Anpassade lövträ effekter PedalboardMedan det finns ingen brist på pedal styrelser i världen (eller på Instructables), varje design är försedd med märkning av dess maker; var och en för sin egen unika ta till ett vanligt problem: hur man organiserar och visar pedaler och andra tillbehör för bekvämlighet, hållbarhet och skönhet. Detta Instructable beskriver hur vi gick nyligen om att designa och bygga en anpassad pedallådan för en klient. Bifogat är en detaljerad lista över material, förnödenheter och verktyg som vi använde.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gitarr effekter Pedalboard & fallet med isolerad strömförsörjning

detta är kulmen på ett fåtal projekt att omorganisera alla mina pedaler i bärbara fall. Kraven för min bräda är följande:-Passar min 3 pedaler + tuner-Portabilitet-Drivna, utan Kedjekoppling av en läskig wallwart-Bypassable-Integrerad channel-växel-S...

Gitarr effekt PedalBoard "Rick-Rack"

Jag var shopping för en PedalBoard och allt på marknaden var inte vad jag var ute efter eller sätt dyrt. Jag såg en "vägg hörn" på min balkong och insåg att det skulle vara perfekt för mina behov genom att montera dem i en konfiguration med &quo...

Gitarr effekter pedalboard för under $10

Bygga en pedalenheten har gjorts många gånger. Jag ville bygga något som såg trevligare än de flesta av DIY dem jag har sett, tog under en timme att bygga (inte räknar avslut) och var under $20. Jag tror att jag träffade alla mål.Steg 1: Steg ett: ma...

Enkla Pedalboard

detta är en enkel och lätt DIY gitarr effekt pedalboard.Varför bry sig?Även om du bara har två pedaler kan ett pedalboard hjälpa dig att hålla organiserad. Pedalboard hjälper till att hålla pedalerna på plats och visar många föremål en lätt att bära...

En släktklenod lägenhet arbetsbänk.

"Oslipad diamant": en idiom gjort populärt i modern tid, tack själv delvis till en ödmjuk gatan råtta och hans, nyckfull, mystisk följeslagare (ah, du kommer att missa Mr Williams). Ovan nämnda frasen är baserad på konceptet att du inte kan se d...

Solar Driv lödning Station

Vänligen klicka nedan för att besöka vår kicken projektsida för att förbeställa en produktionsmodell!http://www.Kickstarter.com/projects/249225636/sola...Detta projekt bygger på min kicken project kallas Solarpad, vilket inkluderar anpassade hög effe...

Ölglas torrt toalett

Frihet är ett subjektivt begrepp. För det är det att kunna flytta utan att begära tillstånd från A till B. För andra är det att ha möjligheten att tala utan rädsla och för vissa är det bara inte levande bakom galler.För mig är det känslan av ringa al...

Vatten droppe effekt - anpassad färg hemlighet, airbrush

Vatten droppar effekt - Custom Paint hemlighet - titta på en rolig film här detta är en av bäst bevarade hemligheter i branschen. Hur får de den bisarra effekten. Det är lätt....

Anpassade sjungande snowjordklot

detta instructable kommer att visa dig hur jag gjorde en anpassad snowjordklot som en gåva som en unik statyett, lasergravering och en personlig ljudmeddelande.Det började lite över en månad sedan, när jag arbetade på ett "glasfiber-over-skum" p...

Att skapa Hologram Illusion med anpassad grafik

Jag gjorde detta instructable efter att ha sett en liknande en här.Jag trodde att förutom visar hur man ställer in ett hologram illusiton jag kunde Visa människor hur att också skapa anpassade rörlig grafik för hologrammet.Jag provive en kort handled...

Hur man gör en anpassad elektriska Go-Kart och borstlösa DC Motor

detta Instructable information om design och tillverkning av min elektriska go-kart. Dock kan de principer och metoder jag använt tillämpas på liknande fordon.Eli-Kart växte fram ur ett intresse till mig att skapa en enkel, pålitlig, personliga elekt...

DIY gitarr/bas Pedalboard

ville dela min erfarenhet av att bygga ett pedalboard. Jag hade alla materialmed undantag av cykel kedja och staples.Steg 1: styrelsen jag hittade denna tabell blad vid en sparsamhet butik fro $4.00. Jag använde min cirkelsåg och skär den storlek jag...

DIY Pedalboard/Case

det finns massor av alternativ när det gäller att trampa styrelser. Gör en enkel bildsökning på Google ger gott om alternativ; från avancerade dyr boutique mönster, till de berömda Ikea Gorm DIY styrelserna, till enkla kardborreband och plywood.Här ä...

Anpassade Haloween belysning

Gör din egen part ljus i en eftermiddag! Detta projekt är för någon med kunskaper med hjälp av en borrmaskin och sharp skärverktyg. Detta är inte ett projekt för nybörjare.Steg 1: Anpassad Halloween belysning.Jag använde gamla julbelysning och massor...

Anpassade Panelled kylskåp

detta är en ganska lätt och i jämförelse mycket, mycket billigt sätt att få en inbyggd anpassade skåp utseende för ditt kylskåp. Metoden är mångsidig och kan du använda din fantasi för att konstruera en gjutning stil till matchar resten av din skåp....

Anpassade Lego minifigurer (göra Batman, Star Wars Clone, Minecraft, Avenger, Disney, Spider-Man, Star Wars, Superman, Hulk, X-Men, Wolverine, transformator, IronMan, DC superhjälte, Sagan om ringen, Disneys fryst och LEGO film minifigurer)

Lär dig hur man gör en tio del lös LEGO man!Steg 1: Samla material 8oz rensa gjutning plast4oz vegetabilisk olja mögel Release10-40oz ComposoiMold4oz Bubble BusterMikrovågsugn containersäkerhetRör om pinnarAluminiumfolieLEGO minifigurX ACTO knivTwist...

Skapa en anpassad medeltida-/ Fantasy-stil kalligrafi Quill

om du är som mig, du har flera penna/pennor och en verktygslåda full av olika spetsar som gör att du kan experimentera och bli kreativ med din kalligrafi. Nyligen, jag har behövt något lite annorlunda än vad min nibs kan åstadkomma, och i en liknande...

Anpassade Windows UI

Hej, för alla er människor som har lite för mycket för mycket fritid på du är händer, eller som arbetar på ett kontor hela dagen, detta kommer att hjälpa lätta upp du är dag.Heres hur att piffa upp din windows XP-operativsystem att imponera på dina v...

Anpassade Arduino MIDI Controller

Hej och Välkommen till detta instructable om hur man bygger en anpassad, Billigt och enkelt USB MIDI-controller, baserat på Arduino. Den bästa nyheten: inget krångel med USB-till-MIDI-gränssnitt eller programvaruverktyg som Hårlösa MIDI, bara plug 'n...