Anpassade miniatyr minimalistisk Picture Framedu. Du har en bild liggandes. Det är en udda storlek. Det har mycket känslor kopplade till it...it kan vara ett porträtt av en sedan länge försvunnen kärlek... eller en återgivning av någon (eller några... sak) du har bara drömt om.

Du skulle lägga fram det på ditt kylskåp, men magneterna är så passé. Du har normer. Kanske du bor i en minimalistisk highrise med utsikt över blinkande horisonten i Shanghai, och endast bäst duger. Eller kanske du bor i en öppen framtid-ubåt, zippa runt Marianergraven, där ogenomskinlig dekorationer är dum & verboten. Tja, har jag fått bara projektet för dig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Centralt kontrollerad Digital Picture Frame

Ok, så jag vet att det finns massor av digital fotoram Instructables redan ute. Tänk medmig som jag förklara varför här är annorlunda.Dessa är de funktioner som gör min ram ganska unik från andra DIY ramar jag har sett:Min ram körs helt ur minnetDet...

17-tums fotoram tillverkad av enda bit trä platta (för Digital Picture Frame)

i detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en gedigen träram för en 17-tums digital bildram. En förenklad ram för vanliga bilder kunde också skapas. Inte alla steg kommer att behövas i så fall. Dock kommer jag att fokusera på att göra en tr...

Picture Frame Terrarium

Det finns många bra anledningar att ta en gammal tavelram och förvandla det till ett terrarium:Om du vill ha ett terrarium men du inte har mycket utrymme – kanske du bor i ett studentrum, en liten lägenhet, eller du vill bara inte att röran ditt arbe...

Sakernas läge Sensing Picture Frame

"Texten mig när du är på väg hem." Vi har alla hört det, och vi har alla glömt att göra det. Ibland, även när vi kommer ihåg texten, händer det oväntade. Vi fastnar i trafiken, fastna prata med en medarbetare när han försökte lämna kontoret, ell...

12 månad Picture Frame

en 12 månaders bildram håller vanligtvis ett foto för varje månad under ett barns första år. Dock vissa ramar som inte är öppet "baby", kan användas för andra saker som händer i grupper om 12, gillar 12 år skola bilder. Jag gillade idén men jag...

Notblad Picture Frame

detta projekt kräver endast papper--Japp, det stämmer! Inga fler hantera sågar och trä bara för att göra en enkel fotoram. Bara tar upp 10 minuter av din tid att skapa, ser detta eleganta bildramen vacker på väggarna i ditt hus! Eftersom det är så lä...

Picture Frame sänggavel

en enkel sänggavel är det perfekta sättet att piffa upp ditt sovrum.Att lägga till små accenter till valfritt rum räcker långt. Kolla in några av mina andra enkel heminredning projekt: dörren knopp bokhylla ben och hängande Magazine Rack och hängande...

Ersätta Picture Frame glas med akryl

detta Instructable visar hur jag ersatte ett brutet picture frame glas med en transparent akryl. Detta föranleddes när glaset i en bildram jag värderade mycket bröts när vi gick hus förra våren.Det vi kallar akryl är faktiskt den syntetisk polymeren...

Skateboard Picture Frame

Leveranser1. gamla begagnade skateboard2. blad av slipning papper3. linjalen4. penna, sharpie5. sax, blad6. transparent papper7. såg cutter8. klister lim9. akvarellpapper10. tejpSteg 1: Ta bort Grip Tape När leveranser är köpt eller samlat ihop, du k...

EEK! "Jag ser du" Halloween Picture Frame

linje med min Halloween tema av ögon. Jag "hacka" en bildram jag såg på Pinterest, och gjorde det min egen... efter alla är inte som vilken hacking handlar om?Första bilden är min mantel (hittills)Den andra bilden är på ramen (EEK!) ensamTredje...

Picture Frame tjänstgör fack

jag letar efter en cool mors dag present att göra för min fru eftersom hon är att ha våra barn i cirka två månader och är på sängläge.Jag håller ger henne mat upp till henne, och hon har ätit på en cruddy ombord för att göra läxor på. Så jag letade e...

Picture frame re-syfte: skrivbord topp / counter top anslagstavla

efter att ha förlorat 1,000th klibbig märka saker jag hade få gjort idag, bestämde jag mig att genomföra en mindre disponibla lösning. Denna små, fristående svarta tavlan få inte begravd under högen av pappersarbete på mitt skrivbord. Utöver det sitt...

Hönsnät Picture Frame

Har du någonsin få SUPER irriterad på inbjudningar och kort kväva ditt kylskåp?Ett hönsnät fotoram är en enkel, lätt lösning till röjning av ditt kylskåp.Steg 1: Leverans lista Vad du behöver:1. picture frame(jag köpte min på Michaels för $25.)2. hön...

Picture Frame smycken Display

Jag vet att det har gjorts några olika sätt, men ingen av dem fungerade för mig så här är min version av bilden ram smycken Visa. Jag använder min skärm för visar och beroende på min lager, jag vilja ordna det. Denna ram låter mig göra det med lätthe...

Dubbla skärm Digital Picture Frame & Family Center

svar på min vänner uppmaningar, jag gör detta instructable. Tyvärr innebär detta att jag inte har någon "making of" bilder, och inte heller eventuella faktiska priser för delar som används.Jag har ett hem för egensinniga tech, och tittade på min...

Gamla fönster Picture Frame

jag gillar att göra tavelramar från alla möjliga saker - i detta fall jag använt ett gammalt trä fönster. Återanvänder eller anslå olika föremål för att bli tavelramar är användbart eftersom Anpassad inramning stora bilder kostar nästan oöverkomlig f...

Animerade Doom Picture Frame

Efter en vän till mig har sett mitt senaste bild ram projekt, bad han mig att göra en Doom tema. Så jag blandade två av mina senaste projekt... är detta hur jag gjorde det.IKEA tavelramDigitala Fotovisarenmodell kit järnväg barlastlimhotglueen skriva...

Irriterande senaste Xmas Picture Frame

Jag har bygga detta för att göra folk på mitt kontor glada :)Tanken är att byggt något som denna "dagar utan olycka" paneler. Varje gång någon kommer att trycka på knappen, kommer att räknaren återställs och sista Xmas spela.Steg 1: Ikea ramen R...

DIY kartong Picture Frame

Vill du hänga din konst på en budget? Billig och enkel inramning tekniken fungerar för alla lätta och tunna konstverk!Steg 1: Samla materialDu behöver:KartongEn linjalEn markörEn GluestickEn X ACTO kniv och skärbräda (sax fungerar, men en X-ACTO kniv...