Anpassad Pocket Slim Gadget StandFörsta generationen prylar är spännande, men väntar på tillgängliga tillbehör är mycket frustrerande. I detta instructable, jag ska visa dig hur jag skapa anpassade monterade står för min nya prylar. De är pockatable, justerbar, och bäst av allt du kan anpassa den för att ge det din personliga touch! Ett bra samtalsämne, alltför!

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur jag gjorde en för min telefon - en Galaxy Anmärkning 4.

Vad du behöver:

  • Bromsok
  • 3D-skrivare
  • 3D-modellering programvara - bara om någon skulle göra. Jag personligen använder Autodesk Fusion 360, men jag ska Visa Tinkercat i den här guiden eftersom det är mycket lätt att lära.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kanadensiska Gadget Stand - pucken stå

mest kanadensiska, mest funktionella, och minst kostsamma tillbehör jag kunde göra. Pucken stativet.I Kanada använder vi puckar för flera syften. de är billiga, stark och tillgängliga. Jag har haft puckar liggandes sedan jag var liten, tyckte det var...

Anpassad Pocket bärbara datorer

Hej alla! Tack för att klicka på min Instructable! Detta är hur jag gör Pocket bärbara datorer.Steg 1: materialHär är det material som behövs.-Papper som du väljer. Jag använde graf styrde och fick den i stora ark.-Linjalen-Logo på 8 1/2 "x 11"...

Anpassade akryl Baseball Bat Stand

Jag nyligen remodeled mitt hemmakontor och det är nu ganska modern stil. Jag är ett stort fan av St Louis Cardinals och har några sportmemorabilia som jag hade tidigare visas på mitt kontor och ville fortsätta att göra så. Problemet var att alla mina...

Slim phone stand

Händerna blir trötta efter strömmande filmer eller filmer ett tag? Bygga denna ganska enkel telefon monter för en permanent lösning! Det är också ytterst transportabel passar i fickan eller på din nyckel-kedja!Här är vad du behöver att komma igång3 m...

Anpassad pocket skruvmejsel

lämnar aldrig hemmet utan en kniv, en beerbottle öppnare (kan vara en kniv), en firestarter (Ja, du kan använda en kniv också), några fot av paracord och en skruvmejsel (jag inte rekommenderar för att använda en kniv i stället...).Skruvdragare är bra...

Laser skär rakning Stand

Är du trött på att gräva runt i en låda för din rakhyvel och borste? Orolig för dina barn skära themselved på din kasserade blad? Inte leta längre! Denna anpassade laser skurna rakning stand är för dig!Här finns:En försäljning, bekvämt placerade på v...

DIY anpassad kalender/planerare bok!

Hitta en kalender bok eller planner kan vara stressigt och svårt... Många butiker bära inte ens dem om det inte är i slutet av året. Många gånger är köpa människor (särskilt studenter) kalender böcker för skolan endast att behöva nya några månader se...

HONDA CB250RSA-T

Jag är ingen mekaniker - men jag har missbruka denna lilla Stampe för ungefär trettio år och vi har rest väl över 100.000 miles tillsammans. Denna RS har skrivits av två gånger, har drabbats av smash och skrubbsår, kramper och blödningar, stöld och b...

Actobotics anpassade laptop cooler stand

Hej allaAtt ha några Actobotics delar jag lyckas bygga en monter för min laptop. Jag har också använt 2 gamla pc fläktar så jag kan svalka så mycket som jag kan min laptop. Jag har köpt en laptop stand förra året men jag märkte att fläkten inte gör e...

PSP integrerat lock-stand och MS-lagring. (slim & lite)

Disclaimer: Använd instruktioner på egen risk!Om du gillar mig, sällan använda UMD enheten (av någon anledning) i din PSP, du kanske vill göra använda av det tomma utrymmet.Detta instructable visar två idéer för UMD stammen.Det fungerar med PSP slim...

Slim DVD fall tablet stand

rida på coattails av jtisserand's utmärkta instructable på en Tablet PC stativ, jag gjorde min egen version med ett slim DVD-fodral, eftersom jag hade ett gäng av dem liggande. Här är vad du behöver:1 slim DVD-fodral (som de hittade här)Ca 6" 12 gaug...

Hur att få anpassade skal gratis på Minecraft Pocket Edition!

Vill inte betala för att få cool skinn? Har ett Minecraft PC konto och vill använda din PC hud? Har ingen rädsla! I denna inledning lära jag dig hur ladda upp ett anpassat skal till MCPE, med ingen hacka eller kodning inblandade! Signerad, thebuttern...

Ljussabel FX Super Gadget - hur man gör eller mod ljussabel med min uppfinning POCKET BLASTER

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör eller mod den coolaste ljussabel någonsin. En av mina största uppfinningen. Det är fars dag epos. Star Wars-fans...

Free Diy Zune, iPod, iPhone, PDA, mobiltelefon eller gadget innehavaren/dock/stand

det har sagts att nöden är uppfinningarnas moder. Jag har funnit att det är sant ofta. Förra veckan var inget undantag.Jag har lagt ned alltför stor mängder av tid på min dator på jobbet jakten. Eftersom jag hade nyligen ersatt min dator med en serve...

Pocketable telefon Stand

Du behöver:. 115" tjock trä, minst 6" x 2,5". 125" pluggen, omkring en tum lång.Kredit till Aescobar Ortega för inspiration. Hennes instructable här: Steg 1: Ladda ner .dxf och Laser delarDelarna är ordnade i en linje. Se till att ha....

Trasiga jean hemliga gadget pocket

detta är det enklaste och mest tillförlitliga hemlig ficka everr!Kan man göra det i 10 minuter och dölja någon grej eller också att pengar som du inte vill spendera ;)Också tillräckligt bra för att hålla små värdesaker säkert.Steg 1: Vad du behöver?...

Lödkolv Stand - i James Bond's Pocket

jag har nyligen köpt en batteridriven lödkolv. Det är praktiskt. Det ger mig rörlighet. Den levereras med en liten metallplatta (se längst ned på bilden).Steg 1: Steg 1 jag vill ha en lika händig och mobila stå för min lödkolv. Det kommer att finnas...

SLIM: Minimalistisk läder plånbok

Jag gillar inte tjocka plånböcker. Jag gillar inte sitter på dem. Jag gillar inte försöker hitta saker i dem. På grund av människor som mig, minimalistisk plånboken blev en sak, och jag är här att presentera dig med en annan. SLIM. Nej, står det inte...

POCKET BRANDSLÄCKARE

alla vill känna sig trygg och säker. många människor hålla pepparspray, tasers, knivar, och alla typer av andra self defense träffar med dem hela tiden. dessa är bra mot en mänsklig angripare eller hundar och andra djur, men vad händer om själva elem...