Anique stil kök island/tabell fordonsreparationslackering på en budgetca 14 år sedan, min mamma köpte en billig, bygga den själv köksön med avföring. När jag flyttade, jag tog med mig och använde den som en arbetsbänk i mitt garage för de senaste 6 åren eller så. Denna sak har missbrukats, hamrade på, borrade, spray målade många, många gånger, och har haft bensin, broms renare, och olika andra kemikalier läckte på den. Naturligtvis, det var ganska grov, och jag tror inte att det någonsin var tänkt att hålla detta länge, även under det har avsedd användning.

Min fru och jag går nu till en lägenhet där jag har inte plats för en arbetsbänk, jag skulle kasta ut, men jag bestämde mig för att jag skulle göra lite experimentera med det först.

Jag har alltid varit i återvunnet material används som inredning, och spara gamla bitar och ge dem en ny chans på livet, men detta var mitt första försök att "Minska, återanvända och Redesign"

Se Steg
Relaterade Ämnen

En steg för steg Guide till att bygga en industriell stil pall soffbord

Jag skrev detta Instructable eftersom jag tror på att göra saker själv. För mig är det mer givande för att göra något själv än att köpa något redan gjort. Massa tillverkade varor kan vara dyrt och har mindre karaktär. Jag tror det finns fler stolthet...

ADA-kompatibel picknickbord

jag hade lyckan att bygga dessa picknickbord med vänner för Kalamani & Lydgate Park för nationella göra en skillnad dag och Earth Day. Designen är väl planerad och har rullstol sittplatser i båda ändar av tabellen. Den som vill bygga en enda tabell k...

DIY fyllda skal Pasta

Varje fredag, våra hackerspace, The Rabbit Hole, blir tillsammans och matälskare i grupp få tillsammans för att göra middag för alla. Detta senaste fredag vi beslutat att göra fyllda skal pasta och tydligen var det så bra att folk kände som gråter fö...

Hur du planerar en resa på en Budget

För de flesta, kan resa vara en stressande upplevelse. I verkligheten är, dock, att planering är den viktigaste delen; ditt mål bör vara att planera resan väl och njuta av en vecka från distraktioner och - viktigast av allt - betona. Planerar en veck...

Skapa ditt första multi-touch bord

det har varit en lång tid sedan jag har bidragit till denna webbplats--ska ett år nästan--jag var försökande till åstadkomma ett personligt mål som var i vardande sedan min första gymnasiet åren. Detta instructable har tagit 2 år av oberoende forskni...

Kotatsu (japanska uppvärmda tabell) Alaskan stil

Dess Co Co kallt ute!Och insidan också för den delen!Steg 1: Jag är bara att få varmkörd! Mitt Alaskan Kotatsu äventyrDet började med min dotter som studerar japanska. Med jämna mellanrum skulle hon dela några små intressant faktum om Japan. En dag h...

Fordonsreparationslackering en tabell

Det sitter du på din gamla repas upp matsalsbord med vattenfläckar och icke ortseget, icke-innegrejen brister. Du önskar att du inte hade att stirra på det faktum att du inte har råd med en ny matsal uppsättning, men ack, din verklighet för att vara...

EZ $70 industri/Pop Art stil tabell

Jag var ute efter en billig industriell stil/Pop Art-tabell för mitt rum. Jag kom över en Marilyn Monroe affisch på en lokal Ross butik för $20 som gav mig en idé. Jag gillar fet, levande, retro färgschemat i affischen och även om det skulle se bra u...

Vintage tabell såg fordonsreparationslackering

jag fick detta såg för några veckor sedan och även om det var i ganska grov form jag inte kunde föra på vintage såg såhär. De gör bara inte dem såhär längre. Om du undrar är det en Rockwell/bäver och uppskattar jag det för att vara från sent 70-tal t...

Hur man fordonsreparationslackering en liten trä tabell

Inte kasta bort den bit av möbler! Måla den, färga det, refinish det och ge den ett nytt liv.Jag tror att det är lätt bara för att slänga möbel och gå och köpa något annat. Du måste använda en liten armbåge fett, men det kommer vara värt det i slutän...

Candle stativ stil farstun tabell

Efter en tillbringat alltför många morgnar riva huset isär söker för nycklar som hade magiskt försvunnit bestämde jag att vi behövde ett sätt att hålla dem så nära dörren som möjligt. Vi hade också en hög med gratis scratch-och-dent räcke bitar från...

CrossFit stil Plyo Box (tabell såg)

Detta var ett projekt som jag slagit in på eftersom jag trodde det skulle vara snabbt och enkelt. Jag ville ha något jag trodde jag kunde avsluta i en enda resa till TechShop. Med lite mer planering jag kunde ha gjort detta men det hade varit en lång...

Fordonsreparationslackering en tabell Roland & Alyssa är Dinning tabell

Bordet kom ursprungligen med en hel del slitage & försummelse. Det var helt ojämnt, bucklig över, del av det brändes, det torkning till den punkt i styrelserna kom lös med en spricka går nästan igenom. Processen är medsols runt bordet.Först drog jag...

Fordonsreparationslackering en tall tabell

Vi har ett furu matbord, som vi tog med oss till Fuerteventura från Storbritannien. Tyvärr, som huset vi köpte möblerades, vi hade inte plats för det i huset så vi använder den för BBQs och allmänna äta utanför. Även om vädret här i Fuerteventura är...

Kinda 3d tryckt tabell

Jag har precis flyttat i en ny lägenhet där köket är spöklik utformad. Det saknar verkligen en tunn men lång och hög tabell att passa bakom "centrerad diskbänken".Jag kunde inte hitta vad jag ville, så jag beslöt att göra en. Jag hade inte tillg...

Adirondack stil stol (pall trä)

Vi kommer att göra en Adirondack stil stolen.. .using trä som vi rädda från sjöfart lastpallar. Dessa pallar var fria från ett lokalt företag. Var säker att fråga innan du tar pallar. Många företag Återvinn lastpallarna sig eller kommer att använda d...

Lilla Banksy tabell

Som student älskar jag lastpallar! de är gratis, lättillgänglig och (beroende på var du få dem från) mycket robust.Min vän rörde sig in i en lägenhet en efterlyst ett soffbord med lite av en personlig touch.en helg samtidigt ganska uttråkad skissade...

En DIY Arcade tabell drivs av Raspberry Pi

Gaming med emulatorer har funnits ganska en stund, men ingenting ger tillbaka nostalgi av den gamla arkaden som att spela spel med en vintage joystick och de stora runda knapparna. Liksom många av oss, jag har alltid drömt om att äga ett original sta...

DIY Hur man Refinish en tabell

VÄNLIGEN RÖSTA MIG OM TÄVLINGEN PÅGÅR PÅ ÖVRE HÖGRA SIDA...En av de enklaste och billigaste sätten att göra en stor inverkan i ditt hem är att refinish dina befintliga möbler – eller billiga möbler – med färg. Om du ska måla dina möbler och vill fini...