Angkot Bandung stickade amigurumis
Jag gjorde en parad av amigurumi minibussar som skildrar min hemstad (Bandung, Indonesien) kollektivtrafik.

Angkot är kort för angkutan kota (betyder staden transport). Bandung använder olika färger för bilar service olika vägar. Den består vanligen av 3 ränder: basen, kroppen (huvudsakliga färg) och en liten rand att skilja dem åt. Nästan alla av dem använda färg grön för minst en rand, som representerar stadens slogan Clean, grön, dan Flowery.

Jag älskar hur färgglada de visas, några av dem ser ut som godis! Tänk rosa färgade minibussar!

Min vän darkblu79 även dokumenterade dessa godis-färgade minibussar ett par år sedan och gjorde en underbar collage foto ur dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mina dockor och stickad Amigurumi

här är några av mina dockor som jag har gjort. Jag hittade kroppen mönster i en bok (sorry, jag inte minns namnet), men sjöjungfru svans och kläderna är mitt eget mönster. Alla dockor ansikten är handmålade med akryl.Amigurumi jag drog på rutat pappe...

Freddie Mercury & Brian kan Amigurumi

jag gjort denna stickade amigurumis som en del av en utmaning från min vän Harley. Hon är ett stort fan av bandet Queen, och hon utmanade mig att göra amigurumis av dess medlemmar: Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor och John Deacon, i deras Rad...

Amigurumi Stocking Stuffers

Amigurumi (lit. virkade eller stickade kvav leksak) är den japanska konsten av stickning eller virkning små uppstoppade djur och människoliknande varelser. Ordet härstammar från en kombination av de japanska orden ami, virkade eller stickade och nuig...

Dorothy och Toto amigurumi

virka Trollkarlen från Oz dockor!Dorothy är ca 15 inches lång, och är helt alltför länge av ett mönster att skriva. Så är här tips för att göra en amigurumi som henne:-Hon har ledad armar och ben så hon kan flytta! Jag använde 35mm lederna från HPs h...

Tovad halsduk, stickad frihandsfigur halsduk, brun, Khaki, mandel, ben

denna neckwarmer görs med filt och stickning garn. Klädde med filt bollar är hand-sydda till en kort stickad halsduk. Det finns ett hål i ena sidan av halsduken som låter andra del passet i den för att ansluta två sidor tillsammans. Och neckwarmer sl...

Lätt hantverk med stickad rullar: blomma Hot Pad

denna video visar hur man gör en blomma Hot Pad (eller pot innehavaren) med en stickad rulle (vad är en stickad rulle).Kompetens är mycket lätt att lära och detta projekt kan vanligen genomföras på en dag. Det är ett bra hantverk för nybörjare och ba...

Amigurumi kul!

Jag älskar virkning och jag hittade en ny kärlek till att göra amigurumi! Jag har gjort alligatorer, grisar, elefanter, mat, ett lejon, en bäver och många fler. Här är 4 av mina amigurumi critters. Ett äpple med en vänlig mask, ett lejon och en mamma...

Amigurumi pingviner

detta är lilla pingvinen och hans pappa. Jag gjorde dem för mässan och jag planerar på att ge dem till min yngsta syster i julklapp. Mönstret för penguins är från Amigurumi världen av Ana Paula Rimoli. Hattar och halsdukar som jag ritade själv.De tog...

4 tips för att perfekt amigurumi.

jag älskar virkning, det är mycket lätt för göra när du har bemästrat några saker.Här kommer jag visa dig några grundläggande saker när virkning efter du lärt dig hur man faktiskt virka.Steg 1: nålar här är min nålar, på 9 mm och slutar på 1 mm.9 mm...

Amigurumi "Lilla Timmy"

min nästan 3 år gamla barnbarn kärlek 's visar "Shaun the Sheep" och dess spin off "Timmy Time". Båda är program från Storbritannien och finns tillgängliga på Netflicks. När han är trött eller inte mår bra, frågar han efter Shaun fåren...

Amigurumi armar och ben Demo

hur man virka enkel armar och ben för din amigurumi....

Amigurumi katt

Här är mitt mönster för en amigurumi katt!Anvisningarna för varje runda bör upprepas under hela rundan om inget annat anges, så "2 sc, inc" bör upprepas sex gånger för att avsluta rundan. Siffrorna inom parentes i slutet av rader anger antalet m...

Amigurumi Cherry

lära sig att virka ett par körsbär, amigurumi stil....

Amigurumi virka Dancing Baby Groot från väktare galaxen

Detta är en amigurumi virkade baby Groot från Marvel filmen väktarna av galaxen. Detta är steg för steg mönster för en riktigt söt fyllda baby Groot.Varning: Detta är ett svårt mönster och kan orsaka förhalning, frustration, sliten garn och andra typ...

Amigurumi öron (pekade) demo

hur man gör något spetsiga öron för amigurumi gris, katt eller kanin. Denna demonstration visar en avslutade grisens öra....

Amigurumi öron (avrundade) demo

hur man virka rundade öron för din amigurumi Björn eller bunny....

Amigurumi Instructable Robot... Kär!

i detta, min allra första Instructable, jag visar dig hur man virka din egen Instructable Robot och hans kärlek-Bot!Du behöver följande:3mm virknålKamgarn vikt garn i följande färger (guld/gul, svart, rött, rosa och grå). Du behöver inte så mycket, o...

Amigurumi Lorax

gjort för en vän som använder ett anpassat mönsteroch eftersom jag tydligen inte sälja det på här, jag kommer att dela en hemlighet... LOL att få "hårig" effekt... helt enkelt borsta din Amigurumi. Det ser bedårande inte det =)...

Amigurumi min granne Totoro

min granne Totoro är en 1988 japansk animerad fantasy film skriven och regisserad av Hayao Miyazaki och produceras av Studio Ghibli.Här är de 3 olika Totoros från filmen.Steg 1: Amigurumi grå Totoro Amigurumi Grey TotoroSista mätningen är 10 inches t...