Andy Android hattenså du kan berätta, detta är den 3: e Andy Android virka projektet jag har gjort... Jag älskar den lilla roboten! Tyvärr finns det inga bilder av processen som jag gjorde detta för min blogg:

http://rollerscrapper.blogspot.com/2011/05/Andy-hat-and-Big-Mac-Mitts.html

Du kan också se på fotot jag har min awesome big mac vantar på. Jag tyvärr inte utkast till ett mönster för dem eftersom jag egentligen bara improvisera på en variant av burger vantar från stora virka konstnären Twinkie Chan.

Jag älskar min Andy hatt, perfekt för coola dagar eller när du bara vill se cool.

Andy hatten
Mönster anteckningar. Jag gjorde detta med en K storlek krok. Jag har ett ganska stort huvud och denna hatt var även en aning lös på mig så skulle jag göra det igen jag kan antingen flytta ner till en J storlek krok eller hoppa över den sista uppsättningen av ökar och lägga till en extra rad (60 sts)... som kan vara lite liten för mig personligen dock, så du bara måste att betala uppmärksamhet som du virka. Också för att göra det mer åt tätt jag verkligen mina stygn på tre senaste eller för rader.
R1-Ch 2, 6 FM i andra kedjan från hook
R2-2 FM i varje FM (12 m)
R3 2 FM i runt (24 m)
R4-sc 1 i ea (24 m)
R5-* 1 FM, 2 FM i nästa fm *, upprepa 12 gånger (36 m)
R6-sc 1 i ea (36 m)
R7-* sc 2, 2 FM i nästa fm *, upprepa 12 gånger (48 m)
R8-sc 1 i ea (48 m)
R9-* sc 3, 2 FM i nästa fm *, upprepa 12 gånger (60 m)
R10-sc 1 i ea (60 m)
R11-* sc 4, 2 FM i nästa fm *, upprepa 12 gånger (72 sts)
R12-20sc 1 i ea (72 sts)

Antenn
R1-ch 2, 6 FM i andra kedjan från hook
R2-5 sc 6, maska av lämnar svans för sömnad

Sy fast antennen på och använda två knappar för ögon, jag valde vita, men svart kan också ha varit trevligt... eftersom Andys ögon är i grunden hål som går hela vägen igenom, du skulle vilja plocka vad du tror skulle vara i bakgrunden :)

Relaterade Ämnen

Andy Android Hip Pack

jag älskar min Droid X och har redan gjort två virkade projekt i vördnad till den.På min blogg kan du se min Android Amigurumi och min Andy hatt . Jag har postat bilder samt mönster.Jag ville kombinera min kärlek till karaktären Andy, med något som k...

Andy Android

jag köpte en av de första Android OS-telefonerna, G1. Logotypen för Android OS är en grön android som jag tyckte var väldigt söt. Jag bestämde att alla behöver sina egna gulliga android och så jag gjorde Andy.Andy var virkade med kamgarn vikt garn oc...

Andy Android Amigurumi

skapade jag den här lilla killen i 2010 i vördnad till min awesome Droid X telefon. Här är min ursprungliga blogginlägg:http://rollerscrapper.blogspot.com/2010/08/Android-Amigurumi.htmlJag önskar jag hade bilder på processen men detta var innan jag u...

Hur du använder en Android emulator (ANDY)

Hur du använder en Android emulator (ANDY)"JAG ÄR EN STOR KONFLIKT MELLAN KLANER FAN OCH HAR ALLTID VELAT SPELA PÅ MIN 17? HEMDATOR". Sedan jag hämtade ANDY har jag nog spelat Clash of klaner på PC mer än min telefon.Om att ladda ner andy: http:...

Lätt kontrollerbar Android, PC Interfaceable relativt billigt Mini Quadcopter (eller Octocopter!) Drone...

Eller hur man blir en drone utvecklare utan inteckning ditt hus.Här är hur man gör en liten, inomhus-/ quadcopter som du kanflyga med antingen:* en android telefon eller tablett* en legitim fjärrkontroll* via din egen bearbetning (http://processing.o...

Android högtalare mod. Måste se:)-en eco friendly droid!

Detta är den droid du letar efter! Hej alla! Låt mig presentera solar andy, han är en android talare som gick miljövänlig! Han håller upp två saker, en är en strejkvakt skylt med texten gå grönt (baksidan säger i hex för hans kollega droider förstå!)...

