Anpassade keramiska textur formar för smält glasDenna handledning kommer att förklara hur jag gör anpassade keramiska textur formar att skapa smält glaskonst.

Artiklar används i denna tutorial:

1) bränning av lera och glas:

Ugn: Jag använder en Paragon Janus 23 multi-purpose ugn (kan avfyra glas eller keramik med luckan en strömbrytare!)

torken hyllor

brännugn hylla tvätt: Hotline Primo Primer torken hylla Wash

plast lock behållare för att blanda och lagra hylla tvätta i

pensel att måla hylla tvätt på hyllor & formar (jag använder billiga kinesiska penslar som ofta används för glasning keramik som visas i bilden)

2) lera: MCS porslin P'Clay kon 6 finns på Baileypottery.com

https://www.baileypottery.com/Clay/Tuckers-pclay.h...

3) Glas:

Bullseye coe90 glas finns på Bullseyeglass.com och andra återförsäljare

glas kulor som universalmedel marmor accenter ofta tillgänglig på hantverk butiker som JoAnn tyger & Michaels

återvunnet glas som vinflaskor, fönsterglas, etc.

4) produkter för att skapa konsistens i lera:

lämnar

lera carving verktyg

texturerat objekt trycka i lera inklusive kommersiella frimärken, upphittade föremål, knappar, etc.

5) artiklar för rulla ut lera:

brödkavel

gummi rib för utjämning lera

två 1/4" eller 3/8" tjocka remsor av trä

plast backas tyg droppe trasa eller regelbundna drop-tyg

majsstärkelse-jag håller mig i en sugar shaker till göra den lätt till pulver ytan av min lera

hushållspapper

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dricksglas: Anpassade laserskuret glasögon med laserskuret Rotary Tool

slå en linje ritning din vän gjorde på en bit papper i en anpassad torktumlare.Material:1. ett dussin glas dricksglas ($10 på Bed Bath and Beyond)2. konstverk (min kompis SMS: ade mig en linje ritning mig hon gjort, och jag städade upp i photoshop oc...

DIY Smartphone spegel Pod

vi lever i en värld som idag där vi kan ta bilder när vi vill. Att inte vara i en gruppbild av dina vänner är ganska dissappointing. men det kan vara möjligt om du tar en mono-pod eller stativ tillsammans med dig. Eller be någon att ta bilden för dig...

Vända en Goodwill hund i ett Slick stoppade bänk

Charlotte och John inte trodde denna slätt gammal $6,99 Goodwill soffbord kan vara något mer än medioker. Lite visste de att secondhandbutiker, loppisar och mormors källare är proppfulla full av låg slängd soffbord castoffs som billigt kan omvandlas...

Göra Nuka-Cola Quantum

detta är min första instructible så kalt med mig. Också jag i förhand om ursäkt för alla stavfel som jag är dyslektiker men jag gör det bästa jag kan.Jag gjorde detta för en vän som har födelsedag kommer upp och när jag var på det gjorde en till mig...

Designer 3D film glasögon

Att Tja, du förmodligen inte kommer använda designer glasögon för detta, men vem vet!Jag är inte ett stort fan av 3D-filmer, och det är främst på grund av den extremt obekväma glasögonen. Jag kan inte föreställa mig hur illa det skulle vara om du var...

Python/Arduino seriella styrenheten: Hemlagad masugn

Det som började som ett enkelt projekt att göra en liten bränning behållare för keramik experiment spiral utom kontroll i en skrot-konstruerade, kontrollerad CPU, syre-insprutning miniatyr masugn.Det färdiga projektet kombinerar ett GUI-gränssnitt, I...

Skära rep tårtan

"Leverera godis till Om Nom!" Jag hör denna fras hela tiden. Båda mina pojkar kärlek Skär Rope så för min sons tredje födelsedag han bestämde han ville ha en tårta med Om Nom - sin favorit karaktär, naturligtvis!Det finns många vackra och fantas...

