Anpassade akryl Baseball Bat StandJag nyligen remodeled mitt hemmakontor och det är nu ganska modern stil. Jag är ett stort fan av St Louis Cardinals och har några sportmemorabilia som jag hade tidigare visas på mitt kontor och ville fortsätta att göra så. Problemet var att alla mina montrarna var ek och mahogny i färg och bara inte passade i det nya utseendet på kontoret.

Jag bosatte sig på vissa flytande akryl ser vita hyllor värd min minnessaker men alla display lösningar jag hittade helt enkelt tilltalade inte mig. Jag hade nyligen använt en laserskärare på min lokala FabLab i ett annat projekt jag nyligen avslutat och beslutade att klar akryl innehavare skulle vara bra. Här är en snabb genomgång av hur jag konstruerade och byggde min baseball står.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord moderna DIY Baseball Bat lampa

Återvinna aluminium basebollträn genom att göra dem till moderna hängande lampor. Detta är ett enkelt projekt som skapar ett imponerande resultat.Steg 1: Leveranser + verktyg Metall basebollträFinns på en sparsamhet butik eller eBayJag köpte ett gäng...

Vrida din alldeles egna baseball bat

Turning en trä basebollträ är en bra första projektet för svarven eftersom det är relativt lätt när du kommer igång och bör också vara en stor källa till nöje och prestation när du är klar. Efter detta instructable tar dig steg för steg om hur man gö...

Anpassad Pocket Slim Gadget Stand

Första generationen prylar är spännande, men väntar på tillgängliga tillbehör är mycket frustrerande. I detta instructable, jag ska visa dig hur jag skapa anpassade monterade står för min nya prylar. De är pockatable, justerbar, och bäst av allt du k...

Anpassade akryl tillbaka Scratcher

har alla en stund där de har en klåda i en plats som är svåra att nå. Tja är här en snabb och enkel lösning att fixa detta irriterande problem.Som krävs för detta Instructable:-Kunskaper i Techshops LASERSKÄRNING och ETSNING SBU.-Akryl bit av din fär...

Baseball Bat lampa

Här kommer jag lära dig hur du ändrar din bat in i en lampa.Steg 1: Saker du behöver1. fat någon bat2. lampa tråd3. uttag för glödlampan4. en hemmet pläterar för basen5. lampskärm6. lampa7. epoxiSteg 2: Skaffa trumman av batFörst måste du få din bat...

Anpassade akryl schackbräde

jag har alltid haft en mjuk sida mot schackspel. Jag har aldrig varit särskilt bra på schack (jag vet hur bitarna flytta och jag vet när jag ska förstöras, men det är allt). Jag har dock alltid haft konstnärskap och designmöjligheter ärva i en bra sc...

Anpassade akryl Tube Radio

jag fick denna gamla röret radio av Craigslist lite över ett år sedan. Fallet var ganska dåligt, jag fick den från damen sa det hade lämnats i en gammal skolbuss i öknen en tid. Den historien var en ny för mig men tänkte jag kunde återställa denna ga...

Souvenir (Mini) Baseball Bat

Medan det finns en uppsjö av information ute om att förvandla ett basebollträ, kunde inte jag hitta mycket på ämnet om att vända en mini bat. Du vet, de små fladdermöss får du från presentbutiken på ball park för en souvenir. Så jag fick mina händer...

Glödande spetsade Baseball Bat

här är en glödande spetsade basebollträ. Extremt lätt och ganska darn cool. Det tar dig bara cirka fem minuter och är bra för cosplays, parterna, ravepartyn eller ens stjärnklara mörka nätter.Steg 1: leveranser Du kommer att behöva:Glow sticksEn borr...

Baseball Bat Rack

detta är min första Instructable...(Kommentarer uppskattas!) : DMaterial behöver du: (Obs: Klicka på länkarna nedan för bilder av objekt)1. två trä styrelser Aprox. (32"' x 4"x 3/4")2. fem 3. två små 4. två 5. eller trälim6. måla eller Verk...

Dekorera en 8 fots baseball bat

efter att jag byggt en 8 fots basebollträ, jag trodde att det skulle vara häftigt att sätta en Louisville Slugger logotyp på det innan jag hängde den i min "man cave".För att göra detta instructable, först måste du en 8 fots långa bat:2: a, du b...

Hur till vända en mini Baseball Bat/klubba

I detta Instructable kommer vi att gå igenom de steg som behövs för att förvandla en skrot träbit till en snabb och rolig mini basebollträ! Dessa mini fladdermöss är stor som roliga presenter, mejsel klubbor, kött mörningsmedel och mer!ADX är ett nav...

Vända en Baseball Bat på The svarv

för att vända ett basebollträ du behöver en fyrkantig träbit. Du kan antingen lim några bitar av trä tillsammans eller bara använda en bit som är kvadratiska eller göra en bit kvadrat.Maskiner: du behöver är en svarv, bandsåg, tabeller, rikthyvel, hy...

Fånga havskatt med hjälp A Baseball Bat

det finns många olika sätt att gå om att fånga havskatt från spö och rulle fiske jug fiske eller använda trotlines det saknas inte. Att välja rätt bete, beror teknik, havskatt rigg och läge mycket på vilka arter av mal du tänker rikta.När fiske efter...

Knex Baseball/Softball Stand

Jo har jag verkligen ingenting att säga...Steg 1: bitarsamla inSteg 2: hållare gör från bitarSteg 3: med dem på...

Akryl innehavaren

Hålla ordning med en anpassad akryl hållare.Använda de grundläggande delarna av denna fil, kan du anpassa denna hållare för att innehålla objekt av valfri storlek du vill ha. Med kopiera och klistra in i filen, är det lätt att utöka, remix och kombin...

Baseball träffa borrar - Tips

En av våra mest populära övningar som jag undervisar min hitters är "Shine The Light"baseball träffa drill.En av de mest effektiva metoderna i undervisningen baseball, eller ens något annat ämne,är att hitta ett ord eller en fras till stöd en to...

Laser skär rakning Stand

Är du trött på att gräva runt i en låda för din rakhyvel och borste? Orolig för dina barn skära themselved på din kasserade blad? Inte leta längre! Denna anpassade laser skurna rakning stand är för dig!Här finns:En försäljning, bekvämt placerade på v...

DIY Robot kartong hjälm

Här är en Visa stoppa hjälm att skapa en robot kostym runt.Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty butik och köpa kitet och jag ska skära bitar för dig! Obs: Använd handskar för att undvika pappe...