Anpassa xbox 360 med tejp!Heres hur man lägger tejp till din xbox 360 så att det ser coolt!

** TA BORT SKIVOR INUTI XBOX **

Se Steg
Relaterade Ämnen

PC Headset till nätverksadaptern för XBOX 360 med spel ljud

är du lika trött på den obekväma XBOX 360 Headset som jag är och vill också ha bättre ljudkvalitet som du får med de headset som du använder med datorn?Göra en omvandlare för att använda det trevlig bekvämt headsetet på din XBOX 360 med eller utan sp...

Anpassa Xbox 360 Controller Guide knappen

Det finns ett stort antal instructables för målning Xbox 360 och tillbehör, men inga som fokuserar på finare anpassning av handkontrollens Guide-knapp. Om du kommer för en verkligt anpassat utseende, är på guide-knappen en komponent som ofta förbises...

Nya bärbara XBOX 360 med Monitor

Hej alla!, var länge sedan jag har publicerat ett projekt men här är något jag har leka med. Ta isär en extra XBOX 360 slim-konsol och göra den bärbara!Steg 1: Montering av skärm Först jag tog isär bildskärmen, tog det ner till dess barebone delar. J...

Fastställande av "Öppna fack" felet (för XBOX 360 med Liteon enheter endast).

Så min vän tog över hans modded XBOX som visade "Öppna fack" varje gång han försökte spela ett spel. Jag hade fixat detta en gång tidigare på en annan låda, och beslöt att skriva en handledning för att hjälpa någon ut som kan ha detta problem.Så...

Snabb DIY XBOX 360 batteripack

om du äger en XBOX 360 med trådlösa handkontroller, kanske du vet den skrämmande upplevelsen av att förlora ditt batteri ryggar. Särskilt rätten när en stor match kommer ut och alla dina vänner vill spela. Väl detta instructable berättar du hur man g...

Installera en Flash-enhet som en minnesenhet på XBOX 360

många människor vet inte detta, men om du inte köper en XBOX 360 med en hårddisk det är en enkel och cheap(ish) alternativ till att köpa en $50-100 hårddisk och installera den. Det finns många minnen som du kan köpa och använda på din XBOX för lagrin...

Iron Man DIY XBOX 360 fall Mod

Trött på din gamla XBOX 360?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man XBOX 360 Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:XBOX 360Dremel verktygT10 skruvmejselSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort d...

Star wars R2-D2 xbox 360

Videon här:Star Wars R2-D2 Xbox 360 med projektorDetta är en en av ett slag star wars r2d2 xbox 360 med projektor och aux-ingångar. Specialbyggda av mig... Mark Bongo ägare av Major League Mods. för din gratis E-bok på hur 2 mod xbox......

Vattnet kyls och vägg monterade Xbox 360

Hej alla och Välkommen till min andra Instructable.Innan vi fortsätter, måste jag säga att jag känner som om jag har missat vissa delar. Jag kommer att fortsätta att lägga till bitar här och där när jag märker att de är försvunna men annars, om du ha...

Xbox 360 kompatibelt Headset (billigare Turtle Beach alternativ)

detta instructable visar dig hur du använder en PC gaming headset med 1/8 knektar med Xbox 360.Ett alternativ till att köpa sköldpadda stränder.För detta instructable, jag kommer att använda ett headset Plantronics GameComm 377 och min Xbox använder...

Anpassa din Xbox 360!

Dag jag kommer att lära dig att anpassa din Xbox 360 genom att ge den en ny lack och skära fönster in i den!Jag kommer också att inkludera en tutorial på installera LED's för dem som vill göra sina xboxes verkligen sticker ut!För detta Instructable k...

Streaming Xbox 360 att rycka med en äldre VGA/DVI PC Monitor med separat ljud (Monitor utan högtalare)

Jag ville kunna stream spel till rycka TV från min Xbox 360 från komforten i mitt eget sovrum snarare än vardagsrummet. Eftersom jag inte har en TV i mitt sovrum jag var tvungen att ansluta Xbox till min datorskärm. Datorskärm som jag har har inte in...

ANPASSA din XBOX 360-FRONTPLÅTEN i

hur du anpassar din xbox 360: s ansikte tallrik!vad du behöver:pennaSharpies eller sprayfärg eller vad du kommer att måla det medklarlack sprayfärgett xbox i originalutförande2 händerSteg 1: planering ok det första steget är att tänka på något att må...

Konfigurera XBox 360-handkontrollen till arbeta med Fönstren och källa

detta Instructable visar dig hur man installerar XBox 360-styrenheten på datorn, och hur man får det att fungera med källa. Jag har velat sätta en controller på min dator för en tid nu. Det hela började med att läsa Maximum PC granskning av registera...

Ansluta Xbox 360 online med din bärbara dator (förenklad för Vista bara)

Det finns några andra Instructables visar hur du kan göra detta, men används ingen med vista. Så, att vara mycket förvirrad på gång, jag visste inte vad jag ska göra. Lyckligtvis, jag kom på det, och beslutade att skapa en Instructable på hur man gör...

Hur man förstör Xbox 360, Wii och PS3 Internet anslutning med en Nintendo ds och ds lite.

i detta instructable kommer jag att vara undervisning du det enkla sättet att förlora internet-anslutningen till en xbox 360 att använda wi-fi-anslutning på en Ds. någon har bekräftat att det fungerar för ps3 men jag har inte en ps3 så im ta hans ord...

Xbox 360 controller mod med PS3 stick kuddar och flyttade knappar

Detta är en kraftigt modifierad xbox 360 controller som jag kan använda på min Xbox, dator eller PS3 (med KRONOS).Knappar:1. ytterligare knappar har lagts till på baksidan av registeransvarige genom att skrapa kuddar på ytbehandlar av växlarna ögonbl...

Spela Minecraft på mac med xbox 360 controller

HEY GUYS!Jag har spelat Minecraft på xbox 360 och på datorn. För att vara ärlig den dator versionen är mycket bättre men den xbox upplagan är sättet lättare att spela Xbox 360-versionen.Så är här lösningen.Titta på min andra Instructable kallas, hur...

Raspberry Pi/RetroPie projekt - tillägg 1 - installera/använda 1: a Gen/trådbunden USB kontrollanten för Xbox 360 för användning med RetroPie

min Youtube-kanal (dagliga uppladdningar)https://www.youtube.com/user/daiatlus79Detta är en video tutorial på hur till installera och använda en Xbox 360 eller 1st Gen Xbox (hertig eller S typ) USB-styrenhetmed The RetroPie Project, en massiv flera r...