Jag kan inte sparas utan att du

[1] JAG KAN INTE SPARAS UTAN ATT DUEn middag för 12. Ett projekt utformades, designad och producerad av Leon Johnson.Glas: Tim söderut & Dave HelmKeramik: Katie BramlageTenn: Alyssa BogdanTabell: Jamie Johnston[2] BELÄGRINGEN MIDDAGDet började en spe...

Bygga en ugn, skapa egna formar, kasta en bit av smycken och sedan montera en anpassad skuren sten

i detta instructable jag visa hur jag byggde en ugn - mycket lik en annan design, bara skalas ner lite. Om du vill visa projektet och några andra ganska cool har inte jag haft tid att transkribera över till instructablJag designade en bit av smycken,...

4 sätt att skapa anpassade gummi formar (Halloween skalle upplagan!)

Om du har sett/läst min andra tutorials, du vet att jag älskar att arbeta med kåda. Jag använda brukar silikon cupcake bakning formar för att göra smycken, eller jag måla kåda på ett objekt själv. Inte överraskande, det är inte ett stort utbud av 3D...

Anpassade vaxljus - med 3D tryckt formar

Skapa din alldeles egna roliga anpassade ljus genom att följa stegen nedan, här du föremål kan vara en sak som en leksak figurine hemma eller kan vara en riktig människa! Jag väljer att använda min vän som ett ämne här och var förvånad med detaljer s...

Skapa anpassade metalldelar på vertikalstreck (med tenn och 3D tryckta formar)

Detta är en kort handledning som visar dig hur du kan göra metalldelar, hemma, på mindre än 1 timme, i några enkla steg.Om du gillar detta instructable kan du stödja mig med en titt på min IndieGoGo kampanj här; nu kan du få din LumiPocket 3D skrivar...

Anpassade kompatibel med LEGO tegelstenar!

Jag har jobbat med polymerlera (FIMO, specifikt) sedan jag var ca 15. Jag har alltid trott det skulle vara snyggt att skulptera anpassade tegelstenar för att använda med min LEGO och Megablocks uppsättningar, men jag har varit ganska illa om hur. Eft...

DIY 3D gummi Catan formar

Du kommer att behöva förbereda olika poster:din ursprungliga objekten som du vill förbereda formar förmögel release sprayVarmlimma fast gun w/pinnarPoly-uretan sammansatta del A och B Jag använde slät-på ReoFlex 30 (hårdhet 30)Utility knife(s)Blanda...

Hur man 3D utskrift formar för Small Batch betong gjutning

nyligen tog jag min första steget in i den spännande världen av 3d-utskrifter. Resultatet? Jag lärde mig hur man kan använda grundläggande CAD-modellering och en 3d-skrivare för att skapa snabb och exakt anpassade former för liten sats betonggjutning...

Anpassade Arduino MIDI Controller

Hej och Välkommen till detta instructable om hur man bygger en anpassad, Billigt och enkelt USB MIDI-controller, baserat på Arduino. Den bästa nyheten: inget krångel med USB-till-MIDI-gränssnitt eller programvaruverktyg som Hårlösa MIDI, bara plug 'n...

Anpassade tärningar

Min man spelar en hel del bordsskiva spel, så jag bestämde mig att göra honom några anpassade tärningar för hans födelsedag och en personlig uppsättning för några vänner som var gifta. Medan jag var på det, försökte jag några coola alternativa materi...

Snöflinga choklad formar

Holiday hantverk är roligt någon form de tar, och inget säger holiday hantverk som gör din egen choklad formar med hjälp av en Othermill!Denna medelaktivt tutorial går dig genom att göra enkla snöflinga-formade choklad formar på din Othermill, med hj...

Laser skär anpassade fall

Detta är en Nybörjarguide till att göra anpassade fall med laserskärning. Laserskärning är perfekt sätt att anpassa eventuella fall av plast eller metall. Allt du behöver göra är att dra din design på en dator, kopiera en bild, eller skanna en hand r...