Anpassade Coaster gåvorOm du letar efter en lätt och personlig present till en vän eller familjemedlem, då är dessa glasunderlägg perfekt passform! De är lätt att göra, anpassningsbara, dekorativ gåva som är användbara i alla hem.

Du kan göra fyra glasunderlägg från de material som anges.

Dags att skapa hantverk: 2 timmar och 20 minuter (2 timmar som väntar på tid)

Tiden fram till användning: 24 timmar

Varning: Skapa glasunderlägg i ett väl ventilerat utrymme, sedan Mod Podge-lim, Mod Podge Spray och superlim avger stark rök.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min nya Knex SS + RR sätta Video! + Anpassade Coaster kommer snart!

Bilder på min nya SS + RR uppsättningar!-------------------------------------------------------------Video!http://www.youtube.com/watch?v=HZlTt5V4bVg------------------------------------------------------------Anpassade Coaster kommer snart! Så håll d...

3D utskrift anpassad Coaster

snabbt och enkelt - jag gjorde detta i Google SketchUp i ca 5 minuter (de har ett verktyg för 3D-text), då konverterade filtyper och tryckt på en PP3DP 3D-skrivare med ABS-plast.Jag försöker måla den så att den snyggare - någon har (bättre) förslag p...

Automatisering någon modell

Det finns en hel del plast kit du kan köpa men de är statiska när gjort. Det behöver inte vara detta sätt någon mer. Modern teknik kan du ändra dina leksaker på ett intressant sätt. Detta är ett exempel av hur 3d utskrift och elektronik kan förvandla...

DIY knappar med Tecre knappen maskin

Full information: Ja, jag designar och säljer min egen linje av knappar på sidan.När jag drog ut min knappen maskin och började skapa lager för årets alla hjärtans dag rush, jag mindes hur bara några år sedan jag inte insåg knappar kan göras i bekväm...

Star Wars hjälmar som Holiday gåvor! (Anpassade Mandolorian hjälmar)

Jul var runt hörnet för mig, och jag var försenad på presenter!Jag inser att ha "Julstämning" är inte om att spendera pengar på gåvor, så jag bestämde mig - "Jo jag saknar tre presenter till mina 3 amigos! Och alla som star wars... Kanske.....

Bygga en anpassad brett coaster hub cykel

här är några detaljer på att göra en bred bakre coaster hubb som den jag använde på denna cykel.Steg 1: detta är vad du behöver detta förutsätter att du förstår hur en dalbana hubb fungerar och vad det ser ut som inne.du behöver två navhylsor för en...

Sea Shell Drink Coaster

Denna tutorial ska show dig hur man gör dekorativa flaskan cap glasunderlägg med en epoxy harts (flytande glas) beläggning. Dessa gör stora gåvor som vackra hem dekorationer.Några av bilderna i denna handledning kommer att ritningar som jag inte kund...

Anpassade CD klocka

om du surfar runt många gadget affärer, du har alltid sett CD-klockor till salu, oftast i $20 spänna, och tänkte, "skönt, men för mycket pengar". Eller, om du ofta minnessaker butiker ser du Elvis CD väggur. Dessa använder samma mekanism, men ha...

Anpassade klocka med foto händer

vissa människor är klockan Viktväktarna. Nu kan alla vara klockan.Andra projekt anpassa ansiktet av klockan. Här anpassar händerna på klockan.Det ser dyrt, men är mindre än $5 dollar, och ungefär 30 minuter per klockcykel. Perfekt för julklappar, Föd...

Utmaning: Coaster

Detta projekt bygger på Mr Noack "projekt-och dalbana" instructable, som återfinns nedan:Min instructable inte kommer berätta dig steg för steg hur man bygger berg och dalbanan, jag rekommenderar starkt att du besöker hans instructable ovan för...

Presenter, gåvor, gåvor!

Det finns många människor i mitt liv som jag vill visa min tacksamhet och tillgivenhet. Nyligen har jag gett dem vad är vår snabb kultur mest dyrbar handelsvara: tid och kärlek som går till stickning och virkning. Varje dag ser jag fram emot den tide...

Anpassade Haloween belysning

Gör din egen part ljus i en eftermiddag! Detta projekt är för någon med kunskaper med hjälp av en borrmaskin och sharp skärverktyg. Detta är inte ett projekt för nybörjare.Steg 1: Anpassad Halloween belysning.Jag använde gamla julbelysning och massor...

Anpassade underlägg

behöver en gåva, vill klass upp din plats, eller bara behöver en cool sätt att hålla ringen på bordet. Sommaren är på väg och kondens kommer att börja göra sin väg tillbaka till din frosty drycker...Jag gjorde dessa anpassade glasunderlägg på Tech Sh...

Arduino kontrollerade smart coaster

Den Smart Coaster är en intelligent och dalbana för dina drycker. Den känner igen olika typer av drycker placeras ovanpå det, med en cocktail i Smart Coaster glöder i vissa atmosfäriska och långsamt föränderliga färger. Om du placerar en kopp varmt t...

Anpassade Alarm-Clock/musik över Radio

Detta en ganska enkel Raspberry Pi projekt för nybörjare nivå Raspberry Pi entusiaster. I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en väckarklocka som kommer att sända över FM-bandet. Detta gör att du ska kunna lyssna på radio och har fortf...

Anpassade bibliotek för logi. CAD-3 (inofficiella)

denna steg för steg handledning visar hur du lägger till dina egna anpassade bibliotek logi. CAD 3.Det visar hur du skapar ett bibliotek paket med C källkoden för dina egna system fungerar, som kan integreras i logi. CAD 3.Detta är ett inofficielt gu...

Göra en 3D anpassade tapet med fri programvara

Det nyaste botemedlet mot din borttappad telefon är äntligen här! (i 3d)Hej alla! Vi skapar en 3d anpassade tapet.Varför använda en personlig tapet?Jag glömmer alltid telefonen i skolan (dum-_-), men tack för min personlig tapet jag alltid få min tel...

Anpassade Ditty Cykelväska

cykelväskor är bra. Problemet är, min väg cykel är en ganska udda form och många av de vanliga sadel och lagring påsarna att bära en liten pump, reservhjul, verktyg etc, får inte plats på cykeln i en önskvärd plats. Sy en anpassad väska av dina egna...

Anpassade bälte spännen

även om de är ibland dolda under skjortor och tröjor, bälten är en viktig del av vardagliga klädsel för de flesta. Du kanske inte tror det men ett bälte kan säga mycket om en persons stil, ännu mer så när du lägger till i din egen personliga stil!Det...