet ia ett logiskt val för en bil PC. Enheten erbjuder ytterligare funktioner än vanlig bilstereo. Medan många bilstereo har GPS, erbjuder android enheten en mer intelligent GPS. Den har alla dina google-kontakter adresser redan i GPS, har din kalender med evenemang och deras placering, Chrome to phone kan automatiskt skicka Vägbeskrivning från din dator till din bil. Enheten kan lagra musik, använda internet-radio eller spela musik med en cloud player som Amazon cloud. Detta är funktioner som inte finns på även de mest hög slut lyxbilar.

Jag rekommenderar att välja en tablett som redan har en bil docka. Denna docka kan lätt ändras för att installeras permanent där en dubbel din CD-spelare normalt skulle gå. Med en bil dock blir enheten också lätt flyttbara så att du kan förhindra stöld och använda tabletten på annat håll.

Verktyg:
Wire strippor/Crimpers
Lödkolv (rekommenderas)
Skruvmejslar
Drill
Dremel med skärblad

Utrustning:
Tablett med bil Dock (jag valde Samsung Galaxy Tab 7 +)
1/4" ark Lexan (ca 10"x 6")
Färg
1-1/4" hål såg
3/8" borr
Förstärkare
Bil-ljudadapter
Spade pluggar
Wire - tunga Gauge till slutsteg
Wire - medellång mätare för högtalare signaler
Skyddshylsor
Eltejp
Scotch tejp

Se Steg
Relaterade Ämnen

Android tablet som carputer/stereo

jag valde att använda en Lenovo a2107-fen 7" tablett, det har ingen målad på knappar, som de flesta tabletter gör och alla iPads gör (samt en extern knapp)så installationen ser så ren som jag kan få det att se med mina resurser...med denna installati...

Android tablet Android PC skrivbordet

Om vi ska lägga till USA och Kinas elektroniska avfall, 6 miljoner ton av datorer, telefoner och elektroniska delar omhändertas årligt [wiki]. Jag bestämde mig att slå min gamla Android tablett med trasiga touch panel i Android PC desktopen användand...

Hur du använder din Android Tabletas en sekundär bildskärm med iDisplay App

detta är min första Post på Instuctables så jag bara delar mitt eget inlägg från min hemsidaAndro rot: hur du använder Android Tablet som Secondry skärmIdag kommer jag att förklara hur konvertera Android tablet som sekundära Display.Yes är detta sant...

Förvandla din Android tablett till en bil huvud enhet

Jag slutade nyligen integrera ett dockningssystem i min 2005 Subaru Baja för min Asus Nexus 7 (2013). Här är en uppskrivning om mitt projekt med några bilder och en reservdelslista för alla som vill göra något liknande.En vanlig bilradio är bra, men...

10 000 mah PowerBank batteri fast på Android Tablet!

Hej vänner...Min två år gamla dotter bröt laddning porten av android tablett, så jag ville ta ut det igen och öka kapaciteten samt... Så jag köpte från Aliexpress ett billigt powerbank för 2$ och 4 X 18650 2600mah Samsung batterier för 12$... Och jag...

Android Tablet Case för 8" tablet

Med ekonomin i en dålig plats, jag har inte råd ett fall för min android tablet (ja jag vet att jag slösat bort alla mina pengar på en android tablett).Jag kom upp med fall som kostar ca $5. Om du har grejer hemma kan det kosta dig mindre.Material:1....

Android Tablet PS3 / Xbox360 styrenheten Mount - jag gjorde det på TechShop

den nya Nexus 7 är en fantastisk spelplattform. Men för vissa av användning, den heliga Graalen är att ha en rörlig gaming power med bättre kontroller från en fysisk gamepad. Pekskärmskontrollerna kan bara gå så långt.I detta instructable, jag går om...

Moleskine med Android Tablet

redigera: Jag ändrade disposition av bärbara datorer och tablet ramen. Nu öppnar anteckningsboken till höger (första bilden är den senare).Tja, varje dag jag bära min bärbara dator och min tablett och det var tråkiga måste bära 2 separata saker, så j...

Hur du sätter din NOOK färg till en android tablett

Hej, detta instructable visar dig hur du sätter din NOOK färg till en android tablett.Här är vad du behöver16 GB micro SD-kortMicro SD-kort adapteren datorWin32 disk imageren vrå color(obviously)Steg 1: Ladda ner nödvändiga filerFörst måste du hämta...

Gratis Ipad/Android Tablet stand

beslöt jag att lägga upp en guide om hur du skapar en gratis Ipad / Android tablet dock från en metall mapp hållare.Steg 1: Att få utrustningen Ta en mapp innehavare från dollar store eller någon annan butik.Du behöver också ett par eller tång, elekt...

Hacka din pandigital E-läsaren in i en Android tablett!

Meddelande 02/01/2013:på grund av arten av detta instructable och många misslyckanden som har haft av många kolleger beslutsfattare, kommer jag inte längre att ge stöd för dig om du röra till din pandigital tablett. Jag har nu under det senaste året...

BUDGET anpassad konsol, Digital mätare, GPS Via Android Tablet

Hej alla,Detta är min första YouTube Video, kommer att försöka att göra några hur till videor som bör har jag gjort ett tag nu. Denna Video är del 1 av en flerdelad serie om hur man gör en konsol från grunden och sedan integrera en Android Tablet i k...

IPad Android Tablet kök mount

iPad Android Tablet kök mount...

Använda android mobiltelefon som webcam gratis

Hej alla detta är min första instructable, så behaga bli slag till mig och kommentera gärna på hur jag kan göra detta instructable bättreI detta instructable jag kommer att berätta hur man ställer in och använder Android-telefonen som en webbkamera.f...

2D-bild till utskrivbara 3D på Android tablet

Denna handledning visar hur du skapar en utskrivbar 3d-objekt (t.ex. en örhänge) från 2d bilder på din Android tablett. Det tog mindre än 10 minuter i eXtrudy och är redo för 3d-utskrifter.Så här:1. få eXtrudy för din Android tablett från google play...

Android kontrollerade RC bil med Video i realtid via Bluetooth & Wi-Fi

på Internet finns det många artiklar om användningen av RC bilar med IP eller webbaserade kamera. Men de flesta av dem används en bärbar dator eller en intern router med Open-WRT eller DD-WRT firmware. Visa video och kontroll av RC bil i sådana proje...

Android Bluetooth RC-bil

Mon fils possède depuis pas mal de temps une voiture télécommandée (qui en coûté 10 euro) inte il en cassé la télécommande 27Mhz.. CE projet permettra de piloter de véhicule grâce à un téléphone fonctionnant sous android 2.2 minsta sur lequel j'ai in...

CxemCAR 1 - Android kontroll RC bil över Bluetooth

detta är en open source-projekt av RC bil med kontroll från Android-telefon via Bluetooth. Registeransvarige används med .NET Micro Framework: FEZ Panda II, men du kan använda någon controller arbeten med .NET Micro Framework core (Netduino, GHI elek...

DIY Android fjärrkontroll bil med Arduino

detta är en steg för steg guide om hur man kan bygga en Android-telefon eller surfplatta kontrollerade papper bil. Du kan ändra den för att bygga någon annan typ av fordon som du gillar.Stegen omfattar guide på:1. bygga upp hårdvaran i bilen2. progra...