Hur man gör Android Head Halloween kostym!

Här är hur man gör Android Head Halloween kostym i ca 15 minuter!Delar som behövs:Konstruktion hatt - $7 på hem Depot 1 stor bit av gröna blad av tjockt papper - 69 cent på dollarn butik förpackningsmaterial eller ihoprullad tidning - du har förmodli...

Halvautomatisk filmskapande: Hur du använder Android app, Documatic, automatiskt före redigera dina videor

Documatic är en delaktighet, android-baserade, mobila skytte assistenten och före redaktör. Jag har skapat detta program för att skapa grundläggande förutsättningar för större begreppet "halvautomatiska filmskapande" som en del av min magisterup...

Programmera din Arduino med en Android-enhet via Bluetooth

Hej världen, i detta Instructable jag vill visa dig, hur du programmerar din Arduino Uno med din Android-enhet via Bluetooth. Det är mycket enkelt och så billig. Det ger oss också möjlighet att programmera vårt Arduino där allt vi vill över trådlöst...

Android och Arduino SMS-baserade Home Automation

Nyligen fick jag en relativt billig Kvadranten Band GSM/GPRS-modul för att spela med. Det är en SIM800L modul, och kommunicerar med alla micro via en seriell port. Det kom med en panel mount antenn.Jag beslutade att bygga ett enkelt SMS Controller sy...

Kontinuitet testare (med Android-telefon)

Kontinuitet testare med android-telefonenKrav:1. android-telefon2. 3,5 mm-uttag eller gamla hörlurar med mikrofon3. wire (multimetern sonder är bättre)4. programhttps://Play.Google.com/store/apps/details?ID=com...Steg 1: Skär hörlurSteg 2: Hitta mikr...

En Android talande klocka

Intro:Detta är en Android app som jag skrev att lära sig lite om Android ansökan programmering. Även om det är ganska enkelt, skriver denna app var intressant lärorik erfarenhet för mig och jag hoppas det kan också vara intressanta och pedagogiska fö...

Android FBI Virus - även om det är bara malware

Det blir bara en kort en utan bilder eller länkar eftersom det inte verkligen behövs.Du kanske inte vill erkänna att någon gör fel, så jag inte säger att du gjorde ;)Men skämt åsido så kallade FBI Virus vanligtvis landar på en enhet när du kollade en...

Android Mini PC Box by Riz

En komplett kraftfulla Android-TV-box. Tanken är att vara värd för enheten inuti en låda med extra nätadaptrar för större kapacitet hårddiskar, och bli av med röran skapad av kablar och adaptrar hängande från enheten. Många människor har brutit sina...

Android Gingerbread

Android Gingerbread - få det medan det är varmt!Precis i tid för den nya Android Gingerbread release datum. Nu kan du vara den första ungen på blocket att ha det - och äta den!Steg 1: Att göra fräsar jag gillar att använda lasrar när jag kan eftersom...

Android Gourmet vegansk choklad Cupcake

jag är tio år gammal och inredda denna cupcake allt av mig på bara en natt. Du kan också! Även om detta är en cupcake, är detta vegan vilket innebär att det är nyttigare för dig sedan affären cupcakes.Detta är en enkel fondant projekt. Det handlar om...

Förstärkt verklighet Tutorial - PizzaSalad! (Android)

Hej alla!Denna handledning handlar om att göra egna förstärkt verklighet app på android. Jag bara kom över den här bara häromveckan, och har gjort dem icke-stop; Det kan vara ganska rakt fram, men awesomely givande när klar. För det första skulle jag...

Förstärkt verklighet med hjälp av Unity3D och Vuforia – exportera Android AR App för pengar Bröstförstoring

Mer Augmented Reality finns tutorials här:1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.Steg 1: Hämta allt nedan och följ instruktionerna i videonHämta # Unity3D (Hämta och installera den, om du inte har det redan) (*.exe-fil)Unity3D finns också att ladda n...

Skapa en Andy Warhol Style kort

jag gjorde detta kort till min familj för några år sedan, och av alla kort jag gjort under åren, detta var den största hiten! Vem vill inte bli förevigade i lik av Andy Warhol style popkonst? Det är ett bra sätt att anpassa bilder och slutresultatet...